Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Kdy vysadit ven? II. - Klikni zde pro originální téma
Zedy
Zdarec, pokračování tématu - Kdy vysadit ven? ;)

Mějte se blaze!
margyno
Zdravím borci....myslíte že v skleníku by mi ešte vyšiel jeden automat auto blue berry od amsterdam seeds? je to na 8-10 tyzdnov....už má asi 5cm :))
stalada
zdar.to by mělo dojet si myslím celkem v klidu.pasuje ještě docela dost.pak děj vědět jak ti to vyšlo.držím palce.
margyno
no dúfam ...jo dám vediet :) inak nejaká ta rada?som úplný začiatočník.. :-/
stalada
dobrá hlína,trocha hojit.nezatěžovat.co ja vím tak zacatecnici mají vetsinou větší stesti jak ti zkuseni. ;-)
stalada
místo toho nezatěžovat má být-nezastipovat
lotor100
Ludiaaa..stiham este zasadit femku?
techem
to lotor100 děláš si z nás prdel????????
lotor100
Bohuzial nie..
Witko69
? lotor100.. a kde ji chceš sázet a kam ? Na jižní polokouli vrcholí sklizeň a v EU ještě v pondělí sněžilo. Takže správná otázka možná byla, zda-li není ještě příliš brzy na venkovní sadbu feminizovaných semen..
lotor100
Ved to nechapem ze kedy mam zasadit ked to nieje autoflower..a mvm cinto stohne dorast do septembra...a autoflowery nechcem
techem
tak zkus trochu hledat než plácneš takovou otázku ;)
PeeKay
citace:
Původní příspěvek od lotor100
Ved to nechapem ze kedy mam zasadit ked to nieje autoflower..a mvm cinto stohne dorast do septembra...a autoflowery nechcem


Tak hledej šmudlo! Třeba TADY máš slušné základy.

Jen tak pro sychr, abys neměl fiasko i někde jinde, když máš problém googlit základy ;D 15+
lotor100
Ale ja nechcem vediet vsetky zaklady...mne treba len vediet priblizny datum..
marekSVK
Keby si viac čítal a hladal, možno by si uspel. Takto to daleko nedotiahneš...Ja som pred prvým indoor pestom strávil dva týždne čítaním fora a stále som potreboval pomoc, vieš pri pestovaní sa stále zdokonaluješ, nemysli si že ti tu niekto hodí navod ako nato, HLADAJ CITAJ, na fORE JE KURVA Všetko!
lotor100
Indoor som mal uz aj ja..ved to.viem ako na to..ale nvm kedy je vhodny cas zasadit semienko..
marekSVK
Ved vravím CITAJ! Stačí nakuknut dop mojej témy za oknom, traja skúsený pestovatelia tam píšu že sadí sa približne v polovici apríla začiatkom mája...stačí naozaj čítať je tu všetko...
lotor100
Ok..dakujem za odpoved....a inak..preto sa mi neda vsetko citat lebo som na mobile a uz mi ide oci roz*ebat s toho zmurenia ..:d
jackson
čaute, dá sa vypestovať mohutný strom aj bez predpestovania? Doma môžem maximálne naklíčiť ale potom by to už muselo ísť von... To znamená okolo 15. mája. Ďakujem za odpoveď.
Anuvin
jackson: Urcite to jde, jen je to vic nachylny na smrt (či zpomaleni) v tom stadiu kdyz je to jeste mlady - nez se to trochu rozroste.

Já mam více méně podmínky stejný jako ty, a musim přiznat že většina "jen naklíčenych" sazeniček mi nepřežila kvuli slimakum, pocasi, nepritomnosti, lenosti atd..
Kdyz to nemuzes mit primo doma, co alespoň vesklepě za okynkem/ na zahradě/ někde okolo baráku kde to budes moct hlidat ? Chce to hlidat veci jako slimaci, neprelit, silny vitr/kroupy(nazacatek vyresis sklenickem treba z vetsi petky).. O te ochrane proti slimejsum a dalsim vlivum je tu toho spoustu.

Prostě když si to pohlídáš a přežijou první třeba měsíc tak uz je to pak srovnatelne s poradne predpestovanou kytkou a můžeš mít klidně strom.
jackson
Zdravím, mám colour mix1 od DP (2xShaman, 2xPassion, 2xFrisian)... už mám vonku polovicu z toho... chcem sa opýtať, či sa ešte oplatí klíčiť to alebo to radšej nechať na budúci rok. Dik za odpoveď :)
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od jackson
Zdravím, mám colour mix1 od DP (2xShaman, 2xPassion, 2xFrisian)... už mám vonku polovicu z toho... chcem sa opýtať, či sa ešte oplatí klíčiť to alebo to radšej nechať na budúci rok. Dik za odpoveď :)


Zdravím
Zrovna včera sem špekuloval jestli ještě nepřikoupím nějaký semena.Podle mě to ještě cenu má.
Zdárek:sun:
Atara
Zdar borci, tak koukám že některý témata dost upadaj tak co je zase trochu oživit? Tak já mám už od 4.4. vyseto a mám cca 30 kytí a každá má tak 15 čísel a za 14 dní jdou do země, něco do skleníku, něco rovnou na záhon obehnaný igelitem, až budu mít čas, všechny je sem vypíšu ať máte co číst :D Tak zatím pěstu zdar!
Jurij Gagarin
Já sázím ven předpěstované rostliny kolem 15 až 20.5 dle počasí venku.Mám foliovník,kam nasazím rajčata a mezi ně 2 kytky.Zbytek vozím mimo civilizaci.Hodně čorkařů
nikolajmorozov
loni sem si nechal naklíčit nějak koncem března a jelikož sem neměl jístý místo, tak sem ji měl do konce dubna za oknem, pak venku v asi 3L květináči a v půlce června šla do země(v půlce srpna zas ven.. samec :D ).. ven sem chtěl sázet v půlce dubna ale tak se nestalo. jinak řízky sem měl celkem pozdě, nějak až v červnu.. tak letos to snad dám v půlce dubna všechno ven.
ať to letos jede)))
nadrzajda
Chápu, že jsou všichni natěšení po dlouhé zimě, ale páni kluci, je to rostlinka jako každá jiná a už má babička říkala, stejně jak má maminka - a já to od nich pochytil - sází se po 3 zmrzlých!!! Čili ven se vyndavá 14.5.

Pranostiky

Pan Serboni pálí stromy. (Pan Serboni = PANkrác SERvác + BONIfác)
Pankrác, Servác, Bonifáci jsou ledoví muži, Žofie je jejich kuchařka.
Pankrác, Servác, Bonifáci pro sadaře jsou zlí chlapci.
Pankrác, Servác, Bonifác – ledoví muži, spalují mrazem ovoce i růži.

Vězte, že všechny rostliny krom Automatu nakvétají okolo půlky, neli až ke konci srpna - od púle května z nich stihnou být setsakramentské stromy :)
sbarracuda
zdravím kdy budete davat ven tady v jihomoravskem kraji je to počasí všiljake poradí někdo?
Jurij Gagarin
Nadrzajda presne tak moje rec
sbarracuda
Zdar už ma ěkdo venku nebo ještě cekate ?
demoneq
cekame, minimalne do 15. kvetna driv max do skleniku
Pítr90
Čekám, až JZD zaseje kukuřici a přejdou ranní mrazy, cca koncem května
sbarracuda
jo dobre tak ještě počkám svama budu davat řízky ...
GrowHammer
1.května dám asi naklíčit nějaký af.. vytvořím mu pak na ven takovou foliovou konstrukci kterou sundám po mrazech..
letos to bude v píči mám pocit.. květen hnusně prej..
nejlepší předminulý a minulý rok.. letos to vypadá zatím bídně..
jak na to koukáte vy ? :)
zahradnick
špatný květen zas taký veľký problém pri AF neni, pri fotoperiodach to už je možno horšie ale radšej vlhší květen ako září :)
TheHarst
Já hodím AF cca 11-12.5. :) Už bude v celku pěkné počasí, ale radši na ně ještě dám petku... Aby byly ještě chráněné, než trochu zesílí :)
sbarracuda
Zdar už sem to chtěl davat ven ale radši ještě tyden počkám co vy už to tam nekdo dal ?
TheHarst
Dnes vyměním hlínu a zítra dávám ven AF :)
Hektorian
Ahoj, asi týden již vše venku AF i Fotoperiodky, dnes ráno -1 stupně , vše přežilo :) snad už bude teplo , region jih moravy .
KonUPa
Dobra otazka pre meteo - uro - logicky ustav pripadne stavkove kancelarie .
TheHarst
Včera jsem vše dal ven, a dnes vypadají zatím dobře, až na bouřky a déšť má být teplo ...
Tak snad bude vše ok :)
sbarracuda
Kdy davat do kukuřice ?
TheHarst
Já bych to tam dal až bude kukuřice cca 50-60cm vysoká :)

Ale záleží co tam chceš dát a hlavně jestli je to selážní, nebo krmná... Každá se sklízí v jiný čas ... Tak bacha :D
nikolajmorozov
letos sem řezance sázel ven 15.5 a musím říct že sem to dal akorát. kámoš dával snad 1-3.5, to ještě byli mrazíky tak se mu to zaprclo a měsíc to ještě rozdejchávali. sem mu řikal ať si tejden dva počká a v noci nebude kolem nuly... teď má kytičky po stehna a to je jenom hlavní stonek a pár větviček. ale teď když vidim co sem sázel semena v půlce června ven, jak to narostlo, tak příští rok snad budu s klidem dávat klíčit v půlce května, ven v červnu a rovnou do země.
Jurij Gagarin
No ja daval po 3 zmrzlych holky ven a pekny klacky.Automaty tak za mesic kosa
Mazar1000
,
Mazar1000
.
fr00st
zdravím hledal jsem ale nenašel. jsem loosers v tomto. kdy sadíte ven semínka femi.? v pulce dubna bych daval já, záleží na počasí. jestli se pletu přivítal bych info prosím. semínko- black jack od sweets seeds a super skunk od seedstockers + budu dokupovat og kush a durban poison. jestli uŽ tyhle infa jsou na growu zpodvězený omlouvám se za spam, diky vsem za odpoved at už kladný či záporný :)
GrayPepa
Osobně se mně osvědčilo velice dobře a hluboce prokypřit zeminu, prostě zrýt do velké hloubky a zamíchat granulovaný hnůj do zeminy. Během vegetace čas od času zalít skvašenou vodou z naložených kopřiv kvůli obsahu dusíku a popdpory růstu, zalívám tím prakticky venku všechno ;-)
The OG
citace:
Původní příspěvek od fr00st
zdravím hledal jsem ale nenašel. jsem loosers v tomto. kdy sadíte ven semínka femi.? v pulce dubna bych daval já, záleží na počasí. jestli se pletu přivítal bych info prosím. semínko- black jack od sweets seeds a super skunk od seedstockers + budu dokupovat og kush a durban poison. jestli uŽ tyhle infa jsou na growu zpodvězený omlouvám se za spam, diky vsem za odpoved at už kladný či záporný :)


lol dobrej joke :D

za prvé, nejde tak o genetiku, pokud neberu v potaz geny od Hybrids from hell apd. severáky, jako o to, že vse se sadí jako normálni zelen v době, kdyz už je teplota ideální pro veget seckeho zeleného včetně ganji.

dřív jak 20 květen v naší zeměpisné šířce je prostě čistá haluz.

PS: když sem začínal, tak sem šecko sázel najetý z teho hned 1 května, chápu to, je to mordor když to člověk žere a začíná, směle do teho!
Mara w2
Zdravím automaty mi moc nejdou jsou už měsíc starý a nevypadají ze z nich bude něco pořádného,tak se chci zeptat zda-li stihnu sklidit obyč.femku zasadit začátek června do foliaku?pokud můžete poradit model a seed banku!!díky moc za rady přátelé 🍀
nikolajmorozov
ve foliáku/skleníku bych se sázení v červnu nebál, ba sem i četl že sázej i v červenci. takže chill;) a model je si myslim na vicemeně na tobě, ale asi bych volil něco co se venku sklízí do přelomu září-října(např. fast verze od sweet seeds).
SpiRit
dnes je sazeni trosku jinak nez drive ja ted hledam genetiky ktere muzu kombinovat teda sazet po sobe . ted mi pujde ven druhe kolo a stihnu jeste jedno. automat je super . nebo uz jsou i rychle verze oblibenych modelu ktere drive u nas nedozravali. takze sazeni pak normalnich modelu je prakticky jedno zalezi jen jak velkou kytku chcete ja kdyz sadim semeno na predpest koncem unora tak potrebuji sekeru v rijnu.
hypiz
Kdy si myslíte, že jde nejdříve bezpečně rozjet automaty na balkoně??? Balkon není krytý a celkem tam fouká.

Mám možnost si semínka 1-2 týdny předpěstovat pod 32W zářivkou. Chtěl bych jet dvě kola a sklizeň prvního nejpozději cca v průběhu července - ať je místo pro další osádku.
plagatek
Ja jsem daval klicit automaty minuly tyden , bohuzel tedka pocasi nejak nepreje.
Knigh Rider
Ahoj, dal jsem 9. července naklíčit semínka. Už jsou to malé 3cm rostlinky. Co myslíte, bude z toho něco? Měl jsem totiž nějaké staré semínka, ale ukázalo se, že to jsou všechno samci, tak jsem koupil semínka a vysel znovu. Mám je ve skleníku.
nikolajmorozov
citace:
Původní příspěvek od Knigh Rider
Ahoj, dal jsem 9. července naklíčit semínka. Už jsou to malé 3cm rostlinky. Co myslíte, bude z toho něco? Měl jsem totiž nějaké staré semínka, ale ukázalo se, že to jsou všechno samci, tak jsem koupil semínka a vysel znovu. Mám je ve skleníku.
dneska muzou mit tak 70-80cm ne? ja treba pred par rokama sazel semena na prelomu cervna-cervence, tesne pred zacatkem kvetu a presazenim z 5L do cca 10L(http://grower.cz/forum/image.php?a...95428&size=full) a sklizel sem, pokud se nepletu nejakejch 30g slusnejch palic a 5g spodku ale zalezi na strainu.. good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma