Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Aký zapalovač je najlepší? - Klikni zde pro originální téma
prankster
Zdravim. Rozmyslam nad tym, ze aky je nalepsi zapalovac na bongo. Na jointa je to jedno, ale na bongo ("vodní dýmka") je podla mna nalepsi tryskovy. Co vy na to ludia?



Btw, ak uz tu toto bolo rozoberane, tak sorry. thx
:flamer: :afro:
greedy23
No jasne...tryskovy sou fakt nejlepsi...

-ale husty sou sirky:bong:
4C3
jojo, k bongu to chce neco "tryskovyho", ja sam pouzivam sice dva zapiky, ale zadny z nich nema regulaci sily plamene, ktery tak neni zrovna nejsilnejsi, takze s tim byvaji problemy - zrovna vcera, jsem se snazil za mirnyho vetru odpalit speqa v bongu (moje klasika - ubalim speqa a jeste vlozim do bonga), ale slo to dost tezko, prestoze mi s druhym zapikem asistovala kamoska, ktery jsem tak malem upalil ofinu ;).
greedy23
to realist: koupis u cinanu za levno(jeste ti daj vybrat z miliardy druhu)...si nikdy nevidel klasickej zhavici zapik...
prankster
No u nas tryska stoji 205sk a to byvam v Bratislave. Len ludia: ked to s tym palite, tak nedavajte ten "tryskovy plamen" uplne k trave v bongu, pretoze vam spali THC. Dajte to tochu dalej od toho a to je OK. Pretoze trysky maju 500 c° teplotu.
prankster
Realist:

Kupis v kazdom obchode s tabakom.
Mias
a je to tady......kurakuv problem.....newzpomenu si na adresu firmy,kde sem ho koupil ja........ten snad wydrzi wsechno.........ale staci normalni....bohate......zatal.Mias alias Kashe
deno
no já na brčka (a cíga ;)) používám jedinně zippo.
No a na bong sou njlepší sirky. Jednak je to o něco přírodnější než zapalovač (hlavně dieslák :D) ale hlavně sou sirky super na prohrábnutí matroše v kotli, když už to nějak netáhne, zhasne nebo tak - určitě víte o čem mluvim...
Shaka
Zippo je sice klasika, ale ta vůně (smrad) benzinu, nevim, nevim, jeslti je to to pravé ořechové :)
killlsmoker
U ohne vecer a od nejakeho zhaveho uhliku :)
ganjafarmerbomber
citace:
Původní příspěvek od prankster
No u nas tryska stoji 205sk a to byvam v Bratislave. Len ludia: ked to s tym palite, tak nedavajte ten "tryskovy plamen" uplne k trave v bongu, pretoze vam spali THC. Dajte to tochu dalej od toho a to je OK. Pretoze trysky maju 500 c° teplotu.

ohen do ktereho je vhanen kyslik (tj. tryskovy ) ma teplotu kolem 1300stupnu :) alespon myslim

tryskovy jsou nej, mam jeden od svycarsky armady (koupenej ve svycarsku) a ma 3 trysky... docela o hubu :)
Ahoy
Jasně, tryskový jsou fakt nejlepší, ale mají vysokou spotřebu plynu.Asi nejlepší zapík ve všech kritériích (výdrž než se rozbije,spotřeba plynu a cena) je ale podle mě Kriket..
...................ale většinou si kupuju ty klasický šitový zapíky za osm korun....:punk: :)
HIND
noo mam doma jeden triskovy ale hodil by sa my este jeden ale z vecsiou nadrzkou na plyn,len neviem kde ho zakupit,.kamos taky ma ale on ho kupil vo Viedni alebo kde,.skusim checknut ten net,.
ganjafarmerbomber
http://www.armeeshop.ch/shopneu/sho...rache=e&Wrg=CHF

podivejte se sem, tady si muzete objednat ten muj (3tryskovy), anebo mam pocit, ze i ten nad tim ma trysku ale neni o moc levnejsi. ceny si muzete prevest do dollaru ale jen tak informacne 1CHF=cca 20kc... jo ten zapik je trosku drahej ale je opravdu masivni a bombovej
ganjafarmerbomber
nebo pokud se vam tento obchod nezamlouva, tak jdete na seznam.cz a do vyhledavace napiste jet lighters... vyhleda vam toho haaaaafoooo
hexamin
najlepsi zapalovac je ten ktory dokazem najst ked ho potrebujem hehehe a ked este aj funguje potom je to uplne super
HIND
je to sice vsecko pekne ale chyba my tu obchod na slovensku alebo aspon v cechach,viete niekto nejako9m shope na nete,nieco v sk alebo aspon cz??to by sa hodilo,.
Hyena
Nejlepší je "Rakušák". Jednoho sem už ztratil, takže sem okamžitě koupil novýho.
Někomu smrdí benzín, ale to je mi :)
Miksa
Tak ja jsem si nedavno koupil v Ternu 2 tryskovy zapalovac a na muj bong (avatar) je to uplne vyborne. U normalniho zapalovace kdyz uz bylo malo v kotli tak jsem musel tahat jak drak, ale tady to uz z dalky odpalim a uplna pohoda. Na bong jedine tryskac
vrrn
me stacej dva kaminka a zadnice kvik
zuzug
ja pouzivam zippo (zberatel :) ) a to na vsechno na fajky brka i vodouchy na chut benzinu uz sem si za ty roky zviknul a hlavne hori vsude :flamer:
gunman
Ja som za klasiku, a klasický "koksák" je samozrejme Zippo, pripalujem si ním cigarety a džony a vôňu benzínu mám rád (máme to v rodine, môj malý vždy fetuje z nádrže pri tankovaní :D). Ale aj IMCO sa dá. Problém je s vodárňou a shotovačkou, na ne mám tryskáč a musím si zohnať ešte jeden ako backup :-)
Karmínový Král
Kde přesně je záhodno v Praze ten "tryskáč" koupit? Bitte?
Moriaty
Pak čaj s příchutí jehličí
a brčko si odpalovat třískou
kytaru vzít do klína
a zpívat si tu píseň tolik blízkou
Text nejni žádnej Cobain
dávno víme, že je vlastně hloupá
tak proč nám rudnou bělma
není přece vítr a kouř vzhůru stoupá
HIND
no tak maniici, kde sa da kupit nejaky poriadny ale naozaj poriadny Triskaac, jeden mam doma ale ma strasne malu nadrzku furt to musim plnit jak taky tulpas,no pochvalte sa kde sa da kupit nieco poriadne,.???????????????????????????????????????????????????
jugador
jo krikety vladnou trhu s klasickejma zapalakama... ale jak rikas clovek casto sklouzne k levnejm smejdum ani nevi...
jinak preferuju zippo na cigara (na ganju sem nezkousel a nemyslim ze by to byl dobrej napad... precijen je to horici benzin... a taky hulim spis pres fajky a na to se zippoplamen fuckt nehodi!
tryskace mam doma asi tri (dostupnost prakticky stoprocentni...) ale stve me na nich ze je hned vypalis a pres faju tahaz opravdu ale opravdu horkej kour (vzduch) coz je spatny nejen na THC ale taky na uz tak trpici epitel dychacich cest!!!
jinak kamarad ma trojplamenej s cervenym modrym a zelenym plamenem efekt je to dobre fungujici avsak trochu kycovity na muj vkus!
ps: taky se tryskam casto posere elektrojiskra (bud se ten dratek urve nebo se to skratuje/vybije!!!
no to uz by stacilo na jeden prispevek co?:)
swen
nejlepsi je vlastni zapik,protoze bez nej si nepodpalis aje jedno jakej mas.
Nejlepsi je klasicky benzinovy ZIPPO, ikdyz to vetsinou pouzivam na odpalovani cigaret, jinak brcka klasicky, kulturne, tedy drivkem (nebo tim ZIPPem, coz delam vetsinou ve vetru)
Paran
turbo piezo elektrický ale bohužel mají malé nádrže na plym a proto je clověk musí porád dopňovat což je na .....
Aidampower
Měl jsem jednou supr tryskáč -měl 2 trysky a dalo se s nim prasknout klasickou sklinku na škopek(ne krigl)klasika vejšku to byl v hospodě poprask che
Dudu
Mně je to uplně jedno, hlavně když to hoří, jo, sirky, ty jsou v klidu, ale nesmi foukat vitr. Když vítr fouka, tak beru vsechno co hori.
SenorAmigo
pls kde koupím tryskový zapalovač v praze,poraďte
FlickerBird
mám jednotrskový žhavicí a nevyměnil bych ho, měl sjem i se dvouma ale ten je rozmlácenej (pujde na spešl šalvějový bong :wink: )
ad plnění.. pokud máte kvylitní plyn vydrží dýl, a předtím než někam jdete obrátit lahvičku... to s enaučíte hned :D
SenorAmigo
citace:
Původní příspěvek od SenorAmigo
pls kde koupím tryskový zapalovač v praze,poraďte

no a kde si je koupil?
FlickerBird
OMFG..
u rákosníků za pádlo, v tabáku od 100,- výš... projdi se po tržišti a určitě si vybereš
mno taky shanim tryskac, protoze sem ted jeden rozbil (za 350 :( ) a tak si chci koupit nejaky poradny, ktery by vydrzel
nevite o nejakym e-shopu?
SenorAmigo
takže mám asi zkusit holešovice
todle je muj sen:
http://www.paramountzone.com/turbo.htm
SackX
He pánové žhavící jsou sice nejlepší, ale poví mi někdo jak se plněj? Po tejdnu v něm dojde šťáva a když ho doplnim plynem (plyn do standard zappů) tak prostě už nemá takovou sílu a hned je zas prázdnej.
Jahudka!
Je to jednoduche a proste.Koupite v kazdym obchode (tesco,kaufland,obi).Cena cca 90 kc/ks a zadny THC s tim nespalite.
no já mám jednotriskový
je to masakr, dá se dole regulovat výkon.
Už jsem ho ale byl 2x reklamovat.
Asi je to plynem, použil jsem ten laciný a asi ucpal trysky...
Jinak je to puvodně zapalovač na klasickou dýmku, ale na tu se zas tak moc nehodí protože spaluje hlavičku.


PEACE
FlickerBird
na tryskáče je dobré si pořídit lepší plyn, např Ronson (u rákosníků za 70 peněz), je čistší a rychlej se vypařuje
někdy sice funguje i obyčejný plyn, ale nechytá to s ním a chcípne i když je nádržka skoro plná
cocoNut
prave mam doma oldskool zapik Royce (R) za 10sk
Co?
nejlepší je ten, který hoří....můžu mít třeba pět tryskáčů a bude mi to na h.... když nebudou hořet...:mutant:
Kryshpeen
Potvrzuju že na odpálení bongu je nejlepší ona tryska, ale jak sem slyšel o to spalováni THC tak sem rád že už dlouho používam to samá co tu hesky vyfotil Jahůdka, jen asi lehce odlišnej model,,,na bongy můžu doporučit, poněvač je jek je vidno prodlouženej tudíž nemusíte strkat pazoury až do kotlíku,,,,,komfortní manipulace...
Jinak mě dost zaujmuly ty švajcarský armádní, až nebudu mít co s penězma tak pokoupim...:)
někdo se tu ptal kde koupit v praze tryskovej anebylo u odpovězeno jinak než u východních obchodníků,,,já radim pokud chcete ušetřit trafiku na M-Želivského hned u výlezu v pravo za rohem, maj tam mimo jiné různý jiný kuřácký a huličský propriety za heský ceny...např onen voheň tam stojí pouhých dvacet peněz... :D
4C3
Osobne povazuju za nejlepsi zapik pro hulice Clipper - je to sice zapik, ale ne jen tak obycejny ;), diky svoji funkcnosti je naopak velmi neobycejny :D. Nabizi totiz nejen funkci obycejnyho zapaleni, ale jde z nej - bez uniku plynu - vyndat tycinka s kaminkem (viz. foto), ktera je pak idealni pro pechovani obsahu pri baleni speka. Mam pocit, ze je to tak dokonce za tim ucelem vyvinuty...
4C3
A co rikate na podpalit si svickou?
ve Spanelich napr. rikaj, ze to prinasi smulu... tak nevim, radsi to zkouset nebudu
Ať je zima nebo teplo tak pokaždé fungujou sirky :)
Kryshpeen
Svíškou už sem podpaloval když došli i poslední sirky a musel sem udržovat věčnej oheň,,,,brko je jedno čim to odpálíš ale s bongem a svíčkou se moc dobře nemanipuluje,,,
Jo a sirku nechte vždycky rozhořet jinak vám plíce za pěknou dávku síry moc nepoděkujou...
RastaManiac
Já používám zapalovač jenom na tzv.zmáčknutí. na kterém je nálepka s vlajkou Afriky,rastafaríánem pokuřující jointa,s rastafariánskou čepkou
Francois deGEOT :
však tě to jednou spálí!
Risan
nevim jestli už to tu neni ale podle mě je nejlepší zapakovač ten ktery funguje a nemusí se s nim 50x škrtat aby chytil a benzinove smrdí
4C3
nevim proc, ale dost casto se mi stava, ze mi v jednom zapiku dojde plyn a ve druhym je ho naopak dost, ale pose*e se kaminek, takze neni funkcni ani jeden zapik... resim to pak tak, ze pouzivam oba v kombinaci, tj. tim s dobrym kaminkem skrtnu u otevrenyho plynu toho druhyho... :)
RastaManiac
citace:
Původní příspěvek od 4C3
nevim proc, ale dost casto se mi stava, ze mi v jednom zapiku dojde plyn a ve druhym je ho naopak dost, ale pose*e se kaminek, takze neni funkcni ani jeden zapik... resim to pak tak, ze pouzivam oba v kombinaci, tj. tim s dobrym kaminkem skrtnu u otevrenyho plynu toho druhyho... :)


To nejsi sám kámo.Já to občas taky tak řeším
mati0n
kupte si cricket za 14Kc a tohle se vam nemuze stat (vzdy ho vyhodim jen kdyz dojde plyn).. btw: made in holland .-))
kupte si zipaka a kdyz se vam rozbije, tak ho poslete na opravu... dozivotni zaruka :)
kupte si zipaka, a když ho stratite, jste v prdeli!
big.lucas
na vodárnu je to jedno stačí dát na ganju uhlík- dá se koupit i v trafice normálně do zapálíte a hulíte než dojde ganja. Ten uhlík vydrží tak 20-30 min.
mirosk
Ja mam najradsej klasiky kamienkove obr.1, ale ked je velka zimatak to potom dost boli prst ked to furt škrtate....
ale origoš su elektrické obr.2 :wink:
pyroman.cz
mno já na jointa používám klasiku , která nikdy nevymře = ZIPPO
a na bong atd.. mam tryskovej zapalovač ICQ za 20Kč :) přikládám foto ;)
pyroman.cz
to ne vim , ale je docela řádnej a ten plamen 8-) sporak sem s tim nezapaloval , pac mám elektrickej :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma