Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Žloutnutí kytky, "ztráta" chlorofylu HELP ! - Klikni zde pro originální téma
tetsuo
Zdravim ve spolek !

Jedu venku dvě kytky Afgan Kush&Black domina, v trávníku jsem udělal díry a do každý jsem dal cca 80 litrů zahradnickýho substrátu. Do cca začátku července kytky pěkně prospívaly, pak najednou začaly žloutnout spodní listy, tak jsem je otrhal a neřešil. Problém se nevyřešil, kytky jakoby celkově zesvětlily, od zelený barvy přešli ke světle zelený, nažloutlý. A hlavně se mi zdá že zastavili růst a vývoj.
Sluníčka maj dost, půdu-substrát udržuju vlhkej.

Nedostatek dusíku bych celkem vyloučil protože jsem pravidelně hnojil Plagron Terra grow, do zálivky 2x týdně. Teď jsem přešel na terra bloom jestli to nepomůže a zdá se mi že bez efektu. Celou dobu rosim Plagron Vita start, kytky se na začátku pěkně rozvětvily ale na problém to nepomáhá vůbec. Napadá někoho něco ??

Skusim nahrát fota pro lepší představu ..
tetsuo
víc fotek
MORZIK
Dvakrát týdně hnojit ? Nezdá se ti to přehnaný? A kolik jsi dával toho hnojiva na litr?
Spousta lidí nehnojí skoro vůbec!
Tomass G
Nezapomeň na DOLOMITY vápenec, nedostatek vápníku v půdě způsobuje že kytka nedokáže vstřebávat jak vodu tak živiny začne prostě stagnovat. Řádně to posyp vápencem zalej vodou a uvidíš myslím že týden a začnou pěkně zelenat.
tetsuo
MORZIK : Mno v návodu se píše "s každou zálivkou" tak bych řekl že 2x týdně je ok ? Navíc ze začátku kytky fakt prospívaly ..

Tomass G: Díky za tip ! Zítra skusím pořídit v Obi&Baumaxu a hned aplikuju ... Taky se mi zdá že jim něco chybí, dusík a fosfor bych kvůli hnojení vyloučil tak třeba vápník bude ten problém ..
Dusík ti dělá rostlinu zelenou ;)
Jinak ten velkej list jak ti žloutne ,tak to je normální.
Kytka se pomale chystá přepnout na květ , tak se zbavuje nepotřebných listu. Mě to dělaj taky.
Jinak plargonem se hnojí 1x týdně ;)
Taky může být chyba v přelévání rostliny či ph.
Mr.PlchCZ
cus. TO je rozhodně málo dusíku. A bloom se používá v době květu. Obsahuje málo dusíku tím pádem se nemůžeš divit že je to bez efektu. Hod tam něco z vysokým obsahem dusíku a počkej tak 7 dní. To je doba kdy se to začíná projevovat na listech. Měli by se začít více zelenat.
Mr.PlchCZ
A ještě mě tak napadlo ty to máš někde u lesa nebo tak? Tohle se venku stává často a někdy je to taky způsobené nedostatkem vody. Tohle já mám venku v lese každý rok. Chce to prostě víc vody a toho dusíku. Třeba kvěšené kopřivy jsou nejlepší na outdoor použítí. Tak at se daří.
Džejmsn
nemá cenu nic přehánět,mám keře metr a pul (CN haze) a nehnojil jsem to ani jednou ,jen diru do zeme prokypřit a tradá... že jsou světle zelený může být právě tím že nepříjmají živiny díky ph ,půdu jsi měl koupenou,takže ph bylo určitě upraveno prolejval bych to do palic jen vodou a tolik bych to neřešil,je to těžký se nestarat,ale někdy je to víc.. at se daří GL!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma