Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vodni dymka - Klikni zde pro originální téma
Blondacek
VYROBA VODNI DYMKY
Nekolik veci na uvod :
1) nesmejte se mi!
2) tohle sem na groweru nenasel..at sem se snazil sebevic !

Hledal sem na groweru navod na vodarnu a nikde nic, tak sem pouzil Atlas a nikde nic .. pouzil sem google a nikde nic.. pouzil sem overgrow a nikde nic.. tak sem na to prisel po chvili sam.

Chtel bych se s tim podelit o nektere - neprilis zkusene, zbehle a mladsi cleny GROWER community (jako sem trebas ja) a tak.

;-) Kiip on smajl'in
Skreko
Ja ma esteticky trocha krajsiu - neuraz sa a trocha opacnu, ale ide paraaaaaaadne.
Blondacek
Moc hezke ! ale je to prilis slozite,ja proste nejsem schopny sestavit bongo.. ;)
Tak sem si postavil vodarnu.
BTW : Fakt navod na klasickou vodarnu jeste na groweru nebyl (otazka spise na moderatory-ti to tu znaji dobre)
Skreko
Ale nie je to take zlozite, zosenies si iba plastovu trubicku, jediny problem, ja mam vodarske plastove - kupis v domacich potrebach ci stavebninach, len si zmeraj priemer flase.
Vrch parkrat oblepis izolepou, strcis do flasky, nalejes vodu, urobis dierku...
Urobis alobalovy kosicek s dierkami, vlozist matros, zapalis matros, potiahnes, tlacis, a si zhuuuuuuuuuuuuuleny.......
Blondacek
Navod na vodarnu (klasickou) tady nikde neni , ze ?
greedy23
Proc...myslim ze takovejhle navod je dostacujici...a navod na bong neni nic slozityho,staci roztocit kolecka v mozku a je to...
Skreko
A, tu mám nový návod na výrobu toho môjho vodňajsu, podrobnejší /aj s návodom ako spraviť košíček/ a s pár dobrími tipmy. Treba pozreť.
Nuclear
Myslim, že tyhle navody se budou neznalcům dost hodit. Jenom bych řekl, že pokud doporučujete PET flašky(což asi jo, protože do skla ďouru jen tak někdo nevyřízne), tak by bylo vhodné dodat, že té vody tam doopravdy má být asi jen 5-10 cm nad konec trubky, jinak vodárna buď nefachá, nebo si zrušíte plíce, nebo se utopíte, jak se vém PETka prohne...píšu to jenom proto, že někteří lidi po těchhle zkušenostech od konstrukce wodárny upustili...rozhodně nechci rejpat. Jo, a pro opravdové fainšmekry-zkuste si udělat dvounádržkovou vodárnu. Vemte dvě falše a propojte je tak, že násoska z první bude zavedena jakoby do přívodu z kotlíku druhé. Hodně to pomáhá pročistit a hlavně ochladit kouř.
Blondacek
2 Nuclear : Jo s tou vodou je treba laborovat,a s tim ze se PETka prohne taky. Delal sem to z Matonky a ta je z tvrde PETky a tudiz je fpoho.
A jinak - dik za zpresneni a upozorneni,byl sem prilis liny to tam dopsat .. sorry !
Blondacek
2 vevejka : Jj, snazim se prispivam co mozna nejvic,ikdyz informacni hodnota mojich prispevku neni moc velka ;-)
Dik za karmu.
penisjäger
°místo petky použijte zavařovačku - při rázněm tahu se nebortí, od kotlíku se neškvaří(někdy to u petky ani nepoznáte, a pak to dejcháte!), je to elegantnější, voda se snáz mění...ale není zas tak dostupná
°na odvod kouře od kotle nepoužívejte gumový, pryžový (není to to samý?) ani plastový hadičky. Většina z nich není stavěná na takovou teplotní zátěž a škvaří se a smrdí a vy to dejcháte...laboratorní sklo rulez
°když už nejakou takovou pružnou věc použijete, využijte toho a ve vodní lázni ji pěkně zatočte jak hada, aby se kouř co nejdýl chladil.


A mohl by mi někdo vysvětlit, k čemu je to vícenásobný probublávání? Podle mího je výhodnější použít dvakrát větší vodní sloupec (nádoba proporcí odměrnýho válce)- minimalizuje to ztráty při přetahávání z jedné flaše do druhé, no ale možná to navypadá tek fajnšmekrovsky:pimp:
martink
Hele my máme vodnici z laboratorního skla načórovanýho u nás ve škole... Je to úplně jednoduchý- vzali sme proplachovačku (i v lab. se používá stejným způsobem jako vodnice) a k tý sme připojili kousek čehosi,co slouží jako kotel... Fakčí to výnorně, doporučuju vyzkoušet...
A mohl by mi někdo vysvětlit, k čemu je to vícenásobný probublávání? Podle mího je výhodnější použít dvakrát větší vodní sloupec (nádoba proporcí odměrnýho válce)- minimalizuje to ztráty při přetahávání z jedné flaše do druhé, no ale možná to navypadá tek fajnšmekrovsky:pimp: [/B][/QUOTE]

A hoh bys ty me vysvetlit, vocem to pises..

Prominte..
:baby:
mr.adrenaline
No podle me je to nejlepsi sestavit z chemickyho skla... My mame ve skole v chemii laborky, tak pro me neni problem nejaky to sklo poridit a chutove je to 100x lepsi nez pet flasky...
penisjäger
A mohl by mi někdo vysvětlit, k čemu je to vícenásobný probublávání? ...
A hoh bys ty me vysvetlit, vocem to pises..

Prominte..
:baby:

no, ono je to, jak se tak koukám z jiné cimry(taky vodní dýmka); a tam se píše o vodních dýmkách s více propojenými nádržemi

stačí?

a omlouvám se já, protože si prohlížím grower ve více oknech a pak v tom mám bordel
el_nino
Vodne bongo:

No ja robim bongo tak ze 1.5l flase odrazem kusok spodku a z 2l flase kusok vrchu tak aby sa tam zmestila 1,5 flasa ako je na obrazku. Potom do 2l flase nalejem vodu - najlepsie studenu potom sluk nestipe. Hore davam sulec alebo alebo alebal ale ten dlho nevydrzi.

:)
stene
jojo coolovy postup. uz aj si to idem spravit aj ked nad original to nikdy nebude mat ale napad sa cení. restecp
mno ja sem si delal doma taky vodarnu tak taky neco prispeju, ja osobne sem ji delal s flašky vod vodky(dost pekna modra Blue word;) ) dira se udela např kamenem na brouseni(ale nejlepe pod vodou) nejlepe na vrtacku brusny kotouc a jet, na hubu sem udelal s vazy, az budu mít cas tak hodim sem fotku:jumper:
MaO
1,ja si teď udělal vodníka z flašky vod fruga nahoru špunt se dvěma dírama (laborní potřeby) skleněnku protože byla krátka tak ještě hadičku k bubleru(zoo potřeby), a další hadičku do toho špuntu mazery co byly v dírách u špuntu se utěsněj modelínou nedo žvejkačkou.
2, kulatá nádobka vod léků výška cca 10cm ,nahoru dvě díry do jedný skleněnku nebo železnou propisku(rozmontovanou) nahoru kotel do druhý díry hadičku.
3, stejná nádobka jako vod 2. díru na víčku pro hadičku a v jedný třetině výšky nádobky taky jedna díra do tý skleněnku a utěsnit modelýnou nebo žvejkou.
Dusann
taky trochu prispeju, vodnich dymek sem se uz neco nadelal (snad pro vsechny kamose - chtel sem napsat i knihu - mam 20 stranek;)) je to jednoduchy...koupite si dzus, treba hohes c, nebo kubik, nebo tak neco...proste skleneny a nahore s uzaviratelnym víckem (takovy to sroubvaci) do toho udelate 2 dirky (vrtacka) do jedny si koupite ventilek (da se koupit v autopotrebach 30,-) a na druhou si v zelezarstvi koupite treba hlinikovou trubicku (metra asi 50) a vezmete si jednu bombicku na co2, tu vypustite a uriznete tim mate kotel, pridelate (matickama) k sobe s tou trubickou (musite na ni udelat zavit)a na ventilek date hadicku....a pak uz muzete vychytavat jak chcete, usijete si hadr kolem trubicky na koureni, nebo sezenete barevnou falsku, nebo si nechate vod kamaradky udelat(da se i koupit) korunku na vodni dymku (da se presne nasadit na tu bombicku....proste pohoda...tak asi takhle...;)
stene
to dusann. chlap ak mas tu knihu v compe mohol by si mi nieco poslat. mam tiez nieco o vodňasoch))) :jumper:
waterpiper
Custe, hazu vam tu odkaz na moje stranky o vodnich dymkach, ale jsou celkem dlouho neaktualizovane.Snad tam najdete to co potrebujete :flick:
http://www.waterpipes.tripod.com
Risan
čaute sice je to staré téma, ale včera jsem si postavil vodní dýmku a mam strasnou potrebu se s tím někomu pochlubit. Konstrukce je s malého jogurtu s kterého jsem smyl benzínem nálepky s pepidlem, na jeho víčko jsem přilepil dřevěně kolečka stejného průměru 1 cm vysoké, potpm přes víčko provrtal 2 dírky prostrčil přes ně 2 měděné trubičky, jednu rovnou s rostahnutým honcem na kalyšek z bombičky do vzduchovky, kterou sem uříznul a druhou zahnutou. Tyto trubičky jsem tam vlepil a utěsnil laminátem, a víčko natřel z vrchu žlutou reflexní barvou trubičky oranžovou reflexní a trubičku co jde do vnitř jsem stříknul šedou. a víčko do kola přelepil černou izolačkou. Barvy jsem použil od Revell color a šedou obyčejnou. Funguje perfektně. Rozměry sklínky s víčkem jsou 12 vysoká široká 6cm trubičky jsou široké 8 a vnitřní průměr 6. A svítí perfektně pod UV zářivkama.
Risan
to je ona:
TWiSTY
To je dobre ze jste to tu udelali, pro ty co newedi jak delat wodaro;)....K+
quidge
Vemeš zavařovačku, do šroubovacího víčka uděláš 2 díry a strčíš do každý fixu s uřízlejma koncema a vytáhlejma tuhama, jednu dá až na dno flaše a jednu co nejvejš. Na tu co je až do vody nasadíš uplácanej kotel(hlína stojí v papírnictví asi 4 pětky a tvrdne pár hodin), musí bejt tak aby pasoval na tu fixu. Na druhou fixu nasadíš nějakou hadici aby sis neopálil vlasy při kouření, nabyješ kotel, zapálíš, hulíš;-)
quidge
Taky ještě tak 2 roky kouřím vodňála s aromaickejma tabákama, kouříš totak hodinu a je to nejlepší, cejtíš jen slabou chuť v puse, dá se to dejchat jak vzduch.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma