Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Potěšení 2014 - Klikni zde pro originální téma
_Dr.Skunk_
Zdravím celé growerstvo.

Tak si taky letos dovolím sem hodit něco ze svého pěstění:

Hlína: ze začátku Growmix
Hnojky: Alga grow - Alga bloom
Genetika: White Rhino od jednoho zdejšího člena ( kterému moc děkuji ) + ještě nějaký řezy co jsem tady u nás sehnal. Ty názvy si už ale pořádně ani nepamatuju. Spíš je to takoví mix modelů: HDF - TP - GWS dál už nevím stejně z nich většinu rozdám.

Tady je foto:
1-3 WRI
A na tom zeleném tácku je ten mix
Ještě dodám foceno minulou sobotu.
_Dr.Skunk_
Malej up je to cca měsíc od přesazení do finálních květináčů. Kytičky rostou jako z vody. Přesazeno do royal mixu 3x řez WRI. Letos mám jen tyhle tři krásky a budu se snažit je co nejvíc pomazlit :love:

Zbytek řezů co sem měl jsem porozdával kamarádům na zahrádky atd.
_Dr.Skunk_
Malej up. Kytičky začínaly s květem cca 23 srpna. Takže teďka jedou cca 3 týden květu.
_Dr.Skunk_
Pár detailů:
_Dr.Skunk_
Hnojky:
_Dr.Skunk_
Zdravím growerstvo. Je konec měsíce tak jsem se rozhodnul nafotit nějaký ten Up mého balkonku. Kytičky jsou zhruba 5-6 týden květu. Sklizeň tipuji tak kolem 15 října cca 2 týdny do konce. 20 září jsem dal poslední alga bloom a od 25 září už prolívám jen čistou odstátou vodou. Veškeré spodky jsem odstříhal a nechal jen hlavní výhonky. Ještě dodám že Kytičky moc krásně voní :leaf:
_Dr.Skunk_
Pár detailů:
_Dr.Skunk_
A tady poslední 3 fotky se mi tam nastěhoval nějaký brouček. Z počátku jsem ho vyhazoval ale stále se vrací. Na škůdce se mi zdá dost velký. Nevíte někdo co je to zač a jestli květinám nějak neškodí? Ale více méně se mi zdá že jen tak polehává u palic. A vůbec se mě nebojí :whip:

Ještě před sklizní určitě jeden up udělám. A jinak jsem moc zvědav kolik toho celkem bude po uschnutí a obrání. Takže uspořádám i nějakou tu tipovačku :smoker:
bruno.kudrna
Zdravím
Měla by to být vrbatka smrdutá...Není to brouk,ale ploštice živí se šťávou z rostlin....V čr žádná vzácnost vyskytuje se běžně....
Zdárek
_Dr.Skunk_
Já si říkal že je ten brouk nějakej napálenej :D
_Dr.Skunk_
Ještě bych měl takovou malou OT. Jak je to teďka u plagronu s pročištěním substrátu?
Co pamatuju cca 2 roky z5 hnojilo se 1x týdně. Teďka nevím jestli je to nová procedura ale na obalu stojí s každou zálivkou ( a tak jsem to i dělal ). Za jak dlouho to asi z půdy zmizne? Tohle mě fakt zajíma hodně. Bude stačit 20 dní cca 5x zálivek čistou vodou? Já jel loni automatky a plagron sem ani neviděl. Tak jestli někdo ví moc ocením díky. Jo a hlavně mi neříkejte abych hledal - na tuto OT jsem odpověď nikde nenasel :einstein:
Džejmsn
Kámo co píšou na obalu je podle mě jen vo prachách.. :/ nehrotil bych to.. delej jak seš zvvyklej,jeslty jsi lil vic hnoje vic to prolej vodou ,nebo pockej na dest ,taky dost zladí..
plagron je stejna sracka furt stejně... :.))
sWei
moc bych na toho broučka nešahala je to pěknej smraďoch :D sáhneš na něj a on vypustí takovou smradlavou tekutinu je to Kněžice mlhovitá
_Dr.Skunk_
citace:
Původní příspěvek od Džejmsn
Kámo co píšou na obalu je podle mě jen vo prachách.. :/ nehrotil bych to.. delej jak seš zvvyklej,jeslty jsi lil vic hnoje vic to prolej vodou ,nebo pockej na dest ,taky dost zladí..
plagron je stejna sracka furt stejně... :.))


Co se týče deště tak ten mi bohužel nikterak nepomůže jelikož mi na balkon skoro vůbec neprší. V růstu jsem to skoro nehnojil jeli v royal mixu takže nebylo ani potřeba. Ale v květu jsem tomu dával velký pecky (třeba i 2-3 týdně když byli ty pařáky. Je to pár dní z5 co jsem dával košta a ty hnojky jsou z toho zatím hrozně cítit. Tak si právě říkám jak to z toho teď dostat. Protože by mě fakt mrzelo kdyby to chutnalo takhle po plagronu.
_Dr.Skunk_
citace:
Původní příspěvek od sWei
moc bych na toho broučka nešahala je to pěknej smraďoch :D sáhneš na něj a on vypustí takovou smradlavou tekutinu je to Kněžice mlhovitá


Jo díky za radu. No po té co napsal kolega ještě před tebou. Sem se rozhodnul ho na cca 14 dní uvěznit. Teďka je v 5 litrové sklenici s víkem ve kterém jsou dirky a má tam spousta lístků na papání. Snad to přežije :D
Mick17
pěkný kytí :) kdy to vidíš na sklizeň? být tebou už to prolejvám jen vodou at tam nejsou cítit hnojiva..
_Dr.Skunk_
Malej up foceno včera:
Dneska kolem 17 hod jsem to celé sklidil. V sobotu jsem našel 1 plíseň na paličkách a včera při focení jsem našel hned další. A zrovna na docela pěknejch šiškách. Plíseň spíš taková vnitřní že z venku palice ani nebyla vidět. Poznal jsem to podle povadlého lístku co šel z palice po odtrhnutí už to bylo jasný. Počasí už má být horší a to už by asi nedopadlo dobře.
_Dr.Skunk_
Pár detailů:
Týden by to ještě určitě sneslo. Zdálo se mi že nějaký palice už dojetý jsou a nějaký ještě ne. Pověsil jsem do skříně do tmy a snad to ještě pořádně dojede. Každou kyti suším zvlášť abych zjistil přesně s který kolik bude. Každá měla totiž jiný květník.
_Dr.Skunk_
Paličky co jsem odstříhal kvůli plísní:
_Dr.Skunk_
Takže tímto zahajuji i tipovačku. Zkuste si tipnout kolik toho celkem bude. Výsledek vyhlásím i nafotím tak za 12 dnů ve smoke reportu. Můj tip je tak 220g celkem po pořádným přebrání. Vítěze odměním karmou.
Díky a zatím Skunk.
techem
198g ale přeji jistě více ;)
KREATOR
255 tam vidim =D
Džejmsn
199
stalada
260g přeju.
pestitelpompo
165g
frek
202, nebo víc :)
koogi1
Pěkný podzim budeš mít;) Tip je-305 sušinky.
suares
315 přeju vic
Gorila
181g
Witko69
233G hezkych chvilek
Praseone
247,5 g :-)
Saruman
303 g
Tomigun
215g
_Dr.Skunk_
Jsem tu se slíbeným reportem:
Nějaké foto sušených paliček + výsledek.

Chuť - Dobrá taková po pomeranči.
Vůně - Podobná chuti pomerančová
Zhulenost - Myslím že dobrá :)

_Dr.Skunk_
Dohromady je to teda: 187g
Výherci jsou: Gorila a techem. Posílám karmy za výhru a díky za sledování.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma