Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Textilní skříň a její vhodnost k pěstování - Klikni zde pro originální téma
Karel Zahradník
Prosim o radu je vhodná na pěst textilní skřín v156,š70,d148 pod 600 W ? Ja jestli je ten textil nevadí,jestli těch 600 na to není moc a jestli je ta skřín ok.
Mr.MEN
Vím co myslíš a řekl bych že je to na pěstování docela na prd. :)
Řekl bych že by s tím bylo více práce než kdyby sisi za trojku koupil normální stan na pěstování.
ydsscc
obecne je na jedno svetlo obdelnikova skrin na prd... neprosvitis kraje... to uz by bylo lepsi, pro tuhle skrin, uvazovat nad 2x400W
carlos
Vhodnost? Spis nevhodnost... textil je horlavy..
techem
jak píše carlos je to hořlavý materiál a ke vznícení mů stačí míň než třeba dřevěnému boxu a za další bys tam měl asi problém s udržením vlhkosti a teploty, teda pokud si pod pojmem textilní skříň správně představím takový ten prádelník který koupíš např v Jysku...A jak bys tam řešil odraz světla...atp? No podle mě je to kravina.
Ale snad se ti něco podaří postavit ;)
Karel Zahradník
Jo to máte recht,že je hořlavá,já chtěl dát zevnitř folii hliníkovou a na to bílou folii. Ono když ji vidíš,tak je spíš do čverce než obdelníková fakt by to 6kilo neprosvítilo ? A stou folií hliníkovou kdybych ji tam dal je to taky riziko ? Nechci nic takovýho riskovat to radši počkám a zaplatím víc za něco kvalitního jen nevim co postavit nebo jestli si nechat nařezat dřevo na míru,ale taky aby na to pražila šestikule.
Karel Zahradník
ten stan to sem koukal,že bych si to koupil celý,ale na tom je taky nějaký plátno jenom. Nebo ty homeboxy ty sou celý hlinikový jenže ty rozměry co my vyhovujou ty stojej pálku,nevím ani jaký rozměry skříně jsou nejlepší na růst bych dal 400W a na květ 600W ovšem jestli to taky není kravina a je to tak lepší...já nevím. POTŘEBUJI RADY,PROSÍM PIŠTE Díky.
techem
pokud jsi trochu manuálně zručný, tak si vyrob skříň na míru a k tvým potřebám...já ji vyrobil ze sádrokartonu, nic na tom není, jen popřemýšlet jak to celé spojit profilama...jestli tak mrkni do podpisu, Home made sádrokartonový box...a v případě zájmu PM, rád poradím ;)
Keen
nebo se podívej do zahradnickýho bazaru tady na fóru, nedávno jsem tam kupoval 90x90x170 box za cca 1500...
Karel Zahradník
stim sádrokartonem to se mi líbí,můžu použít ten protipožární červenej ? mají je po deskách o 1250 x 2000 mm,tak kolik jich mám vzít na 600 W ?
techem
No lepší je protipožární a zároveň impregnovany (do vlhka) a záleží jak velkou skříň chceš vyrobit. Ideál je 2m na výšku tzn. Na výšku SDK tabule a pak musíš vědět hloubku a šířku a podle toho dopocitat kolik tabulí potřebuješ ;) myslím na 600w aspoň 120x120x200 tzn. Že na tenhle rozmer bys potřeboval 3ks tabulí s tím že podlaha a strop by byl ze dřeva (podlahu bych dal určitě ze dřeva) a odpad z tabulí by byl 00nic ;), k tomu bys dokoupil ud profil 3m 4ks a možná 2ks cd profilů na vyztužení a pak v průběhu stavění přijdeš na to co ti bude chybět... Dá se to postavit do 1000Kč ;)
Když tak pm...poradím ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma