Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Kamaradi PORADTE - Klikni zde pro originální téma
Pako
Tak abych zacal o zacatku....

Pred 2 lety me okradly i skamosem naci tipci ja sem to nechtel resit protoze vim jak to unas chodi on to bez meho vedomi to oznamil a co se nestalo za mesic sem musel k vyslechu.
Tak sem jim to tam nejak popsal,idetifikoval ty typy a sel.
Po roce my prisel dopis ze musim k soudu to me tak nasralo ze sem se tam nedostavyl
{rikaly my u toho vyslechu ze k SOUDU nepujdu}.
A co se nestalo pred dvouma mesicema to prislo zas ale us tam stalo ze jestli se nedostavim tak me mohou predvis nebo zplatit 50 000 pokuty. tak sem tam sel [Soud byl tuhle stredu]
Kdys sem vypovydal pred soudkini a jejich obhajcema tak to bylo fak neprijemny,vsecho co sem rek bylo zapsany a vorazitkovany.
Pak se ptaly tech trestanych jestly ktomu chtej neco dodat a ten jeden vstal a vybalil nane ze prodavam TRAVU to me tak sokovalo
ze sem ani nomoch mluvyt ale nakonec sem rek ze to je les ale ona to les nebyla kdysi davno sem ji opravdu prodaval, nebyli penize a kdys nejsou penize tak je to spatny.
Ja vym ze tet bu cist ze je to muj problem a co sem si nadroby to si taky snim ale zajimalo by me jestli ztoho [krome ponauceni] muzu mit nejaky voplejtacky s poldama docela se bojim, takze bych htel sliset jestli je mozne abych sel treba do lochu nebo tak neco.
Ted us vym ze to byla chyba vubec stim zacinat a nejen kvyli tomu soudu ale i kvuli tomu ze se semnou diky tomu rozesla pritelkine a to me dost vzalo protoze sem ji mel fakt moc rad.

Takze pujdu sedet?
Dude
já bych řek že si w poho, to na tebe můžu vybalit, že mi šukáš pejska, kterej je pod zákonem - bez důkazů ani howno
Pako
2 Dude :
No doufam ze mas pravdu tohle my rikaly i khamosi ale nevim nevim.
viridis
Trochu mimo - ale k tomu rozchodu me tak napadlo: V nouzi poznas pritele, v blahobytu pritelkyni. ;)
Mykesh
Pokud jim nedas sanci aby ti cokoliv prokazali, tak se nic nedeje,
cimz vlastne souhlasim s Dude a pan.sele
hlavne nemit doma ani kytku !!!

Drzim palce at ti to dobre dopadne ;o)
Pako
Vsem dik za moralni podporu a marianku doma nema /teda momentalne/ a kdys jo tak pro moji potrebu.

Kty us ste nakousli to stou slecnou ktera me nechala tak ti vadilo ze ji i kourim ale kdys sem ji kupil biticky nebo nove pradelko tak to jo ale jakmyle sem rek ze ted moc penes nemam tak hned spustila.

Ale kost to byla pekna "teda ty jeji kozicky hmmm"

Mam jeden dotas kHamos my rikal ze u tebe mohou naji as 250g a furt to je vnorme ne ze bych to doma mel ale docela me to zajima.
Gorgano
Tvrzeni proti tvrzeni...nemaj chanci te nejak prokouknout...kdyz jim nedas prilezitost..:-)))
Gorgano
Jo to by me také zajímalo....ale 250g to už je fakt kotel, co?Ale myslim ze by te nejak utreli, protoze pochybuju, ze bys mel u sebe tolik huleni jen pro vlast. potrebu:o)))))
koles
to s těma 250ti gramama je ŠROT. Mr Mareš to v novinách (i na netu) vyvracel. doposud není určeno žádný množství. (a dlouho asi ani nebude :( )

jinak s tim soudem buď v klidu. dyťs tam byl jako svědek, ne? a ne obžalovanej! vůbec by se tim neměli zabejvat. a bez důkazů->FUCK! hlavně se nesmíš tvářit, že tě to tvrzení těch socek nějak vykolejilo.

a když už jsem tak chytrej, tak si ještě rejpnu do tvý bejvalý! asi to byla pěkná pijavice: když byly penízky a zahrnovals ji dary, tak to OK, ale když ne a ona tě kopne do prdele... jak nějaká štětka, asi měla radši tvojí peněženku než tebe.

VŠECHNO BUDE V POHODĚ, VĚŘ SI!
Pako
Tak vam chci vsem podekovat ze ste me podrzely vtet tezke situaci a us nato seru a nemyslim par dni jointy my to vyhnaly z hlavy {diky bohu} kouzelnou skrinku mam nastesti u kamose tak ze oto se nemusim bat este jednou MOC DIK :)

to ALL: Abych to vyjasni stou bejvalkou us ji rad nemam jeto pres {skoro 5 let} a mam us novou se kterou sem us 2 roky a ta je uplne jina huli ne moc ale huli nesnasi kdys ji neco platim nebo kupuji a to cokoliv kdys muze tak my dela dobre :D.
A coje hlavni je nani SPOLECH kdys neco rekne tak to udela cos byl dalsi problem u bejvalek, jako ze nechodi vcas atd...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma