Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
CeloevropskÁ Petice Za Regulaci KonopÍ! - Klikni zde pro originální téma
jatro
Myslite si ze je nejaka realna sance, sehnat 1.000.000 podpisu v cele EU? Tedy od lidi co konopi uzivaji, propaguji, atd. :)

Tady je o tom clanek: http://www.legalizace.cz/2014/05/po...egulaci-konopi/
Kiddnaped
Myslím si že šance je velká když vezmeme v potaz, že 1ml je jen špetka z celé Eu.. pokud se kampaň ,,Weed like to talk,, bude rozšiřovat viděl bych to na dobré cestě.. :-)
huhuga
já si skutečně nemyslím že jí legalizují i po té petici.změní zákon,zvednou limit na př 5mil,nebo udělaj jinej voser.nicméně podepisuju :)
ZelenaOlihen
Tož podepsáno, snad ty makovice pomazané v těch svých evropských parlamentních regulátorských komisích začnou měnit ubohé kulturní dědictví plné falešných dojmů z trávy a řeknou na rovinu že tráva je jedna z nejlepších věcí na této planetě a není důvod se jí bát :D... Osobně v tom nevidim moc naději na úspěch, to je pořád samá petice, happening, meeting, march atd a vládci na nás kálejí. A už v popisu toho ECI z lisabonský smlouvy stojí, že ta petice dává lidem akorát možnost aby přiměli EK se tim zabývat. Zabývat... to slovo smrdí, aby nedošlo k silnější kriminalizaci nakonec :D
jatro
Tem posrancum, at uz ceskym, EU, nebo vsem posrancum jakekoli zeme, jde hlavne o sebe. Takze kdyz uciti tlak, ze lidi neco chteji, zmeni to.
Ovsem ten protitlak, nemuze byt moc velky.
Proste jim jde jen o jejich teplej flicek :)
Zedy
citace:
Původní příspěvek od ZelenaOlihen
A už v popisu toho ECI z lisabonský smlouvy stojí, že ta petice dává lidem akorát možnost aby přiměli EK se tim zabývat. Zabývat... to slovo smrdí, aby nedošlo k silnější kriminalizaci nakonec :D


Po sebrání více jak jednoho milionu podpisů se tím komise zabývat musí, jen nevím jestli je tam nějaká lhůta? Každopádně se zmiňujou o transparentním prozkoumání problematiky což zní dobře, ale jak vypadá realita, kdo ví. Každopádně za mě taky podpis.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma