Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Spalene vrsky 6. tyzden kvetu - Klikni zde pro originální téma
PHD
Zdravim, dnes sa mi pocas svet. cyklu pokazil ventilator.. Som uz v 6. tyzdni kvetu. Na pohlad nie je nic nejak extremne vidno az na par spalenych malych listkov.. Co je ale najhorsie vacsina vrchnych sisiek je vysusena na dotyk.. Ked niektore casti stlacim, tak sa normalne drvia ako po vysuseni :-/. Je este nejaka sanca, ze sa voda dostane naspat alebo je to stratene a mozem to obtrhat? Idem pod 150w, takze, az take velke skody to nenarobilo, ale ako vravim, vsetko navrchu je suche.
Smart
Postni sem nějaké fotky
PHD
http://imgur.com/a/5mrVM Na prvej foto je este nespalena najvacsia siska pred par dnami.. ostatne fotene dnes rano. Niektore sa fakt drvia priamo v prstoch.
Jaguar
Ahoj, to by bylo jako navrátit život bytosti po kremaci. Uschlý věci ostříhej/vystříhej a pro jistotu se přesvěč že to schnutí nezpůsobilo něco jinýho, jako třeba plísen na stonku v palici... žádný kouzla s tím neuděláš, pomůže jim, když je zaleješ něčím ve stylu alga a mic (výtažek z mořskejch řas) aby se rychleji oklepali z toho stresu...
Kenway
Mě to tedy nepříjde jako spálený ale jako plíseň
LuckyBoy
vypadá to jako spálená plíseň :D
C21H30O2
aku tam mas vlhkost a teploty pri vrcholci?
Smart
Taky se mi zdá že je to plíseň,já bych to ostříhal a nějak ješte dojel do konce,každopádně už si radši shánej řezy na nové kolo :D a jestli tam je ta plísen opravdu vydesinfikuj si box.
C21H30O2
mne sa stalo nieco podobne. prerastli mi vrcholce a priblizili sa nebezpecne blizko k vybojke. mal som tam dost vlhko a vysledkom bolo, ze jeden vrcholec vyzeral presne tak isto. bolo to nieco medzi spalenim a plesnou. odstranil som poskodene casti a oddialil vrcholec - spodnejsie palicky ok, ale vrcholec uz nerastol moc.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma