Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
AF blueberry za oknem / balkon - Klikni zde pro originální téma
Highlada
Čau groweři a growerky!

rozhod sem se, že si taky taky založim téma a doufám, že mi sem bude někdo psát a dělit se o zkušenosti! :D

Začalo to vlastně docela nevinně - trávu mám rád, ale štvala mě ta nejistota. Sem cílevědomej a tak sem si prostě řek, že jednou si vypěstuju kytku, u který budu znát původ a budu vědět, že je vypěstovaná co možná nejlíp. No ale nějak zůstalo jenom u řečí, až když sem si koncem května pročítal grower a zjistil sem, že existují nějaký samonakvétací, že jsou ideální pro začátečníka a že se sází ideálně začátkem června, tak jsem ještě tu stejnou hodinu, objednal 5 ks fem. Blueberry od Fair seeds a teprve potom začal zjišťovat co dál. Když dělám cokoliv ve "stresu", tak se pro to dokážu maximálně zapálit a tim začíná můj příběh growera! :D nikdy jsem absolutně NIC nepěstoval a je to pro mě uplně novej svět, takže sem od rána do večera pročítal články a zjišťoval co možná nejvíc informací celkově o tématu pěstitelství.

Semínka dorazily a mohlo se začít.

Klíčení: nechal sem semínka plavat ve skleničce s destilovanou vodou a schoval jí do skříně, kde je tma. během dvou - tří dnů, se objevily první klíčky

Zemina: četl jsem, že ideální květináče na AF jsou cca. 6 l do menších prostoru, ale sehnal jsem za normální peníze pouze 4,5 l, tak doufám, že z toho bude alespoň něco.

- dno květináčů, jsem vysypal keramzitem
- cca. 60 % substrátů pro kaktusy, 20 % zahrádkářského substrátu s aktivním hnojením na 6 týdnů, 20% perlitu na provzdušnění

-----------------------------------------------------------------------------

Květináče jsem prolil odstátou vodou, vsadil naklíčená semínka cca. 1 cm pod povrch a čekal. Po dvou dnech začaly vylejzat a to bylo něco neuvěřitelnýho! Jedno semínko jsem zabil (nejspíš málo naklíčené, nebo moc hluboko, čert ví) a 4 se chytly.

2 kytky jsem si nechal doma za oknem, 1 dal kamarádovi na balkon a 1 dal i s květináčem do volné přírody.

Ta co byla venku, se stala hned po pár dnech cílem utoku nejakého zajíce a skoro nic z ní nezbylo, takže jsem se mohl zaměřit na moje 2 krásky za oknem a jednu balkonovku. Balkon a jedna ze zaokeních, jsou na tom podobne, ale ta druhá za oknem vystřelila o 100% rychleji a je z nich zatím největší. Co se týče hnojení, tak budu hnojit pouze na květ, jelikož na růst podle mě stačí ta aktivní zemina a dostříknu to potom ještě boostrem na potencionálně větší sklizeň :) Jediné, co teď dělám, je že je jednou za 5 dní celé proliju vodou a jinak několikrát denně postřikuju odstátou vodou, aby zustali vlhké.

-----------------------------------------------------------------------------

Lidi, hrozně mě to pohltilo. Můj život probíhá asi tak, že přijdu z práce, dám si pivo, brko a jenom studuju o pěstitelství a věnuju se kytičkám, fakt mě to strašně chytlo a budu rád, když mi tady budete reagovat a psát vaše postřehy! :D budu sem přidávat i fotky, snad se mi to povede :) jak podle vás ty kytky vypadaj? Daří se jim, jak má?

Díky za váš čas a ať vám to sviští!!

Hájlada


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma