Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Foliovník a outdoor + chilli 2014 - Klikni zde pro originální téma
mwrx
Zdravím všechny growery!

Po dlouhé době jsem se rozhodl zas zasadit pár kytiček. Dostal jsem 2 řízky (bohužel nevím co to je za model, ale voní skvěle), koupil pár White Widow feminizovaných semen a pár autoflowering semen (zatím jsem sadil jen 1 Afghan Kush).

Aby to nebyly jen samý kytky, sadil jsem ještě asi 8 druhů chilli papriček a do začátku jsem pro všechny rostlinky koupil a postavil foliovník, později půjde většina ven pod slunce, ale zatím se jim tam daří.

SUPER FÓLIOVNÍK - klikni pro cenu a detail

Kytky jsem sadil v pulce dubna doma a pak je dal do foliáku. Chilli mi rostly doma asi od zacatku brezna a dal jsem to do foliáku bohužel před posledníma mrazíkama a vetsina omrzla (ale vypada to, že se možná ještě chytnou)..

Nejlepší webové šablony za super ceny.
mwrx
Včera jsem zkontroloval kytičky, větví se perfektně, jen všechny větve směřovaly kolmo nahoru, tak jsem se rozhodl je ohnout dolů, aby každá větev měla víc místa a mohlo k ní víc slunce.
Kytky jsou v květináčích (cca 8 litrů) a teď 18.5. jsou asi půl metrů vysoké a rostou ve fóliovníku.

SUPER FÓLIOVNÍK - klikni pro cenu a detail



Nejlepší web hosting pro .com domény.
mwrx
20.5.2014 - začalo horko a musel jsem udělat dva větrací otvory do pařníku, kde bylo hrozný vedro a vlhko, snad se to zlepší.

Uprostřed Afghan Kush Ryder autoflowering už kvete, hnojím teď Plagron Terra Bllom (5ml na 1 litr při každém zalití - cca jednou za 3-4 dny).



Velký prostorný fóliovník za přijatelnou cenu
Tellur
Zdravíčko,

být tebou tak během květu nenechávám nádoby s vodou uvnitř fóliáku. Minulý rok jsem to tak měl, a moc se mi to odpařovalo = vlhkost a to během květu kdy venku aj dost chčije ke konci, není dobré. Ubereš si šance na plíseň.
mwrx
Dík za radu, opravdu se tam začlo dělat hrozně vlhko, ale dva větrací otvory pomáhají, vlhkost se rapidně snížila. Afghan Kush Ryder autoflower už krásně kvete.

26.5.2014

SUPER FÓLIOVNÍK - klikni pro cenu a detail


Nejlepší webové šablony za super ceny.
mwrx
31.5.2014 - kytičky rostou nádherně, přidal jsem trochu hlíny a vyplel.

White widow - 2x nejmenší, sazeno později, nejprve díky studenému a mokrému počasí málem nepřežily, po přesazení se jim začíná dařit dobře. Zatím nehnojím, začnu asi příští týden Plagron Alga Grow...

Další 2 řízky od kámoše, krásně se větví a voní, začínají jít do květu, nasadil jsem Plagron Terra Bloom - to samé pro Afghan Kush Ryder autoflower - ta už je asi 3 týdny v květu a vypadá to na dobrou sklizeň asi tak na konci června - vůně nádherná, kytka, listy, květy lepí jak Herkules :-)




SUPER FÓLIOVNÍK - klikni pro cenu a detail



Nejlepší webové šablony za super ceny.
mwrx
Mám dotaz ohledně listů na jedné kytce - pár listů žloutne okolo žilek, nevíte co to může být? Moc hnojiva, vlhka nebo něco jiného? Dík za radu..






SUPER FÓLIOVNÍK - klikni pro cenu a detail



Nejlepší webové šablony za super ceny.
mwrx
Vedle fóliáku u záhonu, kde mám chilli papričky jsem vyrobil past na slimáky. Do PET lahve od vody jsem vyřízl otvor asi 10cm od spodu tak 5x2cm, lahev zadělal do země, tak aby tam slimejš mohl vlézt a nalil nedopitý pivo z minulýho večera :-) Jsem zvědavej, jestli to bude fungovat..



SUPER FÓLIOVNÍK - klikni pro cenu a detail
scars22
Máš to moc hezký , je vidět že starat se umíš:-) At to jde a napiš pak o te lahví s pivem, prý to pomáhá.
Nechce se mi dávat na ty španěly granulát.

A ten list, jestli patří automatu (což na obrázku nepoznám) a vypadá že je to jako list hlavní u stonku, tak jde jen o přirozené zrání kytky. Viz třeba faq, nebo jsou zde sekce o problémech s listy.
Ale toto dle fota bych neřešil.

At se daří:-)
mwrx
Spoustu z nás jistě letos opět trápí starost, jak zajistit vlhkou půdu u kytek, které máme někde, kam nemůžeme každý den zalévat. Objevil jsem super věc, objednal a budu o víkendu aplikovat, uvidím jak to bude fungovat ;-)

Jde o speciální gel KOUPIT HYDROGEL, který se v malém množství přidá do půdy nebo substrátu a po zalití "natáhne" do sebe vodu, kterou pak postupně uvolňuje - toto může fungovat třeba na týden bez zalívání.

Více info k přečtení: Půdní pomocná látka pro udržení vlhkosti substrátu.
Tomsio
Ahoj.. máš to moc pěkné.. s tim pivem to funguje.. :) to by tě mělo zabrat.. ale asi by sem jich dal více a zakopal je naležato a vyřízl podélnou díru.. :) vejde se jich tam víc.. :D

Hele jinak mam dotaz zda by si mě řekl jak se ti pohybuje teplota ve foliáku.. :) mam taky jeden a musel jsem tam vyříznou 6 děr aby cirkuloval vzduch ale i tak je tam celkem pekelný horko.. :D :) tak mě zajímá ten tvuj.. popřípadě i kolik máš děr..

Díky moc a držim palce.. :)
mwrx
Zdravím Tomsio, tak PETka na slimáky zabírá, za tři dny plná utopených slimejšů. Zkusím podélně a uvidim..
Jinak fóliák se začíná přehřívat, mám tam teploměr s min a max a max bejvá kolem 45 stupňů. Tak teď mám otevřený dveře a ještě jsem vyříz 3 okýnka, rapidně se snížila vlhkost vzduchu, což je fajn, protože autoflower už je tak ve 3. týdnu květu a nechci chytit plíseň, když tam tak krásně voní. Hnojím ho teď Plagron Terra Bloom a Plagron Green Sensation, květy rostou skoro před očima :-)
mwrx
Zase po týdnu :-) Afghan Kush Ryder autoflowering krásně kvete a těším se tak za týden až dva na sklizeň. Dnes 10.6.2014


Půdní pomocná látka pro udržení vlhkosti substrátu.



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma