Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
prenášanie kvetináča na noc do bytu - Klikni zde pro originální téma
pokusomyl
zdravím,,,,,,bude vadit ak rastliny v kvete budem dávat z balkona na noc do bytu kvôli tomu žeich bude cítit? nebude ich to prenášanie stresovat? odrody af AK 47 a Big Devil2,,,,dakujem za rady
scars22
A přes den nejsou vonět?
pokusomyl
ešte neviem zatial majú takých 20cm ,,,pýtam sa preto,lebo ak budú v kvete a budú voniat tak na noc ich chcem dat do izby z balkona,lebo cez deň sú susedia v práci takže pohoda,ale na večer už budú doma,,,a nechcem zbytočne provokovat,,,síce ešte ani neviem či tieto dva modely majú nejakú vôňu
techem
hlavně jestli je budeš přenášet v květu, tak je nedávej někde vedle lampy kde si budeš např číst, ani tam kde svítíš třeba do 23 hodin, to by je mohlo stresovat a nabourat jim světelnou periodu. Jinak by jim to nemělo vadit, spíš ty budeš otrokem kytek :D
pokusomyl
už teraz som zvedavý či budú silno voniat tieto modely,,,,,,,, dakujem techem
scars22
Souhlasím s Techem ,
a teda dle mých zkušenosti, jsou kytky hodně náchylné na hermení pokud budou absorbovat svetlo když mají mít tmu. Záleží i na tom jaká to je fena:-) automaty by měly být ale nenáročné.
At se daří :-)
pokusomyl
dakujem scars22
lolo
Ja som mal AK47xNL a to bolo teda vône, takže myslím si, že to tvoje AK bude voňať dosť :)
pokusomyl
ked budú,pôjdu na noc do izby,,,dík lolo
Tomsio
Božeeee.. je to na balkóně kde se ti točí vzduch.. může to jít odkudkoliv.. ten smrad vůbec neřeš.. nech je tam i přes noc.. sousedi budou spát.. nebudou hledat odkud jde ten "zápach" (pokud si ho vůbec všimnou..).. nehroť blbosti.. ;)

EDIT: zbytečně budeš otročit.. každej den budeš hlídat jestli si je schoval.. a nebudeš se od nich moct ani vzdálit.. je to blbost tohle hrotit..
Smart
Tomsio: Pravda :D Dost lidí ani nepozná pach konopí :D A jestli máš jen 2 kytky tak bych to už vůbec nehrotil...
pokusomyl
mám ich tam 6x af AK47 + 2x af Big Devil
Tomsio
je málo.. já jich tam měl cca 10 AF + 3 normální.. a nikdo nic necítil.. zbytečně to hrotíš.. ;) popřípadě pokud máš opravdu strach... tak si poříď jeden až dva truhlíky a dej si tam nějaký jednoletky.. budou kvést a vonět.. budeš mít klid a pěknej balkón :) 8 kytek každej den přenášet je blbost.. ;) a nemohl by si vůbec nikam.. a dál už vidim jak jim dáš stejnou tmu jak venku.. uvnitř určitě budeš svítit.. takže by si je mohl rozhodit.. (možná ne ale nepokoušel bych :D )
pokusomyl
Tomsio máš pravdu,,,kúpim v kvetinárstve nejaký voňavý kvietok v kvetináči a dám ho knim na balkon,,,dík za dobrý nápad
Astronautr
Myslym ze u af ani to svetlo v noci nevadi pac af se svetelnou periodou neridi... Jinak bych je taky neuklizel kdyz sem vyhorel mel jsem taky pet kytek na balkone benga delali ze je nevidej no a hasici mi oznamily ze kytky na balkone stihly zachranit :D byky teda este tou dobou v rustu ale nikdo to neresik ani benga!
replay
citace:
Původní příspěvek od pokusomyl
zdravím,,,,,,bude vadit ak rastliny v kvete budem dávat z balkona na noc do bytu kvôli tomu žeich bude cítit? nebude ich to prenášanie stresovat? odrody af AK 47 a Big Devil2,,,,dakujem za rady



A myslíš,že kvetináč ich nestresuje?Konope je rastlina do voľnej pôdy a nie do kvetináča.Inak myslím,že moc nie,ja tak pestujem už 4 rok a no problem.
Tomsio
Cože? O čem to mluvíš s tim květináčem.. tohle je argumen neargument.. takle by si nemohl mít nikdy nic v květníku (vše roste a rostlo ve volné půdě) a výroba květnářů je absolutně zbytečná.. :D Nevim co by jí mělo na tom stresovat.. pouze ji omezíš růst kořenů.. a následně omezíš i růst kytky.. o žádnym stresování květináčem jsem nikdy neslyšel.. :D ;)
pokusomyl
poradte prosím nejakú aromatickú kvetinu na balkon k mojim slečnám,,takú ktorá má dost silnú aromu,dakujem
techem
HAZE je dost voňavá kytička ;) já jsem dnes hodil 2ks naklíčených Haze do květináčů na balkon a na 2ks ještě čekám až vyklíčí ;)
pokusomyl
myslel som kvety,,zatial som našiel tieto čo sú dost aromatické ,gardenia,lalia,hyacint
techem
jóóó ták, tak to mi nedošlo :D :D :D
celek
citace:
Původní příspěvek od pokusomyl
myslel som kvety,,zatial som našiel tieto čo sú dost aromatické ,gardenia,lalia,hyacint


Těch je... eukalyptus,pelargonie,saturejka,bazalka,máta,anýz... asi nejlepší navšťívit květinářství a čichat či se případně poptat :)
Šmoulí Prd
Elektrický gril na balkoně + masíčko . To přebije vše :punk:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma