Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zacal jsem (zase;)) hulit... - Klikni zde pro originální téma
4C3
Je tomu cca 100dni, co jsem se po 6ti letech huleni rozhodl s timhle - tehdy bohuzel uz jen setrvacnym zvykem - alespon na cas skoncit. Vule byla myslim silna, takze mi nedelalo az zas tak velky potize si vice nez 3mesice ani jednou nezahulit. Pravda, chut tu parkrat byla a ne mala, ale uspokojil jsem se pouhym pohledem na mou zasobu citajici neco krasnych palicek a kosticek minimalne stejne dobre vonici cernohnedy hmoty (ne, shit v pravym slova smyslu to nebylo :D). Nicmene jsem uznal za vhodny, ze uz neni duvodu, vyhybat se huleni a udrzovat tak zbytecne svy bongo v nezamestnanosti ...nadchazejici atmosferu bych prirovnal snad jen k objeveni Tleskacova Jezka v kleci Rychlymi sipy po triceti letech... ;) ...nasel jsem ho tak, jak jsem jej pred vice nez 1/4rokem odlozil, dokonce i s bajecne ubalenym speqem, cimz tak nejspis ziskal narok na zapis o nejdyl ubalenym, nezhulenym spequ, v Guinessove knize rekordu... Nenechal jsem proto oba spolecniky dlouho zahalet... Po dlouhy dobe to tak bylo moje prvni huleni - pritomny kamaradky vubec prvni v zivote, takze vlastne pro oba dva novinka ;). Jako asistentka se osvedcila perfektne, takze se speqa podarilo zapalit i pres vitr prohanejici se tou dobou Zofinem, plamen zapiku vsak malem oliznul i jeji ofinu ;). Navzdory tomu vsemu pozitivnimu kolem ale stavy pote nebyly nejlepsi... snad proto, ze jsem ten tyden spal kazdy den kolem 3hod, snad proto, ze byl zrovna fakt studenej vitr a ja mel jen rozepnutou kosili ;), snad proto ze stavy pote evidentne nebyly na obou stranach na stejny urovni... No, hodlam to ve stejnym slozeni napravit pristi tyden na Snezce ;). Apropo, v cervenci odlitam makat do teplych krajin, proslulych to velmi qalitnim kurivem, coz jsem mel moznost uz minuly rok velmi silne na vlastni kuzi pocitit :D.
prankster
kua, no tak to na to hulenie si sa uz mohol aj vysrat :)
Creator
cawes. tak ja to dam do tohto threadu...

pre zdravotne problemy som asi pred polrokom prestal hulit. hulil som predtym asi 3 roky kazdodenne. prestaval som tazko, ale nemal som na vyber (zdravie). ti co im nieco hovori Streptokot a podobne bacile vedia :), no nemohol som hulit a vkuse som bral tablety. potom ma uz doktorka aj strelila do stehna aby som si nenicil zaludok na 6 tyzdnov s davkov. bacila som do dvoch mesiacov znicil. no hulit som nezacal. asi o mesiac sa vomne vytvoril zase a opakovalo sa to iste. (tablety, injekcie). podarilo sa mi ho znicit asi pred 3 tyzdnami. hulenie mi uz nechyba, ale teraz som pokosil a mam chut okostovat co mi vyslo. no neviem ci radsej to neokusit, ci by som zase nezacal hulit/ ci by som to udrzal na tej rovine ze sa sfajcim raz za mesiac alebo aj vo vacsom rozmedzi. pravdupoviediac sa toho bojim, co to somnou spravi :) tak to asi nemam hulit co ? a zakopat to podzem, keby nahodou ?
dik za nazory vopred... dufam ze som to vyjadril tak ze to pochopite
lajdak
hehe ja jsem takovej kvartalni kurak, par mesicu ano,par ne :)
Ono
citace:
Původní příspěvek od Creator
:) tak to asi nemam hulit co ? a zakopat to podzem, keby nahodou ?


;)
Creator - čeče do toho bych nešel, tyhle Streptokoky a jiny koky, to neni vubec sranda, což víš asi nejlíp sám, buď rád ze jsi teď zdravý ;)
s hulenim bych si dal pohov, než zbytečně přetěžovat tělo ...
Creator
uz som rozhodnuty ze do toho radsej nepojdem , vsetko je uz zakopane, a mozno ani nebude vzkriesene :) cao
honnafetky
chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!
honnafetaky? vole, vyser se na maly smrady a koukaj setrit na lecbu plic fetakum. a vubec, jaktoze mas cas tady votravovat? mas makat a abych se ja mel dobre ty luzo.
Hašišák
citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
honnafetaky? vole, vyser se na maly smrady a koukaj setrit na lecbu plic fetakum. a vubec, jaktoze mas cas tady votravovat? mas makat a abych se ja mel dobre ty luzo.


Von si vzal dovcu, aby nam to tu mohl osvetlit vis ..:wink:
Šlajs
Hmm osobni ucty - co kdyz do tebe vpali nejaky frajer vrazi autem a budes mesic na ARO. Mel bys minimalne 400 000 na lekarske vylohy?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma