Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Krystalon START - Klikni zde pro originální téma
xmen22
Na obalu krystalonu je napsáno: dávkování:1 odměrka na 10L vody?? Je to O.K.?? nebo mám dávat více?? :confused:
Nazdárek :)
tak hlavní je, jestli to máš v kyblech, nebo rovnou v zemi. Jestli to máš v kyblech, tak bys tam měl asi dávat tu doporučenou dávku nebo trošku víc. No já sem pěstoval v zemi a rozhodně sem doporučené dávkování nedodržoval. Do 2 litrů sem dal až 6 odměrek, kámoš taky. Kytkám se nic nestalo, jen těm, který byly trochu menší, začaly trošinku žloutnout listy. ale jinak jim ta dávka dost pomohla a začly růst. Jo ale možná je to nespálilo proto, že máme hodně moc písčitou půdu! Takže všechno rychle proteklo. No takže bych ti radil, abys zkusil zvyšovat po trochách dávky, postupně vychytáš kolik tam těch odměrek dávat, abys kytku nepálil a vesele rostla. Čau
premys
no já to mám v kýblech (bez děr ve dnech) a hnojím 1 odměrku na 2 litry, každá zálivka, každý den 2 l na kytku v 10 l kýblu. Žádný problém.

jo, a začal jsem to hnojit takovými dávkami až když kytky měli tak půl metru, předtím ob jednu zálivku
premys
ééé Hugilo, napiš mi zde prosím tvůj tip na poctivé komunistické hnojivíčko, děkuji. Nějak si nemohu vzpomenout na nic, co by za komunistů nestálo za starou bačkoru.
klon
cus farmari
tak kristalon start.. bych teda neodsuzoval. me to vyhovuje mam ted 2metrovy kytky a rostou jak z vody. 1x tydne davam odmerku na 2l vody k jednej kytce. myslim ze se maji velice dobre.
tak hnojte at to roste!!!!
satori
Krystalon START - na rast velmi dobre skusenosti. Jedina vyhrada... chýba Ca. Myslim ze nie v kazdej pode je ho dostatok, preto obcas doplnam postrekom na listy s Wuxalom - Ca. A je to bez problemov!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma