Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Zozrane cerstvo vyjdene rastlinky - Klikni zde pro originální téma
Slime
Vo foliovniku mi nejaká haved zozrala prve listky, myslíte ze sa este kvetinky schopia alebo uz to je stratené. Ďalej mi ide o to zistiť aspoň odhadovo aké zviera to mohlo byť. Foliovnik je uzavrety, max skara 5 cm. Vyskúšam este druhé kolo, tak nech viem ako sa chranit
Slime
Z blízka
Slime
Predtým
don juan
Ahoj myslím, že je to bez šance :-(
Slime
Mam jeste seeds, druhé kolo... A čo to bylo netusis?
Šmoulí Prd
Slimáci a jim podobná havěť ? Vanish a je klid .
Některé by to mohli přežít -ale bude jím strašně dlouho trvat než se spraví . Pokud jsou to AF ,tak je konec . Nejlíp sadit další a dát trochu Vanishe, jinak ti to zas sežerou .
Tomsio
Podle mě úplně bez šance.. a slimák to mohl být tak na 99%.. kup vanish jak už zaznělo a budeš mít pokoj.. ;)
zasaď další.. stihneš ještě v pohodě.. :) já taky teď sázel.. ;)
Slime
Dík za rady, ani neviete ako to človeka tak vzpruží aby sa nato nevykašlal. I ked to robim vlastne pre seba

Vanish do nejakej nadoby, či rozliať okolo alebo akym sposobom?

po......ny slimaci. Aj piesok dam pre istotu okolo
PeeKay
Písek nepomůže, taky s nima zápasím... Písek, popel, lógr. Sice jsem to omezil, ale jsou tam pořád :/ Tak už taky koukám a půjdu do granulí... Jen tedy to musím nějak vymyslet, psi to žerou totiž taky :/ http://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_...ky20081008.html
Slime
Spravil som v skleniku pár zmien, poriadne som ho utesnil, kvetinace som dal trošku do zeme, lebo sa moc hriala hlina v nich. Dal som všade piesok a este dám zajtra vanish tablety (ak ich kupim v miestom zahradnictve). Dufam to bude uz dostačujúca ochrana.

Medzi týmito rastlinkami su uz aj 3 nove klicky dnes zasadené
Tomsio
Mě vanish funguje na 100%.. ano pesani to taky chtějí žrát.. článek si přečtu děkuji.. :D prej ještě fungujou skořápky od vajec.. ale nevim nevim.. písek určitě nezabere.. mají sliz a hladce ti ten písek přejedou.. jinak já to dal okolo kytek na záhoně.. prostě jsem to rozházel kolem kytek.. ;) jsou i na to různý zběrače.. právě proto aby na to pesaní nemohli.. :) ale stojí to o něco víc.. pak i na slimáky funguje petlahev s vyřízlou dírou a do ní nalejt pivo.. :)

Měj se a držim palce
Slime
Ja tam rozhadzem este soľ, veď ona sa nestratí vnútri - rastlinkam v kvetinacoch neuškodí a ten piesok so solu ked prejdu, tak uz fakt jedine tie granulky.
Slime
Aby malo toto vlákno aspon nejaku pointu, odporúčam growerom, čo prvý krát sadia si dať enormný pozor na slimákov a ostatné hávede. Nepodceňte to ako ja, nevyplatí sa to, došiel som o 15 kytiek. Ani jedna ukusnutá kvetinka sa neuchytila!


PS.: Teraz mám zasadených 7 nových kytiek a už plnú ochranu voči slimákom. Piesok, soľ, popol a wanish. Dík za rady môžte to tu uzavrieť, prípadne dať do archívu alebo kam sa to dáva.
Cocos
minulý rok som išiel first grow a slimáci mi to začali trochu žrať, pácol som dokola piesok a ked som došiel najbližšie, v polovici piesku smer rastlina viacero usušených slimákov :D dobre im tak parchantom..u mna vždy postačilo len piesok, alebo piliny :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma