Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Autoflower - dotaz - Klikni zde pro originální téma
Mates52472
Zdar,
jsem v pěstění novej. Minulej rok jsem měl na balkóně 3 auta Northern light, sklizeň byla teda malá, ale docela kvalitní. No k věci.. Chtěl bych přejít na indoor v boxu.. a po přečtění několika témat si musim nějak utřídit myšlenky... tedy..

Zdá se vám auto vhodný do boxu pod lampu nebo je to blbost a pořídit nějaký feminizovaný semínka... nechat to růst do velikosti krabice ideálně a pak to přepnout jiným tipem světla a cyklu svícení na květ a tím pádem to vyjde skoro stejně rychle jako auto... jestli to teda takhle funguje ?

Díky dík :)
Tomsio
Přečti si toho ještě víc.. čim víc tim líp.. doporučuju přečíst i http://grower.cz/pestovani/navody/?

K dotazům..

AF já nedoporučuju.. Kup fem. semena nebo klony z bazaru zde na foru.. U AF pravděpodobně nedosáhneš takový bohatý sklizně a kvalitou to taky budeš mít možná jinde.. ;)

Můžeš jéct klidně růst pod světlem určený na květ.. Nemusíš pak měnit spektra.. Nebo můžeš na růst pořídit CFL.. úplně ideál.. ;)

Co se týče velikosti tak nevim jak si to myslel.. v květu tě hodně vyjedou.. takže musíš počítat s tímto a s tim že světlo (sodík) nemůžeš mít těsně nad vrcholky (pokud nemáš CFL to má malou výhřevnost).. pak musíš počítat s místem pro odtah a pach. filtr..


S fem. semena můžeš dát pracovat.. jako tvarovat, přesazovat atd.. na růstu je můžeš mít jak dlouho chceš.. přepnutí na květ ovládáš ty!! :) u AF nemáš šanci něco ovládat.. takže může se ti stát že ti přerostou box a si v pr**** :D Jinak s Fem. semena a klonama můžeš dokvést dokonce i dříve než AF pokud si vybereš správnou rychlou odrůdu a přizpůsobíš si růst.. :)

Já teď jedu rychlou odrůdu s 49. dní květu (informace od seeds banky) :) Automaty jsem viděl i 80 dní od zasazení do sklizně.. takže já bych měl i teoreticky čas na nějakej delší růst.. :)

Snad jsem to napsal srozumitelně a bez pravopisnejch chyb.. :D

Měj se
Thersh
Ahoj, no když už se pustíš do indooru, tak jdi určitě do klasiky. Autoflower je dobrej venku protože když ho zasadíš včas tak máš jistotu že stihne dokvést ale jinak... Když si koupíš fem. semínka necháš to 7-20 dní na 18/6hod(světlo/tma-fáze růstu) a pak přepneš hodiny na 12/12hod světla. dostaneš se s průměrem 60 dní květu na 70-80dnů celkem a určitě lepší kvalitu ;-)
Thersh
Jak píše kolega také jsem zkoušel odrudu 45-50dní a jsem nadmíru spokojen ;-) přepínal jsem 20.den (20-30cm) a dokonce to bylo pozdě.. trošku přerostly tabulku seed banky :-D S tím CLF na růst až zase tak spokojen nejsem.. To co to naroste za 14dní pod CLF mi to pod sodíkem naroste za pár dní.. zkoušel jsem teda 2x 125W CLF možná že větší watáž na tom bude lépe...
Tomsio
Thersh:

Určitě nemůžeš srovnávat CFL a sodík.. ;) Musíš vyzkoušet co tě teplota dovolí a CFL dát co nejblíže nad vrcholky.. Jinak účinost se snižuje čim je CFL dál.. ;) A je rodíl pak i ve spotřebě el. :) pokud ti nejde tolik o čas dal bych to pod CFL o pár dní dýl a ušetříš prašule.. :) je to na tobě pročti odkaz a uvidíš..
Mates52472
Díky chlapi :) Budu dál pročítat no a asi si začnu pomalu něco kutit...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma