Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Astrální cestování s marihuanou - Klikni zde pro originální téma
Skreko
To by zaujimalo aj mna. Kto ma skusenosti, piste.
....ale můžeš problém obletět a vidět ho z druhé strany
a vnímnout další souvislosti toho problému
a díky tomu ten problém vyřešit
a tuto zkušenost, že lze vidět problémy i z jiných stran,
pak se učit realizovat i za bdělých stavů vědomí...
Ťo Janda: Cuzz brácho - prohulit se nikam nedá, vyjímkou jsou speciální pokusy s hašišem - viz. povídka "Hašiš a jasnozřivost" od Gustava Meyerinka (nevim ted esli Volvox Globator nebo Argo vydavatelství) .. pro ty co to necetli, arabská receptura je 30 Gramů nejlepší čokolády do kafe .. a jedeš .. Meyerink, je spisovatel, kterej objevil v sobě talent spisovatele teprve tehdy, když se konfrontoval s vniřníma zážitkama .. kromě jinýho to byl člověk, kterej měl v Praze první auto (bankéř) hehe a byl zřejmě starou bytostí schopnou se dokonale pozorovat .. a i on si vzal dávku do kafe menší t.j. 10 gramů ..
Okrajově: avšak související, vnitřní vývoj Meyerinka šel během 30 let až k Dokonalosti a za tu dobu měl hodně zážitků .. popsaný skrytě jsou ve všech jeho knížkách a to tak, že čím pozdější knihu čteš, tím on byl dokonalejší - tím mu lidi méně rozuměli a tudíž pozdější knihy měly menší komerční úspěch .. ale skvosty typu "Zelená tvář" nebo "Bílý Dominikán" .. jsou k nezaplacení ..
.. :D :D :D
Schinus
No takhle : zajmal sem se o to zkousel sem to (bez pála) a sice sem nedokazal astralne cestovat ale dokazal jasem se dosta do transu a je to opravdu nádhera ale chce to trenovat je to opravdu tezky tak tohle je muj nazor opravu to zkuste
Skreko
Ja mam na mysli skor hlboke meditacie - precitnutie sa, uvedomenia. Ale ganja ako prostriedok nie je moc vyhovujuca. Musite precitat vyklad Tibetskej knihy mrtvych - Psychadelicka skusenost kde popisuju ako je mozne dostat sa do onho stavu s pomocou psychadelik ako LSD, meskalin, psylocybin + specialne instrukcie. Vrele odporucam prestudovat pre kazdeho, koho to zaujima.
http://entheogeny.jinak.cz/psyzku.htm

Peace
Skreko
janda> Ja by som to rozdelil presnejsie na telo-ego-dusa. Dusa sama o sebe nedokaze rizlisovacieho myslenia, myslenia na ktore sme zvyknuty v tele. Nas vnutorny hlas na vsetko je nase ego, sucast mozgu. Takze astralne cestovanie - dusa ide na prechadzku a sprava a rozmysla ako normalne telo je trochu nelogicka. Z duse /podvedomia/ prichadzaju myslienky v ich surovej podobe, ked mas chore ego - si psychopat - dusa moze byt vpoho ale mozog je chory. Ked sa naucis meditovat, dokazes prijmat myslienky v ich surovej podobe, bez názoru ega. V "dusi", vedomi, alebo ako to mam mazvat, je podla budhistov zapametane vsetko - vznik sveta, cele dejiny ludstva, vsetky vedomosti.... a vraj naozaj master v meditacii dokaze toto preniest do rozlisovacej casti vedomia. Cital som o pripade jedneho doktora, ktory nikdy nebol vyuceny doktor, pozrej na priznaky choroby a vedel co to je a ako to treba liecit. Tvrdil, ze sa vie napojit na nejake supervedomie a cerpat zneho, ja terz zistujem ze je to presne to co dokazu ti lamovia - majstri meditacie, ako som vyssie napisal.

Peace
Nekdo tady plete pátý přes devátý, zaprvé, jestliže používáš jakejkoliv vnější prostředek, nejsi na Cestě. Tam si tehdy, až když nemáš nic. Pak teprve máš Nic, vyprázdníš mysl a jede To samo, ale tohle všechno je práce a ani ten kdo kouří obyčejný cigárka , by neměl vůbec nic cvičit ..

V Americe jsou přeplněný sanatoria lidmama z éry hipies, který používali dost silný dávky LSD a zůstali krůček od Osvobození ale nemůžou ho udělat a do lidskýho světa se už jaksi nehodí .. v dnešní době fyzikální přirovnání - je To jako když pustíš do obvodu pro 24 Voltů trochu větší napětí třeba 400 00 Voltů, co se asi stane .. něco nevydrží .. a co to je co nevydrží ? --> křehká lidská neškolená nepročištěná neprosvětlená sobecká psychika .. otřes .. a někdy dost velkej ..
Potom se můžeš drbat na hlavě a řikat si že se nepoznáváš, ale moc toho neuděláš ..
Další příklad použití psychedelic v praxi je klasickej starej Egypt. Tam byli novicové vychováváni dvacet let pod vedením zasvětitelů (kněží) a čistili se. Když už byli připraveni třeba po 20 - 30 letech, dostali přesný množství psychedelic a už v tom zůstali .. jenže s celou výbavou a věděli jak plavat .. jinak To je příliš hluboká voda pro začátečníky .. říkal někdo .. :D :D :D

A neni to náhodou fiktivní Ego, který máš odstranit a ono si chce zažívat nějaký další báječný senzace? Třebas zdánlivě vyšší a ušlechtilejší?
satva
nezbyva mi nez soulasit s postoji kolegy imyou
aneb proč měnit jednu iluzi za druhou?
já se v Tom nevyznám, ale myslim si že mají lidi všeobecně na všechno miliony let času .. takže poho ..
´To Janda: At se daří ..
satva
astrál není žádná slast natož pak duchovní uroven v psyhiatrických léčebnách takovychto lidí je více než dost.Metoda když Tě to tak zajímá ,zahul jsi jointa dost silnýho,ale ne abys byl neklidný,lehni si na záda a relaxuj-vžádným případě by Tě nikdo neměl vyrušit,je to o tvoje zdraví,pomalu si představ jak vidíš své tělo z výšky mužež ho opouštět bud prvně hlavou nebo nohama záleží co je pro tebe lepší,pokud se uvidíš z výšky tak jsi tam mužež vidět stříbrnou nit jak tě spojuje s tělem a pak se už jenom naučit pohybovat v prostoru a je to,kam se ,ale dostaneš záleží na tvé duchovní čistotě-to je že pokud na sobě nepracuješ charakter atd.tak to urověn muže být dost nízká třeba i demonická no pokud na sobě usilivně pracuješ tak zjistíž že astrál je jen další uroven-sféra,která je tu dosud neprozkoumána ,ale k osvobození nevede a ani nějaké závratné objevy se tam nekonají.Kolega imyou ti dobře radí prostudovat literaturu od Květoslava Minaříka a já přidávám František Bardon a Jiří Vacek tyto knihy si nastuduj a budeš vědět víc.Astrální bytosti jsou astrální proto že nejsou duchovní tudiž potřebujou sami pomoc a ne aby pomahali lidem od toho jsou vyšší duchovní instance.Do astrálu se dostaneš pomocí každé drogy např Lsd ,ty barvy co tam jsou jsou z jiného jemněšího světa,alkohol taky např. delirium tremens je pěkný astrál .
satva
to janda-pokud to umíš bez pomocných prostředku tím lépe pro tebe.
satva
to janda-já astrálně necestuji mě stačí pražské MHD to je taky pěkný.Jinak samozřejmě meditovat a dosahovat hlubokých meditací umím i bez pomocných prostředku,ale moc mi pomáhaj,pokud bych to bez nich neuměl tak by to bylo o ničem,nebyla by to ani pravá meditace ,ale sebeklam.
Svahadji
to Janda+astrocestovatelé: V astrálu je peklo i nebe, stejně jako v tvé mysli. Takže spíš jak do astrálu se snaž dostat nad mysl... poté pochopíš a astrál už tě nebude zajímat...
Svahadji
to Skreko: spíš tělo - duše - duch Ego je ztotožnění duše s tělem a zapomenutí ducha
cilum
myslím že vy co to tu odsuzujete tak o tom moc nevíte
2 Schinus:
jo hned po první jak sem to zkoušel tak sem se dostal do tranzu teď už se mě to nejak nedaří ale tehdy to byl fakt mazec super stav (a před tím sem nepožil žádnou psychotropní látku) jo a vlastně se mě povedlo částečně vystoupit cítěl sem jak se mi vzneslo vědomí ale jen tak 10 cm na postel ale stále sem nedokázal překonat síly které mě spojovali s mým tělem (aspo'n tak sem to cítil) ale i tak to byl fakt mazec
zkuste si představit že necítíte tělo ale vůbec jak dyby nebylo "jen" vnímáte své vědomí je to pocit kteerý se nedá popsat a to tělo sem cítil spíš jako vězení z kterého sem se pokoušel dostat no fakt mazec
cilum
2 Svahadji:
v astrálu není peklo a nebe ale je tam víc úrovní a ty nejnižší by se tak trochu dali přirovnat k peklu až na to že to přirovnání jen ve smyslu kdo ho obývají čím nižší úrove'n astrálu tím je primitevnější a taky ho tím pádem obávají primitivní bytosti které by se dali nazvat jako "zlé"
jo a k tomu nebezpečí dyž nejsi o samotě slyšeli ste něco o duchovním průvodci ten na vás stále dohlídá a zajistí abyste se do toho těla vrátily dřív než vás bude někdo obtěžovat (dohlíží na vás taky ve fyzickém světě(esli nejaký existuje :-) ))
2 chilum: rozsah oblastí od pekelných až po nebeské...
Snad máš dobrého a zkušeného duchovního průvodce, protože to opravdu může být nebezpečné - už hodně lidí z astrálu zešílelo i zemřelo - tamní bytosti je doslova ovládli a živili se jejich životní silou(asi ti primitivové.. ale co jsou potom lidé, že nás můžou primitivové ovládnout? Tím nechci odrazovat, ale je dobré znát i rizika.
no jednou kdyz sem byl fakt moc tak sme to chteli zatahnout na jedno misto a stocit tam speka a nejdnou sem vubec nevnimal okoli jenom sem proste sel a videl sem to misto ze vzduchu a videl sem ze tam nekdo je... a potom sme tam prisli a fakt tam nekdo byl...
muj kamos kdyz byl taky fakt hodne tak videl sam sebe ze shora jak de
zkusim astralni cestovani ale jeste se mi to nepovedlo tak to nemuzu moc srovnavat
Jack Herrer
Toto téma je víc než zajímavý,jenom škoda že se tady moc nerozvinulo.Pokud to někoho z vás zajím tak byste určitě měli zabrousit na http://falcon.unas.cz anebo na http://marlitan.iglu.cz.
V astrálním světě se může každý hodně naučit,chce to ale vědět o co se vlastně jedná ať vám to neublíží....Zdravim vas vsechny
SperGeor
Já jezdím na dovolenou s bratrancema do Chorvatska k moři. Noc+pláž+hulení= super. Zkoušeli jste někdo Chorvatské hulení?
BaBiBo
Nevim, jestli se to sem hodi, ale ja pred par dny zazil "rozhovor s mym podvedomim". Proste jsem se po dlouhe dobe strasne moc skouril, dosel jsem dom a nevedel co budu delat. Najednou byl prede mnou pustenej textovej editor a ja jenom neucastne koukal na prsty, jak behaj po klavesnici a pisou. A ze ten text byl fakt docela zajimavej. Proste jakoby ja jsem pokladal otazky a neco mi na ne odpovidalo.

Celkem se mi libil takovy muj vykrik, kdy je kolem psano o jakemsi vseprostupujicim mori nicoty a ja na to odpovidam: "Ja se nechci utapet v prazdnu, ja chci byt nekde, protoze jsem NEKYM!!!"

A cely text konci vetou:"Nevim, proc jsi se o toto pokousel."

Kdyz jsem to dopsal, bal jsem se to po sobe precist. Precet jsem to az rano a celkem zive si vybavoval, co jsem si pri psani predstavoval...
BaBiBo
No, ten dotaz by me taky zajimal ;-)

Ale spis, jestli se muze stat, ze se z tohoto nevzbudim...

BTW ten strach (pocit strachu) znam a je fakt hodne neprijemnej.

Tebe napadlo, ze jsi robot? Ja jsem zase zjistil, ze jsem pocitac (opet citace auto-textu):"Vsichni jsme pocitace. Ridime se tim, co nam reknou ti nahore. Mozna si to ani neuvedomujeme, ale jsme ovladani."
BaBiBo
No on je tak silenej, ze ho nechci ukazovat ani svejm znamejm, natoz to pak davat verejne k precteni. Ale treba ti nejaky uryvky hodim do PM, kdyz budes hodnej ;-). Pripadne si to rozmyslim a ffakt to zverejnim, ale kazdopadne to chci zkouset psat dal. Treba to pak vydam knizne :-D
Robie
BaBiBo určitě to sem postni vůbec se nestyď ;-)
Jack Herrer
2 Smallholder: To je fakt zajimavy,nekde jsem cetl,ze az prijde to brneni tak si toho nesmis nijak vyrazne vsimat,jenom si to uvedomit,protoze kdyz se z toho zacnes treba radovat nebo se leknes hned se probudis.A bat se nemusis,pry je to tak zarizeny,coz nechapu,ze kdyz hrozi ze te nekdo nebo neco vyrusi jeste pred tim se z toho proberes.
2 Babibo: O tom tvym psani se da taky hodne docist je to hodne zajimavy tyhle veci,ze?
BaBiBo
Hih!
No ja mel dneska naprosto skvelou naladu. Porad jsem se smal a na vsechny jsem se smal. A to jsem delal dve zkousky :-). Tu druhou uz po ctvrty a kdyz ju nedam, tak jsem v pr*** a letim. Ale ja celej den vedel, ze to dam a ted to tusim taky. Navic jsem se vsema uplne skvele komunikoval - vzdycky jsem nevrlej samotar a dneska me to bavilo a libilo se to.

BTW pri vecernim browzdani po zde uvedenych odkazech a v odkazech z threadu "Je svet iluze?" jsem se dostal na zajimavou stranecku (uz jsem ten link uvadel v onom threadu, takze sorry za duplicitu, ale ja proste musim:

http://osho.tady.info/webzine/article.php?sid=56
mariman
mě se taková cesta parkrát povedla i s hulením-bylo to z haše,ale to jsem zhulil pár gramů a vypadal jsem kouzelně,potom už jsem se nemohl skoro hybat,usadil (no spiš propadl)jsem se do křesla, přestal jsem vnímat tělo jako fizickou hmotu a frrrr!!! :D
ale nemyslím si, že by někdo mohl dosáhnout takového výletu cíleně s hulením,to chce asi trochu delší a intezivní duševní trénink :wink: ...nebo dát si něco tvrdsiho...
Jack Herrer
Zdravim, mozna to sem zrovna nepatri,ale ted jsem dosel domu a jsem tak zmastenej,ze je to k nevire nekolik prdu ze skunku je takovy maly astral :-)=~~
Wožer se a d3j si hašiš
lordWilliam
K tomu astrálnímu cestování můžu doporučit spíše než marihuanu šalvěj divotrvornou, pomocí ní se ti tělo podaři opustit po chvíly koncenrace bez větších problémů, u marihuany je hodně velkej nárok na tvou psychickou kondici.
a zkousel z vas nekdo ketamin ? kacko ? zepry je dokonale pro AC
Tomcatcz
tak dneska se mi povedlo astralne vycestovat, fakt super zazitek, zvlad sem to bez pouziti ganji :)
Skreko
Ta, to čo som tu pisal pred dvoma rokmi, su dost kraviny, neberte to vazne, sam sa som za tie 2 roky dost zmenil a naucil.

Astralne cestovanie> www.iglu.cz/marlitan - dobre stranky venovane AC. Je tam teoria aj prax. A hlavne je tam forum, niektori su tam odbornici na AC.

Ja si myslim, ze AC ako take, pokial davate na seba pozor, verite si je prakticky bezpecne. Pokial sa vznesiete nad telo, prejdete cez stenu do vedlajsej izby a vratite sa, tak sa vam nema co stat. Sanca, ze sa vam v takomto pripade nieco stane je asi taka alebo este o nieco mensia, ako ked idete cez den po ulici. Moze vas zrazit auto. Mozu vas zavrazdit. Ale najkor sa to nestane, lebo je to velmi malo pravdepodobne. Ak budete chciet robit dlhsie vylety, odporucam si najprv nieco o tom precitat a naucit sa ako sa chranit.

Takisto sa nemusite bat, ze sa nevratite, pretoze staci jedna myslienka na svoje telo a ste vnom. Skor vam to bude robit mensie problemy (lebo urcite ked budete robit 1. krat AC tak po precitani tohoto bude vasa prva myslienka na vase telo ;) )

A co sa tyka marijuany + AC, ja si myslim, ze moze pomoct. AC sa mi pod vplyvom mj este sice nepodarilo, ale to bude tym, ze som to skusal len dva razy (a normalne asi 100). Ale vsimol som si, ze sa mozem ovela lepsie a rychlejsie uvolnit ako normalne. Mensie problemy mi este robi ta kratkodoba pamat, prtoze ked som uz v lahkej hypnoze, vzdy zabudnem co vlastne robim a taq vlastne stratim vedomie a kontrolu pod zazitkom. Tym padom bud zaspim, alebo sa preberem. Ale myslim ze keby som sa poriadne sustredil, podarilo by sa to.
Skreko
Tomcatcz> Gratulujem!

to lordWilliam>Salvia Divinorum is da best!!! Mal som krasny velky krik, a maj som ju rad, hulieval som ju po troskach, a ked som si odkladal listy na extract, tak mi ju nasi vyhodili (lebo som mal doma protidrogove a aj ked nic nenasli, tak letela z domu trava aj vsetky moje bylinky :-( .
aenema
Vyskoušel někdo z vás HEMI-SYNC ? Mělo by to bejt nějaký zařízení co synchronizuje hemisféry mozku.S tím je prej astrální projekce snadná.
lister
Tak.. tudle tu diskuzi jsem presne hledal..;]
V poslednim tydnu sem mel uz trikrat zazitek opusteni tela. Pokazdy to bylo spontani, uprostred noci jsem se probudil, celej paralizovanej, a kdyz jsem se pak trochu soustredil, tak jsem se normalne vznesl nad postel a mohl chodit po pokoji, jednou se mi povedlo i kousek vylitnout oknem .. ale poprvi jsem z toho byl hodne v soku a mel sem strach jak blazen, co se to vubec deje.. Nejsem si jistej, jestli slo primo o astralni projekci, nebo to byl nejakej nizsi stupne OBE (out of body experience)... ale zaclo me to docela zajimat, takze jestli s tim ma nekdo zkusenosti, pripadne by mohl doporucit literaturu.. tak bych byl moc vdecnej.
lister
uz koukam na www.iglu.cz/marlitan ....
loeX
no mě se včera povedlo tak trochu cestovat...zkoušel sem to dřív zhulenej ale dostal sem se jen do transu...dneska sem to zkoušel a mimo naprosto brutálních vybrací sem se nikam moc nedostal...taky ste po tom cestování tak unavený??já pak většinou půl hodiny spím...
Dubinek
Narazil jsem na todle tema a vzpomnel si, ze pred nekolika lety jsem si stahnul mnoho textu ve wordu, ale byl sem linej to cist... Ted sem se kouknul na net a dostal se na iglu/marlitan. Ctu tam ty jeho zazitky a chci to zkusit, bojim se toho, ale az se na to budu cejtit, tak to zkusim... Ale jeste toho musim hodne precist... Nechce se se mnou nekdo sejit a trosku mi o tom povypravet? :) Fakt by me to dost zajimalo...
flaky
Nazdárek Cestovatelé! abych taky něco prozradil pro nastražené uši :-) Cestovat je fakt super, vůbec se nobojte, je to těžký, ale hlavně klid a soustředění. Jen v klidu ležte a stoustřeďte se, že necítíte tělo a že všechnu svou energii soustředíte do jednoho bodu na těle (třeba do pupíku) a tudy se pak soukáte ven, pak si představte že stojíte vedle postele, nebo že se vznášíte u stropu. Důležitý je vědět kde přesně chcete stát - a pak už tam stojíte. V astrálu cestujete rychlostí myšlenky, takže žádný panykaření, jinak budete lítat jak pošuci! New York ---wzuum... a jste tam. V pohodě buďte v pokoji a pořádně si ho prohlídněte, pak se vraťe a snažte si všechno zapamatovat. Důležitý je trénovat paměť. Totiž když spíme, všichni! cestujeme, bohužel nevědomě a když se pak astr. tělo vrací a spojuje s fyzickým, tak se zážitky pomýchaj a je stoho bláznivej sen. Musíte sladit fyz. tělo s astr. tělem. --- Fyz tělo má nižší vybrace než ast. tělo a tak se těžko rozspojujou a spojujou. Mistři umí zvýšit vybrace fyz. těla a snížit vybrace astr. těla a tak je v klidu rozdělí. Vemte si třeba když usínáte, taky sebou někdy škubnete? jako by jste se lekli. To už jste právě byli skoro venku z těla, když v tom jste se rychle vzbudili a hupsli jste zpátky do těla. musíte v klidu! Dobrý a vyzkoušený je: vypít silnej čaj - nejlépe černej puer, nebo zelenej: giokuro, pavoučí sen, atd. a pak to jít zkusit. Nesmíte být vyčerpaní, jinak budete mít málo sil na to vydržet mimo tělo a za chvíli vás to vcucne zpět. taky musíte bejt dost pročištěný, třeba týden nejíst maso a pít zelený čaje: pak to jde o dost snadněji. Pro začátek můj první výlet: Bylo mi asi 17, byl jsem po nemoci, prolitej čajema, už nabitej energií a polehával jsem, bylo to k večeru, jen tak sem si řekl, že to zkusím. Trošku jsem se zasoustředil do sebe, na pupík(tudy většinou prochází i astrální šňůra) a v mém těle vypuklo slabé brnění a hučení energie, které se zesilovalo, představil jsem si, že stojím před oknem co mám nad silnicí. Najednou jsem stál u okna a díval jsem se ven, ale pořád jsem cítil svoje tělo na posteli jak vybruje a říkla jsem si " páni tak ono to funguje! teď hlavně nezpanykařit!" V pokoji dokonce byla moje sestra, ale na tu jsem se nesoustředil, takže v poho. Chtěl jsem vyletět ven z okna-- a už jsem se pomalu posouval zkrze okno - krásně jsem viděl molekuli a jak mezi nimi proplouvám - jak animace na počítači, prostě paráda! Nejdřív molekuly záclony, a pak dvojité sklo a už jsem byl venku ( ty molekuly skla jsou fakt super:-) Pak jsem se vznášel asi 6 metrů před barákem a koukal jsem směrem k němu, začal jsem se trochu bát (vzpoměl jsem si na astr. příšery, což je akorát tak dobré na nahnání srachu - od toho tu právě jsou) . No a pak se můj strach zvětšil a já se přestal soustředit a šup! byl jsem zpátky v těle - právě takový cukanec, jako když usínáte. Takže se nebojte a běžte to taky zkusit! Přeju hodně zdaru! PS. zdravím IMYOU - you are right!
loeX
hele flaky je fakt duležitý to pročištování? už se ti povedlo určit třeba nějakej předmět někde nebo říct kámošovi co v jakou chvíli dělal??
Dubinek
No fiha, podle toho, jak to popisujes to vypada dost jednoduse, tomu ale neverim :) Takze ja du dal procitat nejaky matrose...
lister
s tema cajama.. na tom neco bude.. ten vecer, kdy se mi to stalo poprve jsem si daval specialni kombinaci pu-erh a lapsang souchong.. takovej energetickej cloumak ;] a predtim jsem se celej tyden procistoval zelenyma a roibosem.. pekna shoda nahod
flaky
ahojky, tak zaprvé to Dubinek: jo jdi si pročíst matroše jaký chceš, informace jsou hódně důležitý, ale důležitější je tréning! Hlavně taky vychytat místečko a psychické rozpoložení, prostě set a setting.
To lister: to pročišťování je opravdu důležitý, nedivým se, že se ti to podařilo po tom čajovém týdnu, já to tak praktikuju pořád. dám si třeba týden pauzu piju normálně co se mi zlíbí a pak zase týden piju pročišťováky a nakonec vypiju třeba ten puer atd... no a je to téměř zaručený :-) pohoda djezz Můžete použít, třeba i kafe, když ho máte radši to taky rozproudí krev a organismus, čili zvýší tempo a vybrace fyz. těla. Ale já preferuju čaje, protože nejsou tak škodlivé a návykové a taky proto, že už chodím od 15 do čajoven :-) Dobrý je, mít nějakého známého, který je skušenější a s tím se postupně radit co a jak. Ps. ty stránky: Marlitanovy, jsou opravdu dobrý, vřele doporučuju, včera jsem se na ně díval prvně, jsou pravdivý.
Je dobré trénovat každej den, já trénuju před spaním (když nejsem moc utahanej). Je to jako s ježděním na kole, je těžké do toho proniknout, ale jakmile to jednou zvládnete...fííííí, nádhera, a už pak víte jak na to! Věřte mi stojí to za to. Pak můžete letět, třeba na Marz,nebo do středu Země! Je to prostě mazec, ale hlavně poznáte sami sebe a zjistíte, že vesmír a celý tohle boží stvoření je obrovskej živej organismus, prolezlej dimenzema, o kterejch se vám ani na houbách nesnilo. Poznáte, že smrtí nic nekončí a možná i ucítíte, hřejvé světlo Boží....kdo ví. tak se snažte :-) Třeba mniši v Hymalájích, se nechávají zavírat do pousteven na 3, 5 ,nebo 7 let. Dostávají stravu jednou za dva dny, mají tam absolutní tmu a ticho ...prostě klídek na astrální cestování. I to největší dřevo, se to prý naučí do roka a pak se zdokonaluje, někdy i tak, že svoje tělo může materializovat, kde chce, nebo může mít i více těl, jak je libo. mniši si spolu normálně komunikují z poustevny do poustevny v astrálu, takže žádná nuda někde v jeskyni, jak si mnozí myslí! můžou se tak i vzdělávat a dozvědet se co je libo, Pak vyjdou ven a jsou murdci :-) viz Nietzseho Zarathustra. Samozřejmě někomu to jde líp a někomu hůř, podle vyspělosti ducha a čistoty karmy. Většinou jim v jeskyni, stačí, jenom rýže, nic jiného nepotřebujou, nebo nejedí vůbec (extrém) to proto, že to nepotřebují. Jídlo je vlastně energie- tělo zpracuje atomi jídla a tím se udržuje při životě. mistři nepotřebují trávit, berou energii, přímo z vesmírného rezervoáru a zpracovávaj jí čakrami, tělo pak má energie, kdykoli dostatek..... no jak vidíte, teorii, mám docela zmáklou, teď už se jen k tomu dopracovat. ... doufám, že ta snaha mě odmění, zatím odměnila :-)
Tak zkoušejte dál drazí cestovatelé
flaky
sorry za hrubky, píšu jak mi to přijde pod ruku .-)
Kutas
uaaaaaa ja chci byt mnich! :D Ja se popravde kdyz to zkousim toho stavu bojim :/
loeX
no mě jak začne vždycky hrozně vybrovat to tělo tak si vždycky řeknu super už je to tady a tím to přejde:-/ budu se to muset odnaučit ale chci se to fakt naučit akorát s tím čištěním teda žádný maso jo?? a stačí když si zajdu do nejbližší čajovny řeknu že chci nějakej zelenej čaj a pak ho pít tejden???je jedno jakej čaj??začínám bejt fascinovanej těma možnostma páč vím co de zažít ve snech..nevím čím to je ale každý den se mi zdají 1-3 sny...každý den!!!!zapisuju tu tak jestli ¨chcete mohl bych založit o tom někde thread občas to sou dobrý hovadiny ale je to celkem sranda:-)
Dubinek
Me vypraveni snu od nekoho jinyho vzdycky prijde dost strasidelny :) Ale jednou se mi zdalo todle: Byl sem clen elitni jednotky nebo co :D a dostali jsme se do nejaky mistnosti, tam na policce lezel telefon, stejnej, jako jsme tou dobou meli doma (prenaseci) tak sem si prohlizel tu mistnost a najednou ten telefon zvoni, tak se probudim a ten nas zvonil... Ale on v ty mistnosti byl uz predtim, to bylo docela husty :)

Jinak vcera jsem si na marlitanovi precet teorii + praxi, vybral si zpusob opusteni tela, kdyby to nahodou prislo :) Tak jsem se zacal uvolnovat, leva noha byla v pohode, hned byla hrozne tezka, byla proste v takovym stavu, jak si predstavuju, ze to ma vypadat, pravy se moc nechtelo, ale jakz tak to slo, no a pak sem se az probudil rano :-/ Musim to holt zkusit nekdy vyspanej, treba dneska :) A jak to myslis s tim treninkem? Jako trenovat uvolnovani?
Kutas
no ja taky neco takoveho zkousel vcera vecer - sem lezel a zacalo me tak jak kdyby pistet v usich. A kdyz sem si rikal treba je to ono, tak sem razem zacal na cosi myslet a 5min sem premyslel nad kravinama no :) byl sem zhuleny a trochu napity a usnul sem...
Dubinek
Tak, zas sem to zkousel :) Probehlo to asi takle: Lehnul sem si do postele, trochu sem se vydejchal, uklidnil a tak... Venku si nejakej debilek za radia poustel nejakej srackovni neopunk, takze to nebylo moc lehky, ale povedlo se mi kompletne uvolnit nohy, ruce... Dejchal sem jenom lehce, fakt maly nadechy, ale stacilo mi to... Zkousel jsem si predstavovat, jak splham po zebriku do studny, asi trikrat jsem pocital od 50 do 0. Pak jsem asi zacal usinat, jen tak lehce. Najednou sem cejtil neco, cemu bych ja rikal vibrace, ale nevim (dalsi vec, umite nekdo popsat vibrace?), nevim, jak to ma vypadat, to me ale preslo, mozna jsem nad tim zacal premejslet, pak jsem lezel dal, zas zkousel nejaky metody a pak to prislo po druhy, ale stejne jak poprvy to odeslo, zkousel jsem si pri tom predstavit, jak vylejzam z tela, ale ven jsem se nedostal. Zdalo se mi, ze se mi pohla ruka, aniz bych chtel, ani jsem to poradne necejtil, nevim nevim. Mohl jsem to zkouset tak hodinu a pul... Jenze pak se domu vratila sestra :(
zumbi
zabanovany: WOW! To mě sakra zajímá. Jaxe ta knížka jmenuje?
Pakopalas
S astralem jeste nejak mrte zkusenosti nemam ale vypalenej jsem to zkousel,ale vubec nemuzu potvrdit ani vyvratit jestli na to ma ganja neakej ten vliv.Pravda ale je taková ze kdyz se üvolnim a snazim se dostat do tranzu tak po urcitej dobe zacnu slyset snad nejakou jinou frekvenci v hlavě a sakra moc mě to připomíná ten stav kdyz priju po 8*12 domu z knaipy a poradne se scadim. JINAK TY metody:na netu je spousta dobrejch stranek staci jen hledat a prekladat.Me nejvic sedi způsob kdy si za naprostýho klidu lehnete na záda,zavrete oci a postupne se soustredite na vsechny koncetiny a uvolníte se(+klidné dýchání).Pak na nic nemyslet a jen si predstavovat jak splhate po zebríku nahoru a výš a výš.dokud to neprijde.Poprvy vas to asi trochu poleka jako mě kdysi a nejspis se vratite.Chce to sakra trening.Doporucuju tenovat pred spanim.tak ccccccccccuuuuuuuuuussssssss-pëstujte a hulte ciao
flaky
:flamer: :slizoun: :rocket: Opět jsem zavítal, takže někdo se tu ptal jak je to s těma čajema: Nej je asi pít celej týden tak 3-4 šálky zelenýho čaje, (doporučuju si sehnat nějaký fakt dobrý dva druhy a ty střídat - pít pořád ten samej, je po začátku celkem otrava) v čajovně vám jistě poradí jakej je pročištovací, Můžete to kombinovat i s roibosem ten je dost aromatickej a dost dobrej :frog: Já piju buď : dračí studnu, železnou bohyni, dračí oči, pavoučí sen, obočí dlouhého věku, opičí packa. Nebo nějaký bílí čaje. Jinak s Gandžou to jde ( co se týče mě) hůř, neboť se prostě soustředim na kraviny a vymeljšlím blbiny :D No a pak to po tejdnu odpálim silnym černym čajem. dobrý je tak ty 2 hoďky před tím nejíst a pak už záleží jen na vás jakou techniku výlezu si vyberete a která vám nejvíc sedí. Já to provádím, vědšinou v tichu ale někdy mám radši hudbu, výborně se mi osvědčilo CD od Wooden Toys didreridjou a bonga, jsou tam parádní vybrace, který se pořád stupňujou. A myslím, že v nějakým čísle Doteku doporučovali přímo CD určení pro astrální výstupy z těla. Takže neváhejte, pátrejte, testujte, neboť lidská bytost nemá žádné zábrany a meze, - jen ty které si sami vytyčíme naší myslí. Proto se nebojte a nic vám nezůstene skryto. ...:angel:
Skreko
Veru, podla mna je AC super, trenujem to sice uz rok (ale odhodlam sa asi len 1 za mesiac ;) , pretoze vacsinou som vecer velmi unaveny ), a aj ked som nad telo vysiel len raz, aj to len maly kusocek, taq sa stale snazim. To uvolnovanie je inaq parada, samo o sebe cloveka zrelaxuje a doda energiu. Najprv mi to moc neslo, ale teraz sa dokazem skutocne velmi uvolnit a je to super.
Nad telo som sa dostal z LD (z lucidneho sna), pocul som uz viacerich, ze sa nad telo dostali z LD, a mne sa to zda ako celko dobra metoda. Normalne som sa dostal do lucidneho sna (to xce trening) a ked som bol v tom, xvilku som si ten sen uzival a potom som si tam niekde v tom sne lahol, a zacal uvedomovat a uvolnovat svoje telo. Zrazu som zistil, ze lezim u mna na posteli a som v tranze - vobec som sa nedokazal pohnut. A ked som si povedal, ze chcem ist von, pocitil som hlavne v oblasti hrude poriadne vibracie a snazil som sa vijst nad telo. Potom som zrazu zacal vidiet moj vankus na ktorom lezim, (!) a pomaly akokeby kusok mojej hlavy - najprv vlasy, potom celo... ale neviem preco, ale pocitil som velky strach a mal som velku chut sa otocit (bol som otoceny chrbtom do miestnosti) a nakoniec sa mi to podarilo... a tranz zmizol.
Dubinek
Uz jsem to psal kamosovi na ICQ, tak to sem jenom zkopiruju :)

No, lezim v posteli a zdaly se mi sny, ale byl jsem pri vedomi, uz todle bylo dost husty. Proste jsem nad tema snama premejslel a byly dlouhy, zadny 3 sekundy (Mozna to byl lucidni sen, mohl jsem delat, co jsem chtel). A pak venku jelo auto, ve skutecnosti, a ja slysel motor, perfekte fungovala vizualiace, videl jsem, jak je ten motor rychlej, tak jsem si (nevim proc) predstavil tachometr, na kterym bylo tlacitko "ven", tak jsem ho zmacknul a najednou jsem proste necejtil ruce nohy, nic, zkusil jsem se pohnout a pohyb sem cejtil, ale nepohnul sem svym telem, ale astralnim, navic jsem byl o neco vejs, nez jsem lezel na posteli. Byl to dost zajimavej pocit, takze sem se hned vratil, protoze me to dost prekvapilo :-/ Dostal jsem se ven poprvy a to bez nejakyho uvolnovani, predtim jsem se vzdycky uvolnoval a nic :)
flaky
tak to gratuluju!
enzo
idem si precitat tu stranku (marlitanovu), urcite tam bude mnoho informacii, velmi velmi zaujimava tema...doposial som o tom nepocul. urcite od dnesneho dna budem trenovat.
FASCINUJÚCE
flaky
Ps. tohle trošku mimo mísu ale: víte že prý anglická hra Golf dostala název podle toho že dřívější usedlíci a kelti chodily hledat na louky lysohlávky a pak když je snědly, tak měli rozšírené vnímání a prý se lépe trefovali do různých věcí -takže i do míčku. a název golf je prý zkratka slov: Go look for - což je : jít hledat! Hustý ne?
loweNature
dnes v noci z 12 na13teho.9 sa mi po prvy krat podarilo (ani nie planovane) na kratko oddelit od fyzickeho tela.-moja situacia:som nahcoreny a denne vypijem asi2 lytre bilinneho čaju(materina duška+šalvia-pochopitelne ta liečiva). pred zaspanim som mal čudny pocit uvolnenia a akysi divny zvuk v hlave.Asi som zaspal a zrazu som pocitil jak stupam presne v tej istej polohe ako som ležal(na chrpte,ruky pri tele a nohy vystrete tesne vedla seba) do víšky a ked som si to uvedomil zistil som že sa vznašam asi 1,5 m nad urovnou postele .Najskor mi to pripadalo prirodzene ale v zlomku sekundy ma premohla myšlienka že to prirodzene nemože byť a uvedomil som si že sa vznaša len moja mysel(duša) a hned som si pomyslel na svoje fyzicke telo do ktoreho som nasledne akoby padol z toho1,5 m.ked som už bol vo svojom tele chvilu som rozmyšlal či sa mi to len sniva.alebo je to realita a zobudil som sa:eek: Pačilo sa mi to a kebyže to očakavam a nezlakol sa tak by som sa vratit do tela nechcel
wendy
zkušenosti s astrálním cestováním nemám, koho to zajímá,zkuste tohle:

http://www.astralni-cestovani.info/
http://marlitan.iglu.cz/
http://magie.unas.cz/uvod_soubory/tastr.htm

jinak marihuana se používá spíš k meditacím, zhoršuje soustředění, kterýho je k astralu potřeba opravdu hodně, nevim jestli by pomohla, asi je to dost individuální


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma