Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Problem... prasklej stonek... - Klikni zde pro originální téma
ooPs
... letos sem zacal pestovat svuj prvni indoor a mel bych na ty zkusenejsi dotaz... asi po mesici rustovy faze se mi prasknul podelne stonek u obou kytek (viz foto)... kytky rostou pod 70W zarivky 18/6, na kvet je chci dat ven. Cim to muze bejt..? Ze zacatku mely jeste mensi wataz, takze spodek stonku vyrost dost tenkej, je mozny ze koren je silnejsi, tak aby se vyrovnal prechod, ten stonek proste prasknul a roztahnul se tak?
Teplota v norme 25-29 C, puda pokojovej substrat.
greedy23
treba to zkus zvysit hladinu hliny aby ta prasklina byla tak 3cm pod povrchem...kytky prezijou hodne veci...
ooPs
Kyti s tim vubec nemaj problem, naopak, rostou lip nez driv (pridal jsem svetlo)... ta prasklina je uplne tvrda... myslim ze je to neohrozuje... jen by me zajimalo proc to? Ale s tou hlinou dik.. asi je trosku zasypu..
rajce
Uz je asi pozde, ale kdyz se mi nalomi vetev, tak to privazu konopnym:) provazkem a po tejdnu dvou, se to zase spoji. Pak se to musi uvolnit, protoze vetev sili a skrceni ji nedela nejlip (ikdyz to v pohode vydrzi!).
oton
kytky vydržej skoro všechno a s nalamováním nemaj sebemenší problém, když ohybám větve pod pletivo (scrog) tak třeba nalomim jednu hlavní větev, která se jakoby na půl odlomí z hlavního stonku, jednoduše vemu izolepu (lepicí pásku) takovou tu stříbrnou co se používá v amerických filmech na zalepování ukecanejch rukojmích a normálně ten ulomenej stonek tou izolepou obalim a za tejden to sundám, vytvoří se tam koleno a kytka bez sebemenších problems, jede dál! :D
mesr
Zdarec
Tak ten stonek obvaz nejakym provazkem at se to muze spojit
ooPs
Dik fsem za rady, ale je to stonek dole a tem kyti sou tak dva mesice... je uplne tvrdej, zdrevenelej, pochybuju ze to neco udela... nejspis to fakt (thx greedy23) zasypu hlinou...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma