Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400 W/Master Kush - Nirvana/90*90*170 DS II. - Klikni zde pro originální téma
.
Prosím o smazání tohoto příspěvku.
Astronautr
AHOJ pestujes jen 4 kytky, proc? K ty teplote... kam ten vzduch odvadis? beres ho z venku a mas pres svetlo 28C? to jako ze uz to vic neschladis? pac ted je este celkem chladno co budes delat potom v lete ...... no a nemuzes treba zatim na alespon na noc tahat vzduch ze vnitr kde je tepleji? pak ti nocni teploty tolik nepadnou. noc myslim to jako kdyz maj kytky tmu!
n1cotine
zdar .... pro příště se vyhni substrátům od Agra a radši si zajdi pro pořádnej matroš do Growshopu. Tyhle substráty bejvaj prolezlý broukama a sem tam nějaká ta plíseň, takže šetříš na špatným místě.
K tomu pH metru by to chtělo ještě obětovat pár kaček na EC metr, nebo si ho aspoň od někoho půjčit ať víš jakou hodnotu má tvoje voda z kohoutku a podle toho lejt hnojivo. Dál bych bejt tebou otočil periodu svícení tak abys svítil přes noc a přes den by měly holky noc, čímž trochu srovnáš ty teploty a v létě se nebudeš muset stresovat s mega teplotou v boxu. Víc mě momentálně nenapadá.... tak ať ti to roste ....
.
.
Ec bohužel neměřim,musím pořídi Ec metr,voda ze studny tak je možný že je vysoký.Tak že nehnojit?Teplota a vlhkost jsou v normě,teplota zálivky 16 stupnů.
Majky-man
Hele jestli ti můžu poradit tak sem si teď pořídill ec metr. Od hanny Primo5 stoji 1500 sice to má auto cal ale zrovna hanně věřím s kámošem sme to testovaly a odchylka byla max. 0,02mS jen hodnoty jsou v uS ale myslím že vyděli 100 to zvladne každý. Jinak osobně bych řekl že jsou spíš přelitý než přehnojený ale oko na to ještě tak vycvičené nemám
benjichaouat
EC metr dobra vec, ale tohle je prilis vysoky PH, nebo kolisave PH. Zmer PH vytoku.
.
Majky-man
Však píše že má ph 5,9-6,2 a výtok 6,6 což je v pohodě vzhledem k tomu že kytky vstřebávaj různé živiny v rozmezí 5,5-6,5
vidim to v tom ec,ph je v pohode,musim zjistit ec vody,prijde mi ze je vysoky a dusledkem pridanim hnojek je prehnojeni.zaclo to kroucenim,blednutim listu na urcitych mistach,jako by nedostatek zeleza a nebo premíra,ted se zacinaji pridavat oschle konce listu a hnede flicky.
Astronautr
co ttam mas ten kerac? to je jenom nahore nebo plnej kvetinac?? pac do hydra je 6ph dost do hliny to je cca akorat ale 6,4 je taky dost skus to prolejt zalivkou s nizsim ph at se ti to srovna tohle urcite neni prehnojeny tohle naopak ziviny nebere bych rekl.... nebo je to prelity jesli mas pod tim keracem hlinu tezko poznat z obrazku.... jinak podle vahy lehko poznas jak to je zality casem to dostanes do ruky a kdyz nebudes jistej tak potezkas kvetinac a uvidis. taky zalezi co mas za hnojky kazdy maj radsi trosicku jiny ph ale to je v radech desetin ne jednotek.

vetsinou kdyz prehnojis kytky tezce stmavnou a pak odumiraj list y vetsinou od kraju ty to mas nejaky svetly to vypada ze ta kytka vubec nezere (jesli je to prehnojeny tak bych se divil ze je to tak svetly.
.
Astronautr
ono i kdyz tam budes lejt mega hnojek a budes mit neco jinyho spatne tak ta kytka si to neveme a akorat se zasoli substrat tak bacha na to pak se to blbe zpravuje....
S jungle in da box moc nezasolis :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma