Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Chronic nechce dokvest - Klikni zde pro originální téma
grady589
Zdravim,
Jedu zase Chronic,a nevim proc uz 2 tyden by mel byt sklizeny,porad vsak jeste neni a zda se mi jakoby uplne prestal kvest. Proste se kvet zastavil a blizny sou porad bile i kdyz uz maji dost objem. Teplota je cca 29-30 ve dne a cca 26 v noci. Hnojim Jungle.Pred cca 3 tydny sem musel na dovolenou tak sem vypnul box a kytki dal na slunicko.

Nevite co skusit nebo jak to primet aby to kvetlo dale ?
KREATOR
je možný že prestal proto že venku ještě neni perioda na květ.preci jen jeste venku normalni kytky nekvetou nebo sotva zacinaj.kytka nevi jesli ma kvist nebo zacit rust.
IcanLearnUgRow
To sis to posral :D už po tejdnu kytka změní periodu, takže ti začnou vyrůstat listy z palic a stane se ti z toho nevzhlednej čoud a bude to pracny na vystříhání, ja doporučuju sklidit , nebo vrátit zpatky pod lampu a uvidíš a nebo to každej den třeba v 5-6 zakrejt nečim a udělat tomu venku tu periodu kratší.
koles
Já bych to nikam nevracel, protože to akorát přezraje. Barva blizen není rozhodující, je to stav trichomů. Pokud nemáš mikroskop, tak sklízej, nebo z toho bude pořádnej gaučák (jestli už teď neni) ;)
grady589
Mozna sem se nevyjadril jasne,na slunicku to bylo jen 5 dnu,a zase je to spet ve skrini uz 2 tyden :/ Mikroskop mam,a proto vim ze to jeste neni zraly,co se tyce farby blizen tak kdyz je jich 75% bilych to neni vubec dobry znameni. Asi sem to fakt posral preiodou ale zas na druby strane zadne listi mi se sisek neleze ani nic takoviho,jen mam pocit ze se to proste zastavilo.
Džejmsn
Podle me jsi tim kyti proste jen zaseknul,takze ted sama nevi,..14.dnu nez se to zase srovna,pak normalne dojet dle trychomu.. tzn 5.dnu venku nic +14.dnu pod lampou nic . (V podstate 19.dni stop)takze podle me jim tech 19. Dnu chybi,svit jim dale a kontroluj trych. Dle mich zkusenosti se to srovna i bez rustu new listu ci snad pater(po tydnu sice prepne,ale jak nahodis z5 kvet tak ti nic neregrouvuje tam je pak kazdy den kriticky to je jasny)...gl


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma