Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Prvy grow, out 2014 kazdu radu UVITAM ! :) - Klikni zde pro originální téma
los detektifos.
sewastee, tak tento rok som sa konecne odhodlal a ozhodol som sa ze sa pustim konecne do toho a vstupim do sveta growingu :P

Takze moja prva posadka sa vola : Durban poison, Frishian dew, auto mazar , The church
los detektifos.
takto vypadaju krasavice po prvom tyzdni :)
los detektifos.
z lava 2x mazar , 2x the church , 3x durban poison a 2x frishian dew trapia ma ale 3 rastlinky maju nejake zozltnute listy a rastu oproti ostatnym pomalsie
los detektifos.
THE CHURCH , a 2x DURBAN neviem ci to je prepolievane alebo im naopak nieco chyba inak hnojivo mam od general oragnics Bio Thrive nejake bio hnojivo co mi odporucili v growshope tu su foto tych utrapenych rastlin
los detektifos.
a durban
los detektifos.
durban 2
los detektifos.
toto je zatial moje jedine hnojivo urcite casom nieco dokupim na kvet minimalne od kedy by som mal zacat hnojit su zatial 7 dni na totmto svete :) mate niekto skusenost s tymto hnojivom?
_Dr.Skunk_
Zdají se mi dost přelité. A takhle malé bych je rozhodně ještě nehnojil. Ta hlína taky nevypadá moc dobře tipnul bych že i špatný PH.
Mankey
Souhlas. Ty děložní lístky by neměly chřadnout, když je rostlinka tak malá. Takhle už mi jedna tenhle rok zhebla :) Radši s vodou brzdi. Jinak hodně štěstí!
Martin666
Na těch děložních lístcích někdy zůstává blanka z vnitřku semínka, spíš bych se přiklonil k tomu, někdy se mi to také stává, stačí porosit a opatrně stahnout.
Scorpion91
Fuu, nech to poradne proschnout, takhle maly kvetinky nepotrebujou tolik vody..akorat se jim dusi koreny, potrebuji vzduch :)
nasavajtendym
Přelívání=uhnívání kořenů. A tu půdu bych doporučoval do budoucna lepší- tady na groweru je spousta rad jak míchat a popřípadě i měnit PH. Špatná hlína=špatný výsledek i s dobrými hnojkami.
los detektifos.
caute growers! po dlhsje pauze pekneho rastu bez prelievania rastlinky pekne rastli az na konci tyzdna som nebol 2 dni doma a nemal kto polievat, krasavice vypadali fakt biedne tak som ich hned prelial poriadne s dazdovou vodou vacsina sa dala hned do normalu az na to ze na kazdej rastline su tie spodne listy zostlnute ale teraz by som nepovedal ze s preliatia, a frishian dew ta vypada chuda najhorsie myslite ze by som mal zacat s hnojenim??
los detektifos.
tu je ta frishian dew ktora vypadala najhorsie ale ziadna slava...
los detektifos.
takto vypada durbanik :)
los detektifos.
durban
los detektifos.
duhy frishian deww :))
los detektifos.
zatial rastu 21. den bohuzial toho 2 dnoveho polievania v takomto teplom pocasi,,,, no uvidime co s toho este vyrastie rady uvitam ! :)
los detektifos.
no co nikto mi nevie pomoct? co by mi pomohlo s tou frishian zozltnutou uz dnes vypada ze jej ani Svätena voda nepomoze ,,, na noc to planujem prihnojit prvy krat tak dufam ze to tym este viac nepokazim uvidim ked bude aj niekto odpovedat budem len rad .
PeeKay
Ej, brzdi s tím hnojením! V čem to máš? Z fotek to tipuju na nějaký zahradní substrát. Ty už bývají předhnojené. A i tak jsou, dle mého skromného úsudku, na hnojky ještě mladé... :)

Pokud potřebuješ poradit, tak nejdříve lidi potřebují informace. Tj. Odrůda/banka, pěstební médium, kde se sluní/kde se budou slunit atp.

Možná by i nebylo od věci je už i přesadit do větších květníků :)
Myslim si ze je prehnojena nebo problem s ph. Muze to bejt raselinou jestli sis ji koupil a zasadil do ni. Jinak to vypada vpoho
nasavajtendym
Chlape od pohledu je to na výsev špatná hlína. Každopádně nehnojit! Prolej to vodou a začni hnojit od minima- neuvádíš ph ani jiný věci, takže těžce poradit.
Disco_Stue
Nepoužíváš náhodou nákou půdu ve který je krystalon ? Já letos dal do starýho substratu co po necem zbyl, a jak v něm je ten krystalon tak mi je to všechny hnedka spálilo, tak sem musel prolejvat jak blázen a to byly uz vetsi nez je mas ty ted ale nakonec to rozdejchali a ted sou okay.
los detektifos.
sewaa kolegovci, takze Diky za odpovede no je to klasicky zahradnicky substrat pre normalne rastliny baumax,,, genetiku mam uz napisanu na prvej strane ale komplet zestava je automazar DP 2x Frishian dew DP 1,5x durban posion DP 3x a The church GHS 2x zatial prezivaju vo foliaku ale onedlho sa budu stahovat ;) slnko maju od rana do tmy ;) minuly tyzden cista savana nooo krystal nepouzivam chvalabohu nic k zavideniu, no je to preliate ale ta jedna frishian dew vypada stale suchsie urcite ked presadim rastliny tak pofotim detailnejsie dodam hodnoty ph a kupim lepsi substrat . tak Zatim
los detektifos.
Zdravim vas ani som to sem uz nechel davat po takom neuspechu ,, z mojich 9 rastlin po utokoch polovnikov a zvery mi zostala len jedna rastlinka a to automazar.... Ponaucenie do buducna,,,, poterboval by som poradit s mazarom kedy ho zkosit podla mna neni este uplne zrely rad by som z neho vytazil co najviac ale zase to nechcem nechat prezriet,,, mam kupeny aj Ripen od GH len neviem ci to ma este vyznam ho pouzit aby som stihol aj flushing ,,, preto sa pytam o radu odbornikov AFmazar rastie uz 91 dni.... no prikladam par fotiek mojej zahradky :D
los detektifos.
dalsie fotos
los detektifos.
.
los detektifos.
..
los detektifos.
vrch makro.
los detektifos.
spodok malinke šišky
los detektifos.
takto som sa opatril proti pripadnej zvery


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma