Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Mutace listů - Klikni zde pro originální téma
Sidoff
Zdarec,mel jsem doma kytku,zaštípl jsem ji a dál rostly jen jednolístky,dal jsem ji ven a po čase se to spravilo ,už má i 5-ti
lístky,je to normální,nebude to mít vliv na kvalitu ?
Dik $idoff
Wimpy[vp]
No,mám obdobnej problem.Taky mi to roste po jednom listu,kytka má už asi metr ale nevětví se a vypadá to jak vysoká palma,Pokusil jsem se to trochu nakreslit..zajímalo by mě esli je to v pohodě nebo s tim mám něco udělat?
olo
no me to taky takle rostlo jo je to stejny jak si to nakreslil ps umis fak pekne kreslit
Ant
Taky si myslim objevilo se mi to taky na letošním bálkónu dokonce sem to i fotil a je to vážně tim světlem kytka v tom prostě mišmaš a to spůsobuje genetický chybky no co se dá dělat na kvalitu by to nemělo mít vliv vůbec takže holt má malou vadu na kráse , vůbec nevadí i tak je mam rád :D :)
Wimpy[vp]
no jo,bude to tím světlem,vidím že jsou tady celkem zkušení pěstitelé,tak ze mě spadl všechen strach...:pimp:Kytkam zdar!
Pooh
zkratka ve vegetacni fazi dela kytka vicelistky a v kvetu jednolistky... pokud ji po zacatku kveteni prinutis prodlouzenim fotoperiody znovu vegetovat rostou chvili velmi velke jednolistky. Kvalitu to neohrozuje :-)
olo
No v ppoho ja myslim ze to bude tim svetlem prozo sem je vyndal z baraku ven a zacly rust doma mely18/6 a venku taky tak myslim ze to bude asi zmenou svetla co myslite
Wimpy[vp]
Novy česky přísloví:Zasaď brko,postav bublák,přidej sodík.
To vám vyloženě závidím zhe to máte tak v klidku a můžete si pěstovat doma.To jediny mi snad naši ještě nepovolili---ale až jednou budu mít svůůůj byteček :satan: tak to se teprva budou dít věcy!!!:pimp:
Pooh
2vevejka: přidám fotodokumentaci až to naskenuju :-)
Pooh
Takže už mám v galerii svý fotečky... nechť vás zaujmou rostlinky číslo 5 a 6 (5 celkem shit, 6 sqělá!!!) 11. května přesazeny z domova (pouze za oknem v kelímku od jogurtu), kvetly; 18.června venku maso - jednolisty, nekvetou, listy se kroutí do kolečka, obaly samičích květů se nafukují a lehce rýhují, ztrácejí pryskyřici. všechno se dalo časem do pořádku :-) (=mnohočetné listy a palice tvrdý jak má být)

na všech obrázcích jsou rostlinky číslo 5 a 6. první je 21.9., druhý 11.5. a třetí 18.6. ENJOY (btw na té druhé je i rostlinka jménem Pú :))
premys
letos jsem sel venky hodně brzo (1. dubna) a jedna začala okamžitě kvést, takže teď už má celkem slušné palice, ale hlavně všechny listy jsou maximálně trojlístky. Ostatní kytky mají klidně devítilístky. Slunko na ně svítí celý den, jsou pořád na stejném místě.
Taaaaaakže asi v mojem případě to bude tím květem...
Pooh
tohleto je close-up fotečka :-)
iwosh
to Pooh-já mám uplně to samé kytky mě začali strašně brzo kvést, list se zkroutí do kolečka a pak se narovná....myslím si že je to kvetením, ikdyž teď když už má porádné paličky tak se objevili i troj a pěti cípky, možná že je to i nějaká nemoc, pokud víte o co de a jak to vyléčit poraďte.
premys
přesně tohle mi to dělá, takže si myslím, že to nemoc nebude, možná problém výživy, ale jaký, to fakt fakt nevím.
A propos, palice už jsou tak těžké, že si kytka lehla a musel jsem ji přivázat k tyčce, jestli před sebou má ještě dva měsíce květu, hmmm...
Pooh
iwosh: proč radit? nemyslím, že by to kytkám škodilo a měly tak 2x větší výnos, než kdyby nebyly předpěstované... ?-))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma