Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Venkovní dobrodružsví 2014 - Klikni zde pro originální téma
chlapeczlesa
Konečně se počasí (zdá se) umoudřilo a nastal čas zahradničení. Po loňské nepříliš povedené sklizni chci letos určitě zvýšit produkci.

Odrůdy - Auto:
Magnum x short 1 f2
Syrrup (Buddha) x short 1 f2
(regular, získáno od místního člena)

Odrůdy - Fem:
Northern Lights (Vision Seeds)
The Doctor (GHS)
Mazar (DP)
-tyto geny jsem zasadil jakožto feminizovaná semínka do předpěstovacího boxu pod 125W Blue CFL a dělám si z nich na venek řezy (nepište mi sem, že se z femin neřízkuje, mě to je jedno)

Médium:
Mix: Zahradnický substrát + Kokos + Perlit + Domácí kompost v poměru tak akorát vod voka. Je to pěkně lehký a vzdušný (nemam rád ty bahna, co proschnou a sou jak beton).

Zatím jsou venku jen 4 automaty 3x Magnum 1x Syrrup. Na 1. fotce jsou přímo po přesazení, na 2. fotce jsou 24hodin po přesazení. Je vidět jak se hezky srovnali.
chlapeczlesa
Dnes jsem si rostliny důkladně prohlédl a zjistil, že už ukázali pohlaví. Výsledek je takový, že z těchto 4 automatů je jen jedna samice (Magnum) a zbytek samci :(. Tudíž jsem jednoho samce Magnuma a jednoho samce Syrupa přesadil do menší nádoby (abych je mohl dát za okno) a nechám je dozrát na pyl. Otázka zní: Je možné kontrolovaně opylit jen jednu větvičku nebo se musí celá rostlina? Dále by mně zajímalo, jak moc mi asi ještě vyrostou, když už ukázali pohlaví (takovýhle smradi)? Že by skutečně začali nakvétat z toho důvodu, že před přesazením do těchto větších květináčů měli malé květináče již plné kořenů? Nerozmyslí si to teď ještě? Když dostali fůru nového místa pro nové kořeny??? Co myslíte?
PeeKay
Víc si to tu pročti, vyhneš se poměrně zbytečným otázkám :)
Jinak, opylit můžeš jaké větvičky chceš. Co vím, tak pokud budeš chtít semínka z nižších větví, tak semínka budou menší. Pokud opylíš centrální palici, tak budeš mít krásná velká semena. Ale to by se mělo dát vyřešit i částečnou sklizní :)
Nevím jak jsou staré, ale určitě ještě porostou. Ale loni se mi taky povedlo auto, co mělo asi 20cm a byla to vlastně jedna velká palice :)
chlapeczlesa
Dik, mam to tu pročtený celkem dost ;) Chtěl jsem si tu taky jednou rozjet trochu nějakou diskuzi, když vidim na jaký s prominutím h*vna se tu někteří členové táží :) Nicméně, jsem zjstil, že prostor pro kořeny nemá na nákvět automatu vliv. I když to bude volně v zemi, tak to prostě za cca měsíc ukáže pohaví a začne quíct. Takže jde teda o to zajistit jim co možná nejpohodlnější, nejrychlejší růst a já sem spokojenej, protože jsem jim dával každej den krásný počasí pod tou úsporkou, při vlhkosti 60-90%. Zatímco venku chcalo. O tom kontrolovaným opylení sem taky našel rozumný informace. Docela se těšim až je budu prc*t :) muhehe. Loni jsem jel Critical+ Auto a to se mi teda moc nepovedlo. Tak 10-15g/kytka, ale bylo to dobrý, takový yogurtový :)

Na prvním obrázku na pravé straně jsou vidět samci přesazený do teku nichž půjdou do baráku za okno.

Na druhým obrázku jsou novější 2 Syrupy a další 3 Syrupy a další 2 Magnumy klíčí. Řezy z femin každým dnem zakoření a půjsdou taky na zahradu ;)
chlapeczlesa
Magnum x short 1 f2
chlapeczlesa
Tak první magnum x short 1 f2, už se houpe. Semínko jsem získal od pana Ruprechta! A jsem s tímto autoflowerem velice spokojen. Zasazena byla začátekm května. Sklizena 27.7.
Ruprecht
hojas, jestli je to fotka z kosy, tak si to mohl ještě pár dnů nechat, zdá se podle fota, ale samozřejmě než aby to začala žrát plíseň,tak je lepší ju už pověsit.
Jsem zvědavej na smokereport :-)
chlapeczlesa
Zdar, bohužel ta plíseň, už se to někde chytalo....Sledoval jsem trichomy mikroskopem a skutečně by to ještě pár dní sneslo.
Nutno podotknout, že rostla v horách kolem 900 mnm a zde pravděpodobně nejsou tak vhodné podmínky jako "dole". Věřím, že lidé z rovin budou mít s touto odrůdou ještě větší a plnější salámy.
Nicméně mi to nedalo a pár spodků jsem usušil v sušičce na ovoce. Výsledek mě překvapil, na to že to neni odleželý, tak to dává slušný prdy! Pořádnej stoned do palice! Tak já to mám rád. Takový ty high já bohužel moc ani nepoznám, nebo jsem ještě neměl dobrou sativu :)
Sklizeň Syrupu se blíží-ten voní daleko víc než tohle. Ale je menší a paličky dělá takový listnatější a tenčí (takový ty bobulky :) nemam fotku a venku chčije. Bohužel jsem na něm včera také objevil plíseň, přičemž jsem ho chtěl nechat ještě min. 14 dní. Nu, uvidíme, když takhle chčije, je to pro ty mohutnější palice fakt blbý, a to je mam pod přístřeškem...
Ruprecht
no, v tom vidím jednu z velkých slabin AF strainů, vše co jsem kdy jel, bylo náchylné na plíseň jako prase...
Gargamel90
Zdravim, moc krásnou mas tu kyti :) chci se zeptat, kolik cca ma objem ten kvetinac ?
chlapeczlesa
Čau, řek bych takových 10 litrů minimálně, spíš třeba 12...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma