Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
out2014 Humboltd seeds og kush, sour blueberry, bubba kush/ pamir gold- DP....hlina - Klikni zde pro originální téma
Roiwer
Zdar growers tiez nieco malo z mojej zahradky.
Osazenstvo : HSO seeds: sour blueberry, og kush, bubba kush
DP: pamir gold fem.

Rostou si v 20l kyblech s light mixem, hnojim plagrom terra grow a bloom+ plus bud fuel a monster bloom od groteku , enzymes od hesi.

Zachvili fotky pridam:)
Roiwer
fota
Roiwer
pamir gold DP fem
Roiwer
Otazka: chci udelat cross vsech reg holek s tim BB samcem. A otazka zni jestli mi na f2 seminka staci oprcat klony danych kytek? Zajima mne jestli ty seminka budou stejny kvality .protoze klony necham vykvest pod 200w cfl. Dik za reakce
Roiwer
dnes rano sem sklidil sour BB samce, byl obrovskej a vonel na celou ulici , vzhledem k jeho velkosti izolace u mne nemozna , naklonoval sem si ho takze pyl ziskam a bude ho i dost pro zajemce kdyby nekdo chcel. selekce moc neprobehla byl to jediny samec ktery vylezl, ale byl nejrychlesi co se tyce rustu a zakoreneni klonu , vonel luxusne po boruvkach , dutej stonek a vid foto uzasnej korenovej bal .
Mr.PlchCZ
cau. Tak semínka z klonů by měli být stejně kvalitní jako z matky. Ale pak už je jiná otázka jestli budou semínka kvalitnější když bys na ty klony svítil 600w. A odpověd je ano. Semínka pod 600w budou kvalitnější. Ale pro tvoje potřeby bych to neřešil a klidně jel těch 200w CFL
Roiwer
Dik za reakci. Jo da to logiku uz ted jo. Ja to mozna stihnu i pod sluncem a pak bude moznost srovnani vyslednich semen. Kontrolovane opylim jen spodni vevtve jak sem se uz docet :/
Mr.PlchCZ
To je rozumné. Vždycky je nejlepší si všechno zkusit sám a porovnat. Ale poradil bych ti aby sis opylil vrchní větvě protože už více lidí tady na groweru zjistilo že semínka jsou nejkvalitnějsí na vrchních patrech rostliny. A taky ve velikosti semínke je to znát.Ale venku je to docela risk protože nemáš jistotu že ti vítr nedožene nějaký cizí pyl. Tak kdyby byl po ruce skleník to by byla jiná.
stalada
zdar moc pěknej pamir.ja ho jedu taky venku,jen pokus.znamej jede venku pamir už čtyři roky a fakt moc pekne sisky.voňavé,pevné a plně obalene pryskyrici.nemám jeho foto ale pošlu moji pamir i když zdaleka nevypadá tak dobře jako ty které měl on.
stalada
foto. ze včera.v květu nemám zatím fotky
Roiwer
Stalada: ahoj muj pamir uz kvete krasne docela brzo zacal to se mi libi ;) tak uvidime jake budou plody a ovoce :D muzeme srovnavat.
Mr.plchcz: jo necham si poradit dik;)
Roiwer
Pamir gold , potichu si kveteme :)
Roiwer
Ahoj dneska sem udelal nake nove fotky a taky sem prichystal samce na odber pylu [ je to klon z sour BB samce ] ... vid fota a pak dalsie fota sleciniek aktualne z dneska .
Roiwer
Pamir Gold, DP fem.
Fotky su fotene vzdy v ten den kdy je sem nahazuju.
Roiwer
1. Bubba kush HSO seeds fem.
2. Sour BB HSO seeds reg. holka
3. OG kush HSO seeds reg. holka2
4. OG kush HSO seeds reg holka1
zacali nakvetat zhruba stejne asi sedm dni spatky.
tejden sem se o ne nestaral ja a kamos je zalejval , tak je na listech videt deficit zivin kvuli spatnemu ph , zrejme, uz se na tom pracuje.
Roiwer
Jo a mam 3 male klony v hline toho sour BB samce, jsou venku nemam je kam dat ,ma nekdo zajem tak pm jen os. predani v praze...
Roiwer
Gorily v mlze a Pamir gold
stalada
tak už ti to pěkně kvete mě pořád nic a mám to samé.přeju hodně dobré babí leto.
HŘEBÍK
Jak dopadl ten O.G kush??
Roiwer
tak to nejak zhrnu,
OG KUSH 1,2 : obe og kushe nestihli dorzat, sklizeny predcasne na prd pocasie a moc plisne, og kush 1 po dosuseni seno , og kush2 ten i docela voni i stav se celkem da no hold pouzitelnost akurat do masti.
BUBBA KUSH: to stih krasne mozna chtel nechat este par dni no kuli pocasi a mirnej plisni sklizen, datum sklizne nevim .
PAMIR GOLD: pohoda dozral uplne prvy s prehledem to stiha ale datum sklizne taky nevim :D
SOUR BLUEBBERY : krasna sativa ale v nasi podminkach venku to nestiha ani zdaleka aspon to pheno co sem mel ja, sama plisen , to co nesplesnivelo po ususeni seno...
cross sour bb x og kush se povedl docela hodne seminek.
Roiwer
Bubba kush .
Roiwer
OG kush 1
Roiwer
Pamir gold
Roiwer
Bubba kush v 6,5L kvetniku
Subatomic
Ahoj, nepamatujes si prosim te kdy jsi sklizel toho pamira?
kwb
hezký to máš, já jsem jel od HSO Green Crack, je to dobrý kouření ale řídší paličky
nikolajmorozov
citace:
Původní příspěvek od Subatomic
Ahoj, nepamatujes si prosim te kdy jsi sklizel toho pamira?
čus hele předloni kamoš jel pamira a sekali sme to na přelomu září/října protože 26. října mi posilal fotky susýcho abych se stavil na ochutnávky. smrdělo to jak pyžmo a náhul slušnej.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma