Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Power Plant DP hlína fem. seeds 600w - Klikni zde pro originální téma
celek
Ahoj...
pokus o pěst na finální ploše 1,3 x 1,3 metru.
Banka DP nic moc, klíčivost mizerná.
Růst od 125w CFL po 400w MH.
Květ 600w.
Zemina Ligt mix Biobizz. Květník finální 11L.
Hnojky sada G.E.T. , voda odstátá z kohoutku, občas nachytaná dešťovka.
Přítah pasivní,odtah Ruck 250 regulace,ofuk výbojky,na noc horkovz.ventilátor kolem květníků.

Foto 2,3,4 týden
celek
Foto 5 týdnů
Foto šestý týden
celek
První foto v den přepnutí
Ostatní fota po dvou týdnech od přepnutí.
Přerůstá mi to, no co už.
celek
Stále dva týdny
celek
Tři týdny, už se dá na něco koukat...
Astronautr
Ahoj na foto neni moc videt jak sou kytky velky ale vypadaj dost vysoky kdyz si je prepinal... soupni foto i se stanem (aby byl videt vrsek)
Dik.
celek
Zdar, mám rád velký kytky... Přepnuto když maj zhruba 85cm.
Astronautr
oo... tak aby ti to jednou neprerostlo oo.. pac ja kdybych prepl v 80 cm mam kytky pomalu 2 metry :D ( drive )
celek
jj počítám tak do dvou metrů... místo je, sice necelá spodní půlka bude oholená,ale dobrý pro cirkulaci vzduchu :)
celek
Čtyři týdny
celek
Malý souhrn:
Semena sazená rovnou do zeminy v 0,5L. kelímkách, jako ochrana kořenů před světlem dány i s kelímky (jsou průhledné) do 3,5L. květníků. (To je dobrý do budoucna jako úspora času při přesazování :-) )
V době růstu kytky přesazeny 2krát, (po dvou týdnech od vyklíčení do 3,5L., v šestém týdnu do 11L.).
Po dvou týdnech postřik Powerthrive, poté první zálivka s růst. složkou A,B od GET.
Na začátku šestého týdne růstu odcvakání spodků, zkusím pár řezů... zatím jsem je dal po dvou (blbej nápad), no uvidí se. Mrkni kdo chceš:
Foto: začátek řezů
Foto řezy 2 týdny
celek
Řez 3 týdny, 4 týdny zhruba
celek
Něco z úprav boxu:
1.Příprava na odtah (fuj to bylo sekání)
2.Test odtahu ( dobře tlumí vata)
3.Pátý týden na květu
celek
Šest týdnů,některé holky lehce nalámány,viz foto:
celek
Fota za světla jsou o ničem,takže popojedem na sedmý týden:
celek
7 týdnů:
celek
S hnojivama končím, zalejvám 3krát týdně po litru každé, přijde mi, že dešťovky vypijou tak o dvě deci více oproti kohoutk. vodě. U některejch kytek kořeny rostou z květníku ven, kupodivu jsou bílé.Tak jen doufat,že kytky hnoje spotřebujou. Lákalo mě pořídit PH a EC metr, ale vzhledem k pěstu v hlíně patrně zbytečnej komfort, nebo jen tak pro badatelské účely. Dešťovka je čerstvá, tak snad není šance na hnití, stejně, ale rozmejšlím, že na poslední zalití radši dám vodu z kohoutku. Co myslíte, možná je to fuk? Nebo ještě použít Powerzyme od Hesi?
celek
Mám sto chutí se na tenhle pěst vyprdnout, od začátku samé potíže. Jak jsem psal, tak nad zem vykoukla v podstatě každá druhá a z toho co vylezlo tak v růstu odhalen samec, a aby toho nebylo málo tak objeven hermáč. Tyto mršky sice okamžitě vyházeny ven z místnosti, ale stejně tam určitě nějakej pyl poletoval... sakra.
Přemejšlím co jsem mohl podělat, trochu jsem kytky asi stresnul, no nemyslím si, že nějak radikálně. (Přesazování, ohejbání, náhlá změna MH za HPS..?)
Rascal33
No nebylo by vůbec marné alespoň zjistit, jaká voda Ti doma teče. Já jsem taky nic neřešil, ale kytky se mi zdály nějaké nedobré.. Řešil jsem všechno možné, ale změřit pH mě nenapadlo.. pak jsem ho změřil a zjistil jsem, že mi doma teče voda s pH skoro 8. Takže bych to radši pro sichr alespoň jednou změřil..
Timmy
No a nemuze bytz na vine genetika, tedy DP? Vim, ze je to vzdy nejsnazsi cesta vinit nekoho jineho, ale zkusenosti s DP z minulych nekolika let, a tim myslim me vlastni i reporty zde na groweru, hovori vcelku jasnou reci, a to mit se na pozoru, jelikoz od doby, co zacali kuci delat feminizovany zalezitosti se jim to nak vymyka z rukou mi prijde (viz blueberry, orange bud, euforia a o powerplantu uz jsem taky slysel..). Soucasne zkusenosti samozrejme muzou byt ruznorode;-) Tudiz nic netvrdim, jen nabadam a pridavam vlastni nazar podlozeny ohlasy;-) Takze sic ti s tim nijak nepomuzu, tak jen pridavam mozny vysvetleni:-) At se dari to, co zbylo a dobre dopadne aspon to, drzim palec
Rascal33
Nevím, ale od DP jsem v posledních pár letech jel AH(fem), PP a DP a nemůžu si stěžovat... klíčivost 100% a žádné hermáče ani jiné degenerace či anomálie se neobjevily... možná jsem měl prostě kliku, ale radši bych nejdřív eliminoval jiné možnosti.. :c)
celek
No, já jsem v posledních letech jel DP (fem.s.) a taky jsem nemohl říct nic špatnýho... Za ten tip ohledně pH vody Rascale33 dík. Poohlídnu se po nějakejch měřákách...
sirup
jj razkal ma pravdu. chce to zmerit aspon jednou abys vedel co jim lijes. ja mam v panelaku ph 7.4 a z toho pramenila vetsina mych problemu...
celek
Kéž by mi tohle "udělátko" vytáhlo všechen pyl a budoucí semena:
dlouhán
citace:
Původní příspěvek od celek
..Přemejšlím co jsem mohl podělat, trochu jsem kytky asi stresnul, no nemyslím si, že nějak radikálně. (Přesazování, ohejbání, náhlá změna MH za HPS..?)


nic jsi nepodělal. nevím čemu se všichni divíte, to je prostě DP a kdyby jste trochu četli grower, tak by jste věděli že to tu řešilo/řeší už xxx pěstitelů.
např. http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=64798

Power Plant mám rád, selektoval jsem z regulárů a i z nich to hermilo. mimochodem pokud jsi bral semena z českých growshopů, tak to vysvětluje tu mizernou klíčivost.
napříště zkus PP z řezů, matkářů této odrůdy jsem tu viděl celkem dost.
a pořiď aspoň ph kapky a změř rozdíl vody z kohoutku a dešťovky, může být dost velký.
Rascal33
koupil v českém Growshopu 10 regularů PP od DP, vyklíčilo 9/10 a hermáč žádný. 5 samců / 4 samice... tak nevím, asi dělám něco špatně...

http://grower.cz/forum/showthread....294#post1075294
celek
Díky moc za sledování a názory. Vím, že někteří lidé na DP nadávaj, jinejm to jede pěkně. PP jsem si vybral ne pro značku, ale protože to je sativka (to já rád) s ještě standartní dobou květu.
Jinak semena jsem bral jak z českejch GS, tak jsem vzal i ze stánku DP na cannafestu. (Překvapila mne rozdílnost velikosti semen, ta z cannafestu byla podstatně větší, nicméně v klíčivosti žádnej rozdíl.)
Kapičky na pH jsem koupil, dešťovku co jsem zaléval už sice nezměřím, protože došla, to jedině až nachytám novou, ale na tu z kohoutku mrknu přes víkend.

Osm týdnů květu:
celek
pH kohoutkové vody je v cajku, kytky kvetou dál. Trochu jsem přidal na ofuku kytek, to pro prevenci možnejch plísní. Paličky se zvětšujou, stonky maj problém je unést:

9 týdnů květ:
celek
Zhruba 10 týdnů, poprvé prostříhány listy. Zvažuju zkracování svět. periody na 10hod a míň, nebo myslíte, že u tohoto je to jedno?
koles
Řekl bych, že zkrácením periody nic nezkazíš. Jak dlouho to ještě chceš nechat?
celek
koles: No papírově už přetahuju,ale vzhledem k tomu, že ne každá kytka bude čistá sinsemila, tak si říkám, že nějaká ta semena co pak najdu, by mohla raději bejt zralá, aby šla líp vyndat.
Která kytka vlastně dokvete dříve? (neoprc. versus oprc)?
koles
To nevím, jestli ten oprc ovlivňuje dobu květu (dozrání). Po opylení se kytka zaměří na výrobu semen, takže palice už moc nerostou - sice se nafukují, ale jen těmi rostoucími semeny. Kouř by to měl být stejnej, o kvalitu se neboj, jen to bude míň matroše na úkor těch semen. Udělej si z nich nějaký zdravý pokrm :)

Každopádně není rozdíl vyndat třítýdenní zelené a zralé semeno. Jsou stejně velká, jen se liší barvou a tvrdostí. Takže bych sklízel podle zabarvení trichomů.
celek
Finální den je tady. Nahodím nějaká makra, na fotkách to není moc dobře vidět,ale zhruba třetina trichomů jantarová.
celek
Před sklizní
celek
Po kose
celek
Příště povídání,teď nestíhám...
celek
Můj milý deníčku :-)
Popularitu PP netřeba popisovat, patří k známým a oblíbeným.Relativní nenáročnost pěstování bývá odměněna bohatou sklizní.
Přes deklarovanou stabilitu a výslovně zmiňované nehermení, se zdá být toto tvrzení s postupem času minimálně troufale odvážné.

Zpět k vlastnímu pěstování. Co mi toto kolo ukázalo?
1.) Informace
2.)Realizace

1a) Informace o recenzích sem. banky. I přes v poslední době negativní ohlasy na DP jsem do nabídky DP šel. Inu každá zkušenost, a hlavně ta vlastní se cení.

1b) Informace z diskusních fór. Např. viz poznámky ostatních pěstitelů PP v diskusích o výškových rozdílech po přepnutí. PP se rád táhne, některé kytky poskočí mnohonásobně, jiné méně. Dle chuti a potřeb pěstitele. Moje se na výšku zdvojnásobily. To by bylo velmi milé pokud bych přepl v 15cm a sklízel při 30cm bez použití všelijakých stylů úprav. Ve skutečnosti mé kytky ve finále měly v průměru 180cm. Chtěl jsem zabezpečit pevnou masu stonků ať vydrží jejich nosnost váhu palic. To se mi však nezdařilo na 100 procent, byl jsem nucen poslední týdny kytkám paldy podpírat. Zde se nabízí úvaha k množství odříznutých bočních větví, zaštipování, snad se pro příště soustředit na topy.
celek
2.) Realizace
Délka květu s mohutností mikrofónků při vyšší vlhkosti uvnitř květenství může být ohrožena či zničena plísní. Mohutným odtahem s podporou větráků jsem vlhkost snižoval, při kontrole palic jsem stejně však byl překvapen vyšší vnitřní vlhkostí. Lépe na tom, co se týče vlhka byly spodky a boční větve s menšíma paldama. Žádný problém s plísní však nenastal, zde je úspěch.
Úspěch je i v absenci různých hmyzáků, Biobizz nezklamal. Substrát i pěkně prosychal v 11 litrových květníkách, žádné negativní změny vizuálně ani čichově nezaznamenány.
K použitým hojkám GET nemám výtek, Powerhrive maká, Power bloom a UMPH jsou fajn vychytávka, jejich final nemám, toto nevím. Prozatím jsem se obešel bez něj a už teď můžu napsat, že není žádná pachuť, doporučuju.
celek
Největší potíž však nastala s objevem samce a hermáče. I přes jejich urychlenou likvidaci se nezdařilo totální vymýcení pylu a přítomnost semen je patrná. (Zde spekulovat o otcovství je s nejistým výsledkem, pokud se do balení fem.semen zatoulalo např. regulérní semeno, pak se fantazie rozvine, nicméně zmiňovaný pyl považuju za produkt hermáče a sázet tato semena považuji za šílenství, k jídlu však fajn. Hlad však nezasytíš, není jich tolik jak jsem se zpočátku obával, není to tak hrozné.
celek
Tímto jsem se dostal k procesu sušení. Kytky ve tmě zavěšené a občas lehce ofouknuté oscilačním větrákem byly po týdnu akorát. Odstraněny listy, stonky pryč a paldy do tmavé a hermeticky uzavřené nádoby. (Občas otevřu, pro sichr)
Vůně ani zápach při sušení minimální, při manipulaci však omamná vůně, připomněla mi typ fialovejch no name venků, pohoda.
Při zkušebních testech v jointu malý odér, žádnej mega smrad, účinky znatelné brzo, žádné škrábání, lahodný kouř. Do společnosti možné i přes řádné zmaštění :-) A bude to s postupem času lepší a lepší. Doufám.
celek
Pokusím se rozepsat o GÉ indexu, nejsem si zcela jistý zda se počítá jen příkon světla nebo celková spotřeba, ale vezmu jen světla, kdyžtak prosím o napsání nějaké poznámky.

Období růstu:
21 dní na 125W při 18/6 je 21 krát 18 krát 0,125 se rovná 47,25kWh
14 dní na 200W je 50,4kWh
7 dní na 400W je 50,4 kWh
Celkem 148kWh
Období květu:
80 dní na 600W je 576kWh.
Dohromady 724kWh.
Celkovou gramáž jsem zatím nevážil. Výnos pak vydělím 724 a vyjde onen index.
celek
Než se dostanu k vlastnímu vážení,ještě drobná oprava při výpočtu. Zapomněl jsem na snížení svět.periody a na dny tmy, takže období květu je 550kWh a celkem tedy 698kWh.

Řezy z tohoto jedou dál, prozatím pod HPS 200W, v brzké době dám 300W. (Mám dig.předřadník s regulací, lampa 400W) Na růstu po stejnou dobu jako PP ze semen, v šestém týdnu tedy přepnuto, budu sledovat rozdíl semena a řezy z nich.
Foto 3dny od přepnutí, Ostatní fota 3 týdny:
celek
Tři týdny:
celek
Ahoj, sušina pečlivě přebrána,zvážena. Váha ukázala 480g. Gé index 0.69. To je na 8 kytek, na jednu tedy v průměru 60g.
Řezy jedou dál, foto 33 dní. (5 ks)
celek
Pro anonymního dárce negativní karmy: Já se za "červenou" neurazím, jen potřebuju vědět co se nelíbí, jinak jsem akorát tak ve zmatku.
Kiddnaped
citace:
Původní příspěvek od celek
Pro anonymního dárce negativní karmy: Já se za "červenou" neurazím, jen potřebuju vědět co se nelíbí, jinak jsem akorát tak ve zmatku.


Promin že ti zasírám téma kdyžtak smaznu, přesně tohle taky nenávidím tak když už dávám negativní tak ať je vidět od koho je a za co konkrétně je.., btw. odemě to není :D, zdá se mi že to máš řídké jak vysoko máš lampu ?
celek
Kiddnaped: Tvá reakce je v pohodě, jinak k vejšce lampy: Je tak vysoko, respektive nízko, co to jde. Jinak bych už griloval. Týden jedu 300w, a pokud jsem zhruba v půlce květu, tak ještě je čas na zhoustnutí. (A snad se obejdu i bez perlinky :-)
Kiddnaped
citace:
Původní příspěvek od celek
Kiddnaped: (A snad se obejdu i bez perlinky :-)


Promin ještě jednou ale vážně jsem se dost zasmál :D kdo neví nepochopí ;D, každopádně by ti to zhoustnout mělo já dávám lampu trošku dál a na posledních 15 dní ji dávám níže aby se to ještě pořádně osypalo. Tak sleduj a budu se těšit na další Upy.
celek
38 dní
celek
42 dní, nastaveno 400w. Teplota v boxu i v těch největších vedrech nepřesáhne 30 stupňů, průměrně je teplota okolo 26. Aplikuju postřik listů Umph power a po 4 dnech zálivka s GET A,B hnojkou na květ obohacena Power to bloom. Ještě se rozhodnu zda kytky nechám dojet pod 400w, nebo časem dám pod 600w.
celek
49 dní (nasazeno 600w,první den) Teplota stoupla, přecejenom to šestikilo je znát,ale dá se. Na první fotce je jediná odlišná kytka, zbytek je celkem stejnej. Výška kytek od zeminy je průměrně 90cm. Vzdálenost od výbojky k vrškům 60cm. Teď po víkendu by vedra měla povolit,tak uvidím...
celek
49 dní:
celek
56 dní květu. Vzdálenost vršků od výbojky 45cm. Teplota 31. Na fotkách po posledním postřiku UMPH Power. Taky končím s hnojkama, už budu jen zalejvat čistou vodou.
celek
Za světla...
celek
Tahle kytí v sobě nese rysy hermení,ne že by to bylo vyloženě znatelné,ale je divná.
Praseone
Je divná :D ale nejobsypanější ze všech.....

EDIT: Jinak koukám že máš celkem problém ze sviluškama co?
celek
Zdar Praseone, jestli myslíš na fotkách takové ty podezřele vypadající bílé tečky, tak to nejsou sviluše :)
celek
59 den. Sativka vzdušnější.
Praseone
No jak máš příspěvek "za světla" tak na tý první fotce mi to tak přišlo :-)

EDIT: Jinak taky jedu PP od DP, ale venku a je to ještě řízlé FLOučkem... Tak uvidíme :)
celek
68 den květu, finále.
celek
Sušíme:
P.s. vážit to nejspíš nebudu. A zkoušet dál řezy z fem.semen taky ne. Ať se vám daří.
MaLdeSs
Co bys teda pod to 600 doporucil semena :fem/auto ebo kvalitni rezy ?
a je hodně znát rozdil ve finálnim produktu jak si prehoil ty světla ? taky sem to dělal ale mnohem driv nez ty nejakej 3den po prepnutí na květ , takze sem nemohl vidět rozdíl .... tak dystak PM dík za odpověd mejse a pestu zdar
celek
citace:
Původní příspěvek od MaLdeSs
Co bys teda pod to 600 doporucil semena :fem/auto ebo kvalitni rezy ?
a je hodně znát rozdil ve finálnim produktu jak si prehoil ty světla ? taky sem to dělal ale mnohem driv nez ty nejakej 3den po prepnutí na květ , takze sem nemohl vidět rozdíl .... tak dystak PM dík za odpověd mejse a pestu zdar


Ahoj, přiznám se,že moc nerozumím dotazům,ale pokusím se odpovědět. Ptáš se na doporučení co pod 600w: až na automaty, by to mohlo bejt fuk, (aspoň já je v boxu nechci), jde o genetiku. A raději vyměním osvětlení, než abych hledal ten "správnej" model co pod ničím jiným neporoste, ne? Jde o styl pěstu. Právě díky 600w jsem si mohl dovolit nechat narůst tak vysoký kytky. (No s CFL by to šlo taky,ale je jich potřeba víc.)

K dalšímu dotazu: co myslíš tím "jak si prehoil ty světla ?" Jako záměna CFL za MH a pak za HPS? No prostě postupně jak rostou, tak přidávám, protože např. 250w už nemá šanci tu mou džungli prosvítit. (Téměř neobírám listy.) A pokud mi nevadí dvoumetrový kytky, tak si dovolím je nechat na růstu dlouho, prostě experiment. (sice síť, pro toho kdo to s ní umí je báječná, ale já neměl nervy na každodenní sr.ní se s výpletem.) No a jestli myslíš výměnu 400w HPS za 600w HPS tak je to hodně znát.

Pokud jsem odpověděl mimo mísu, tak klidně pošli PM. Zdar.
celek
Zdar přátelé,seriál se srovnáváním semen a řezů ještě kupodivu nekončí, neboť ačkoli je v in už dávno sklizeno, tak tu máme ještě jednu kytičku v out. Byl to ten největší chcípáček-řezáček,ale bylo mi líto ho jen tak vyhodit,tak jsem ho picnul na zahrádku. Uvidíme:
koles
Já mám zkušenost, že se řezy venku větví mnohem víc než kytky ze semen.

To je aktuální foto? Koukám, že do květu se moc nemá :)
celek
Fotka je celkem aktuální a máš pravdu,že se do květu nemá. Můžu se dát tak akorát na modlení..... Modli,modli, ať vykvete.
oak
to ona vykvete,ale zrala bude az tak 10 listopadu :)
celek
První pidikvěty a jejich "hlídač":
celek
Ještě foto typické sušiny z řezů v in: (oproti sušině ze semen je více "vzdušnější",ale aspoň totálně bez semen :-)
celek
Dnešní aktuální foto:
celek
Tady mi příroda radí, co dělat když je kytka větší. (Holt i při outdooru může být použití sítě na místě:
celek
Aktualizace... uvidíme jak pojede dál :jerk: Zatím jen dvě ložiska plísně, odstřihnuto,vyhozeno :baseball:
celek
Jediný řezan rostoucí venku sklizen, paličky jsou malý,vzdušný a nádherně voňavý.Tohle vážit nebudu,spíš to vidím na další zpracování... Přikládám dvě fota.
celek
Z loňského roku mi zbylo pár semínek, které jsem zasadil a letos téměř po roce ukážu pár fotek jak to kvete venku. Semínka vzniklá z "fem." paklu jsem si pro experiment nasadil jak do 3dc kelímků, tak do půllitráků a taky do cca 20l. A ještě pro zajímavost jsou některé kytky nasazané po dvou, pár jich je samotných a asi 14 je v jedné nádobě. Rozmanitost phen... Aktuální fotky:
1.Pokus o foto celku
2.Rozdílné květníky se zátiším papriky.
celek
1.Dvě malinké v jednom květníku
2.Detail té jedné ze dvou,fialka.
celek
1.Asi 14PP v jednom
2.Krásné out větvení.
Bohém
Jak jsem najel na tvé téma, hledal jsem jednu věc a hned na další stránka mě odpověděla.. :D Jde o hermení a spolehlivost femek u DP. Strašně bych chtěl nekdy skusit něco od DP pod lampou, navíc u tebe jdou hodně vidět rysy DP klasik - mohutný paldy, sativový vytáhlý kytky. Já sám sem měl DP rád, a jel sem je x let po sobě venku, a vždycky to byli obři. Třeba DP(duban p.) byl slabší účinností, a býval řídší, ale palice co lámaly větvě, široký jak moje stehno, a ta lékořicová vůně a neuvěřitelnej růstovej potenciál mě prostě tak bavily a učarovaly že every year DURBAN! :D a do toho pak dalsi models.

Mohl bys taky sem napsat klíčivost ?

Z řezů nejezdím, ale bohužel třeba euforku fem. ze seeds bych si asi netroufl do skříně a navíc do hydra, to by bylo neproveditelný v případě herma :D

Každopádně jak říkáš, vše co děláš tě zdokonaluje, a to ve všech oblastech života. A to ať sou ty činnosti nepříjemné nebo příjemné. Aspoň sis skusil DP in, já si na to netroufnu ze semen :D Moc by mě zajímalo jak to chutná a kouří z INu např Durban nedokážu si to moc představit co by to udělalo...

Hodně štěstí do budoucna!
celek
Ahoj Bohéme,
sice je to už nějakej pátek,ale na klíčivost si vzpomínám.Opravdu mizerná, 50% ! Sice s výnosem ze semínek bych mohl bejt spokojenej,pokud se soustředím na průměrnej výnos z jedný kytky, to bylo cca 60g. ale kdybych měl lepší klíčivost, tak jsem mohl mít ve finále víc kytek a tak o fous víc sušiny.
Co se týče chuťových zážitků, tak sušina ze semínek mi chutnala více, byla i silnější než totéž pak z řízků. Sušina z řízků mi přišla kapku ostřejší.
Jinak vím, že jsem psal, že ta semínka co jsem našel v sušině nepoužiju... no použil jsem :-)
No a jaký bude kouř z letošku outu? Ještě nevím, je čas.
Taky mi přijde, že v in by se nemělo nic moc posr.t, když dodržím jasná pravidla pěstu,(ale občas se něco zvrtne), proto zase já obdivuju outaře co mají nádherný kytky od sluníčka a out mi přijde "paradoxně" obtížnější. Ať se daří.
celek
Ochladilo se, kytky přeneseny zdatným zahradníkem pod střechu. Nechám je tam chvíli dojet a uvidí se.
Foto 1.skoro celek
2. detail náhodné paldy
celek
Drobné kytí se barví:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma