Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
indor 400w-4ks kusch - Klikni zde pro originální téma
stalada
indor 400w-4ks-neznámé kuschovky.toto kolo nebudu rozepisovat je to dlouhý příběh.děkuji zedymu za rady,doufám že se mi povede to tu dat nějak dohromady . pokusím se něco málo napsat a poslat fota.
stalada
zdar všem.konečně sem sem tady.řeknu vám byla to tedy poradna fuska .díky zedymu ještě jednou.bez jeho pomocí bych tady asi ještě dlouho nebyl.toto fórum čtu už pár měsíců a dostat se sem mi trvalo asi tři týdny.už mám hlavu jak dyni.zítra něco pisnu .třeba se na něco ptej te.
stalada
asi sem to špatně uložil či co.proč to mám jako nejakou anketu???sem si mám dávat vše?foto,komentáře atd.? díky za rady
stalada
tak včera zastip palicky už sem jsem na tom blede . foto pošlu
stalada
foto č.2
stalada
sakra
stalada
takhle vypadá sušina
stalada
tak sem to dnes kostoval a docela to jde zmastilo to pěkně akorad ta chuť tomu ještě chybý.také je ještě čas.jestli sem to dobře počítal tak tři kytky jsou v květu 41 dní a jedna později dodana ta je 27dní v květu.dnes ještě pohnojim trojslozkou od Biobiz a pak už jen vodu.
stalada
tak ještě čerstvá fota.nevím co je co tak kdyby to někdo poznal tak dejte vědět.tak že critical La,afghan mastr,afghan kusch,vanile kusch
stalada
43.den květu a i motýlek si priletl privonet
stalada
foto číslo dva a čtyři se mi zdají zralé,je to možné za cca50dní?chlupy už jsou pěkně zrzave .omlouvám se že napíšu growerske názvy atd.můj mozek už má dost.tyto dvě mají pěkně tvrdě palice už bych je nejradsi sekl.párkrát se mi stalo že palice vypadaly mnohem lépe tyden-az 14dní před sklizni lépe než když sem to sekl podle navodu .co si o tom myslite ..předem díky za info.
sirup
na tyhle chudaky svitis 4kilem? asi hohac ;) podle bile nekrozy na listech si to i prehnojil asi. dal bych tomu maximalni pruplach srovnanou vodou a rychle zacit znova...tohle se mi jevi jako debakl, ale
neznam souvislosti a hlavne zacatky...
stalada
jo ja vím je to na kokot.dnes je vyndám ven,udělám proplach,nechám dva-tři dny venku a sklidim to.mám připravené další kolo tentokrát to bude zaplněné.pošlu foto až to bude hotové.dík za info.
Džejmsn
Takovy bonsajky budou urcite slusne zmastovat...zadna slava,ale coz nak zacit musis ne.. :D tak gl do dslsich pocinu..
stalada
zdar všem konečně mám chvilku cas.tak že včera byla kosa těch čtyř chudinek .tady jsou poslední fotky před kosou
stalada
proč mi to pořád blbne každá fotka byla jiná a udělalo mi to tohle už po nekolikate
stalada
..
stalada
zdravim pár dní sem tu nebyl,cekam až to doschne.píšu hlavně kvůli radam ,dnes jedu nakupovat květináče tak že první otázka zní:jak velké a jestli kulaté či hranate do boxu 120,120,200.dále jakou hlínu ale obic budu míchat s perlitem a pískem,je to blbost???nebo to stačí??jedu jen do obi nebo tak něco tak že žádnej plagronu atd. dále jaký mi stačí zvlhcovac a kolik větráčku bych tam měl mít.doufám že se někdo najde a nahodi nějaké rady.
sirup
FAQ
teatree
velikost květníků ani tolik nesouvisí s velikostí boxu jako s tím jakej systém pěstu pojedeš a kolik tam tedy budeš mít kytek, v tom musíš mít před samotným začátkem jasno..nejjednodušší bude, když zkoukneš galerky borců se stejným setupem jako máš ty, vybereš si co ti nejvíc vyhovuje a pak se je budeš snažit ve všem napodobit..;) hlínu bych si nemíchal, pro začátečníka je to jen další klacek pod nohy, snažil bych se rizika snížit na minimum a došel si právě třeba pro ten plagron..větráček aspoň 3x a zvlčovačka by ti mohla stačit obyč ultrazvuk (do 1000Kč)..
..ale HLAVNĚ koukat do ostatních galerek a nebát se opičit..;)
stalada
super názor díky.pojedu růst 600w chtěl bych tam 16kytek.pěst pojedu už po několikáté indor ale dřív sem neměl box.dál pak pojedu květ pod 400w.koukal sem na borce líbilo se mi jak tam pak dávají tu síť na roztahnutí kyticek nevím jak se tomu říká odborne.jedu nakupovat a pak se někdy ozvu.díky za info
teatree
no ten růst spíš pod 400W a květ pod 600W, obráceně to nemá moc smysl myslim..
na ten počet kytek 11litrů květníky max..klidně 6ti litrové..
stalada
tak sem koupil kýble 12litru ale jsou moc široký tak další otázka k vám borcům mám to nechat takhle nebo mezi ne mám dat ještě menší květináče??
TommyGun
Zdar, já bych to nechal takhle jak to máš..Zdá se mi to jako ideální..
DOCtom
Čau. Jestli máš možnost jen do OBI, tak maj v nabídce substrát CompoSana. Je docela kvalitní, zkoušel jsem ho. Je předhnojený na cca 5týdnů. Nic z toho nelezlo ani nelítalo. Cena podobná jako substráty v GS.
stalada
moc dík za názory.hlínu už sem koupil jinou ale taky kvalitní,předhnojění na 5-6týdnu,keramzit a je to od Floria (premium product ) je to s nějakou mykorhizou dále kokosova vlakna,bentonit atd.symbioza nějaká houba co obohacuje koreny .foto pošlu.teď du ty kýble trochu oriznout aby se tam toho vešlo víc.chci z toho dostat co nejvetsi mnozstvi .až bude něco hotového tak se o to s vám podelim.ráno koupeno dvakrat větracky s klipsnou a zvlhcovac Hyundai-ultrazvukovy,otocny výstup páry,nádrž na 3,5litrů ,ochrana proti chodu na prázdno,cena 996kč.,tak že ja jdu připravovat kyti na světélko.zatím díky.
MaLdeSs
600W rust a 400W květ ? pokud muu byt urypanej blbost ... je hovadina davat zbytecne peníze za 600W MH-čko a mít jen 400W na květ ... pokud muzes obrat to :D poud ne a jeste si nekoupil MH-čko kup radsi linearní usporky / CFL , cenově moná nastejno , ty usporky maji mensi wataz ale i mensi spotrebu a rust se jede 2 tydny u rizku u semen nwm ... zaver a muj nazor : nevyplatí se investovat do vetsiho MH-čka , já osobně si sehnal 400W a 250W , tu 250W nepouzivám ale na potáhnutí kytí by ti to mělo stacit kdybys měl o nu zájem muzem se domluvit na rozmne cenně dystak PM.. jinak GL hf


EDIT: jinak ty květináče super , nebude se to na sebe tolik lísat a s nejvetsi pravděpodobnosti to prosvítí ... 12L :) super velikost pocitej s slahounama pres metr
TommyGun
Je skoda ze ses nezaptal na zvlhcovacku ,kupoval jsem nedavno asi za osm stovek nadrz yla myslim na sest litru.. takhle budes muset furt doplnovat.. a to ze das vic kytek(kvetinacu)neznamena ze budes mit vetsi gramaz..
stalada
pánové a dámy za pár minut začne nové kolo vše komplet ale jedu pryč tak že vše dopisu zítra,doufám že vše pojede tak jak má.držte palce.
stalada
zdravim.konečně mám chvilku čas se s vám podělit o info o mém pestu.
sestavu tvoří:homebox solution 120.120.200,pořadník usporny GIB,sodik lampa 600w ale budu měnit za 400w kombinovanou,stinidlo Adjust a wings,tři vetracky bravo s klipsnamy jsou celkem tiché s mají dvě rychlosti dále zvlhcovacka hyundai doba bez doplňování vody až 35hod.,meteo stanice Solight zbytečně draha,osazenstvo svých vlastních rizku 4 kusy Blue mistic+tři v jednom kvetinaci co mi zbyli dohromady tedy sedm blucek zbytek mix kuschovek afgan,vanila a ještě něco.bohužel sem se nedopatral přesně co je co.
Teplota se drží dost vysoko 31.5c°,vlhkost 50%
stalada
dnes je to třetí den.zítra výměna za 400w.ty malé jsou blůčka a zbytek větších jsou kushovky
stalada
ještě bych se chtěl zeptat.nemám tam odtah a chtěl bych si podí odtah rovnou i s pachovím filtrem.dá se to nějak sehnat kompet a kde to seženu.prosim o nějaké rady nevím jak silný odtah na můj box by to měl byt.a za kolik ho lze sehnat.díky za odpovědi
stalada
zdar.tak že dnes paty den růstu už to trochu povilezlo a udělal jsem zastipy některých větvičky aby měli ty mrnata možnost to dohnat.jinak proběhla výměna toho 6kyla sodik za 400w spektrum kombinovane tak sem zvedav.
stalada
den 10.dostali hnojky už i ty prtata se chytli.
stalada
zdar chtěl bych se zeptat na nějaký odkazy kde najdu tu síť na rozvětveni jestli to má smysl spíš co na to reknete vy.rozvětvené to je docela dost.dál bych se chtěl zeptat jestli jde koupit complet odtah s pachacem.prosim pošlete nějaké odkazy .díky moc
stalada
den 14-růst,včera jsem udělal pár změn tu nejmenší kytí jsem vyndal z toho 12l.kýble a dál sem to do menšího pac neměla ani pořádně zakoreneno,místo ní jsem tam dal tři v sobě které maj kořeny pěkné
stalada
hnojim bio grow a coco A od plagronu.zatím vše v pohodě kytí maj krasne ,zelené a velké listy akord zvlhcovacka mě zlobí pouští hodně vody jak se zapařuje ta vyfuková čast tak to zřejmě kape musel se už dvakrat vyndat a vytrit.
stalada
zdar tak sem opět musel vyndat kytky a komplet celé vytrit po stěnách stekala voda srazena asi trochu stáhnu zvlhcovacku.nikdo nectete,neporadite tak musím jet vše sám za sebe co se dá delat.
DOCtom
Čau. Když se ti sráží voda na stěnách, přidej na odtahu. Tu zvlhčovačku stejně za chvíli vyndáš. Proč si měnil 600w za 400 v tomhle boxu? Přijde mě to škoda. Ať se daří.
stalada
zdar to 6kylo sem vyndal protože mi tu psali že je to zbytečné když na květ pojedu 4kylo.v pátek sem to vytrel a teď koukám že je to znova celé spoceny a to jsem vyndal i tu zvlhcovacku.proč mi to tak najednou dělá tohle když do minulého týdne bylo vše ok.
teatree
ahoj,
čím jsou kytky větší a mají víc listů, tím se z nich odpařuje víc vlhkosti.. jak píše kolega, přidej na odtahu a tahej to nejlépe mimo místnost s boxem..odtah nech zaplej furt;)
ať rostou:)
stalada
zdar a květ.včera sem se z kámošem pustil do výroby sítě nad kytky nebylo to potřeba ale chci to vyzkoušet.a dokonce mi včera dorazil pachovy filtr pryma klima ale bez kabelu do zástrčky tak to budu muset prostudovat a vykoumat.kdyžtak poraďtě kdo z tím máte zkušenosti.večer se do toho dám.díky.posílám nějaké fota
stalada
zdar a květ.tak konečně sem se k tomu dostal.odtah jede na plno ale pořád je tam velká vlhkost cca70%.ale jinak nadhera .zítra napíšu víc.dnes sem na slupky .zdar
stalada
zdar a květ.potřeboval bych poradit s odtahem .mám to vůbec dobře instalovane nebo je něco špatně že vlhkost vůbec neklesá.díky za každou radu i krytiku
Maximum Fresh
Zdar týpku, neni to ani tak o síle toho odtahu jako spíš o tom, že bys to potřeboval tahat mimo tu místnost kde máš stan. Pak se dostaneš odhadem tak na 50%. Nejlíp to tahat někam mimo barák. Jinak se bojim že to jen těžko vyrěšíš.
Leda odvlhčovačka, ale ta topí a žere jak ta lampa, takže to neni moc dobrej směr.
Taky by ti pomohlo zalívat fakt málo a víckrát denně, ale stejně ti to nesrazí tu vlhkost o tolik %.
Ať to kvete.
stalada
zdar a květ.chci poděkovat místním clenum za rady,hned o víkendu na to vlitnu a udělám díru do komína aby to šlo ven,doufám že mi nespadne celej dům na palicí.jestli máte někdo nějaké zkušenosti s odtahem do komína tak budu rád když se semnou podělite o nějaké rady ,fígle atd.na jaký problém bych mohl narazit atd.moc díky všem ať se daří.
MocnyOkurek
Ja to mam reseny tak ze to taham 10metrovou rourou do dalsi mitnosti a hadice smeruje do otevreny ventilacky. Tohle bohate staci. Pritom v boxu mam vlkhost 70-80% na rust a neni problem to udrzet. Vetrak mam +-350-400m3. Mel sem to reseno jako ty a minula uroda se i kvuli toho posrala. Cerstvy vzduch je pro kytky velmi dulezity.
stalada
ok.ještě se chci zeptat je lepší přívod vzduchu z komina do boxu a z boxu odtah do místnosti nebo obráceně?tahat z místnosti přes box a ven do komína.asi podle vlhkosti ne? díky za odpovědi.
Maximum Fresh
Rozhodně to tahej přes místnost do komína, obráceně ti to tak nepomůže. :rasta:
techem
Zdarec jak už tu píšou ostatní, vyrubej díru do komína, a flexi hadicí to vytahni až na střechu, ať se to nevrací zpět, nebo lepší než to hnát ten vzduch nahoru je udělat díru v tom pokoji skrz a ven protáhnout Flexinu. Vlhkost v boxu budeš mít o něco větší než v místnosti kde je box, protože pritah mas z té místnosti, takže pokud máš vyšší vlhkost v místnosti s boxem, tak v boxu to moc rapidně nesrazis... Snad jsem ti to trochu přiblížil ;)
stalada
Jj moc dík dnes sem dokoupil flexinu a ještě pár věci k tomu.v sobotu se na to vrhnu dik moc všem za vaše rady.
stalada
10 den květu.400w
stalada
tady staré foto blue mistic.uvidíme jak bude vypadat tohle kolo
stalada
15 den květu.
Džejmsn
Zdar,jak se ti to s tou siti zalejva?jinak lepsi jak minule ne? Jaky mss teploty a tu vlhkost? At to jede cau..
stalada
zdar a květ.zalevá se to pěkně na ho... do konve dám destovku pak hnojky a prelevam do pulitrovky a tou to rozlevam,každé dávám půl litru do podtacku ob den.teplota se pohybuje 25-28c° vlhkost na ho... protože ten komín je tak zasranej že se s tím prdim už dlouho ale zítra to snad dodělam tak pak dám vědět.jinak je tam 70-80%.zatím to jde.
Džejmsn
Hm to jsem cekal,jeste kdyz tam mas tu sit takhle krasne na miru.. no snad ti pomohla aspon zaplnit prostor a az se tam budou houpat salamy,tak ji taky ocenis.. :) Do podacku nic nelej,akorat ti budou stat koreny ve vode,k nicemu to neni a urcite to taky muze zvedat vlhkost... kdyz budes mit dobrou cirk. Vzduchu a dobre vyresenej odtah tak vlhkost jednak slusne snizis a hlavne nedovolis plisni se rozjed..
stalada
aha to sem nevěděl že je to na prd.ale mám 12 litrove květináče a když to budu zalivat na hlinu tak to snad ani nedotece dolů do kořenů ne?každou radu i kritiku privitam chybami se člověk učí.když to leju do tacku tak je to do 15sekund vysate ale úplně tak sem myslel že je to lepší že si to ty kořeny naberou samy.
Džejmsn
No ja nevim,ale prijde mi to z bytecne, koreny by mely bejt snad po celem kvetniku... radsi vic nalej hore,
Ale jestli ti to takhle vyhovuje tak pokracuj a nenech si do toho kecat.. :)
stalada
zdar a květ.včera jsem se konečně pustil do toho komína(odtah) no mazec jak hovado,komín byl zasranej tak sem ho čistil celý den ale nakonec sem zjistil že je to na ho.. udělaný tak že sem vzal manželku do garáže a vymýšleli sme jiný způsob a podařilo se ale ještě nemám vercajk tak že asi až v pondělí budu pokračovat.s tím komínem bylo problémů víc tak sem to vzdal.no i tak musím vymalovat všude kvůli těm srackam co z toho komína vylitli všude mour ,prach a suť.
stalada
jinak 19 dní v květu,hnojim Bio Bizz-Bloom,Top Max.
stalada
a další.
stalada
dnes 22 den květu.
stalada
zdar a květ.je vymalováno,dnes sem koupil 10metrů flexiny,koncovku do vrat,koupil uspoky na matkarnu tak už jen se dotoho pustit.včera sem vyndal síť bylo to na prd kvůli zalivani,občas sem zalila mimo a držela se tam voda.tak že síť šla pryč,kytky ven a zacla gruntovacka .celé sem to vytrhl,vydenzifikoval a upravil nedostatky.kytky jsou krasne koště ale blůčka dělají dost dlouhá mezipatra ale jinak to jde.holky dostali mnamky a šli zpět do boxu.
stalada
24 den květu
Praseone
Máš je nějaký dost žlutý....
Kenway
Řekl bych že spíš to je tím světlem , a konce listů vypadaj jako přehnojení nebo snad problém s PH ??
stalada
zdar kuschovky jsou opravdu žluté ale to jsou snad pokaždé v téhle době květu.blůčka jsou krasne zelené a hnojim všechny stejně.někdo mi psal že to může bejt hnojivem,nějaký prvek kterej jim vadí.psalo mi to více lidí.dělá to Bio bloom.ph ani ec sem nikdy neměřil mám ph metr ale nevím jak srazet,kalibrovat atd.a nemám ani zatím dost peněz abych nakoupil kalibrační roztoky,enzimy atd.zatím to cpu ještě do boxu...ventilace atd.ale díky za názory
MocnyOkurek
srazi se to pomoci PH down. Lze koupit primo na rust i na kvet. jedna je dusicna a druha fosforecna. Kalibracni roztoky se prodavaji i takove male tusim za 20kc mel by sis poridit ph4 a ph7... Jinak Ph sice u biobizu moc merit neni treba ale lepsi je to kontrolovat stejne tak ec. tusiim ke konci tam uz jdou docela sady. Ja jedu kokos a davam polovinu growu to je nejvetsi EC lump :)
stalada
mám otázku...dá se to snižovat i Ph- na bazény?
teatree
no to nevim :D ale dá se to snižovat třeba pomocí octu nebo citronky, taková nouzovka, ale budiž..;)
kostě
používám kyselinu citronovou po celou dobu... a vpoho... = každej shop cca 20,-
stalada
ok.super odpovědi díky za ne.teď tuto chvíli sem přesunul box kvůli tomu odtahu, ještě díru do vrat a je to tak doufám že vlhkost pujde dolů.ale dnes už nestíhám.práce volá. posílám foto focení teď...25den květu.
stalada
zdar.dnes 30 den květu.hnojeno Bio bizz-bloom,Top max ,včera postrikano Vitality komplex slyšel sem na to samou chválu.teplota v noci je okolo 17-16°c ,při slunci slabších 20-22°c,prima klima odtah jede nonstop.rady,přípomínky,dotazy pište šup šup.
Eccolab
Postrik behem kvetu neni dobrej napad....snad to nebude mit zadne plesnive nasledky.Celkove by si mel uz mit spise nizsi vlhkost.
Kazdopadne at se dari.
stalada
s tou vlhkostí souhlasím ale aplikoval jsem i postřik na plíseň tak snad to bude ok,už se to celkem pekne zaplňuje palicema.zde jsou nějaké fotky z 36 dne květu.díky všem za názory
stalada
ph jsem poslední tři zalivky upravoval na 5,,ec zatím nemerim pac jedu tak nějak podle vašich postupu někdy dám i víc a zatím se maj celkem k květu.
stalada
43 den květu.
stalada
46 den květu,teplota 21°c,vlhkost 67%,od zítra začnu prodávat už jen čistou destovku.
stalada
FOTO
stalada
48 den,už zalévám jen čistou destovkou,postupně sem krasavice vyndal. a ostrihal listy
stalada
51 den květ.blížíme se do finále.včera sem zastipl BM abych mohl porovnat rozdíly chutě atd.
stalada
52den a jdu to sklidit.je to hotové.víc už z toho vytáhnu,pěkně se vybarvily a nějaké krasavice se mi zdají až dost zralé.foto postupně ukážu.stejně na to koukám asi jen ja ale co.až bude čas pokusím se shrnout to a napsat celkovou rekapitulaci.snad se povede
stalada
ještě bych se vás chtěl zeptat k čemu je to dobrý nechat jim před kosou dva dny tmu.má to nějaký vliv na účinek nebo k čemu je to prospěšné?budu se modlit aby mi někdo odpověděl jelikož se dlouho nikdo neozval.díky
mumuk
Doporučuje se to u white odrůd ,a následek je víc priskyřice ale většinou je to 3až 5dni ale myslím že tím nic nezkazíš
stalada
no white žádné nemám a na blucku sem objevil i nějakou hnedku.posílám foto
stalada
zdravim nemám vůbec čas tak jen rychlosti...polovina kytek sklizena tak že 6ks a půlku sem nechal pět dní ve tmě a poté také sklidil.postupně budu posílat fotky a komentáře.také brzy zahájím tipovacku.
stalada
další krasavice
stalada
a další
stalada
další


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma