Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Nekonopné pěstování 2014 - Klikni zde pro originální téma
frek
Ahoj!

Opět je tu jaro a s ním i moje bylinky. Letos opět zkouším něco nového, a tak se rád s Vámi o to podělím.

Letošní osazenstvo:

Bolivian Rainbow f2

Cayen f3

Corno di torro rosso f2

Noname f2 (asi Krishna)

Rodeo

Rajčata od Canny z Cannafestu

Pažitka

Stévie sladká


Ještě doplním množství...Všechny papričky + rajčata mám 4x od káždého. Stévie mám 2. A pažitky je mucho..:D

Po minulém roce, když jsem to trochu přehnal s množstvím chilly, jsem se rozhodl že se vrátim k osvědčeným druhům. (B.R., Cayen). Corno a Noname jsou semínka od zdejšího člena. Tímto mu ještě jednou děkuji :). Rodeo jsem zakoupil v obchodě. Letos vynechám i tabák, kterého mám dost z minulého roku, ale jaksi tam chybí ten kýžený alkaloid NIKOTIN. Ano, správně, tento tabák je bez nikotinu, takže na výluhy nebude moc učinný. Jako náhradu mám Stévii. Zakoupil jsem řízky asi před třemi týdny, jenže hned začali kvést. Takže se zasekli asi na 20cm. Tak nevím, jestli jim ještě porostou listy. Budu doufat, že ano.

Něco málo k místům.

Opět pojedu na balkoně orientovaném na východ, dále pak na balkoně orientovaném na jih a na chaloupce, na zahrádce. :)

Květináče tentokrát zvolím 5,7 litrů a substrát jsem zvolil BLOOMATE, což je Český výrobek. Má stejnou konzistenci jako Plagron, jen je trochu světlejší. Obsahuje také perlit a je obohacen o velké množství stopových prvků. Jen je asi 2x levnější :D.

Jako hnojiva zvolím opět vzorky z Cannafestů, které mi zbyly. Předvším půjde o HESI complet a nějaký ten stimulátor od Plagronu a GHE.

To je asi vše, co Vám chci prozatím sdělit.

Samozřejmě uvítam rady, připomínky, dotazy...

frek
frek
.
frek
Tak a zde jsou slíbené fotky.

foto1 - Bolivian Rainbow f2. Hrozně se mi líbí ta fialová barva listů :)


foto2 - Cayne f3. Už 3. generace, takže to roste celkem rychle a potřebuje brutální dávky hnojení. Sice už jsem 2x hnojil, ale on má pořád lehká nedostatek. :)


foto3 - Corno di Torro Rosso f2. Taky pěkně roste, jsem zvědavý


foto4 - Noname f2. Taky se pěkně barví. Snad to bude ta Krishna :)


frek
foto1 - Cayenovy kořínky

foto2 - Corno kořínky :D

foto3 - Celek. Mám tu zatím (zleva) 2x B.R., 2x Cayen, 1x Corno a 1x Noname. Ještě jsem přijde Stévie, 1x rajče, 1x Rodeo, a pak ještě nějaké dvě papričky, ale nevím jaké. Asi pak vylosuju 2 šťastlivce. :D

foto4 - pažitkááá:chef:
frek
A ještě jedna věc. Je možné, že ne všem papričkám budu schopen poskytnout domov, takže pro případné zájemce...Sledujte toto toto vlákno, popřípadě bazar. Když se najde zájemce, klidně mu pár sazeniček dám :)
benjichaouat
Papricky se prizpusobi podminkam, nemusis je davat pryc, muzes je i strihat a ruzne tvarovat. S tema odrudma nebude problem. Rajcata bych tam nedaval, kdyz tak nejaka kerickova, nebo divoka, nebo nejaka exoticka. jinak to ztraci smysl. U stevie urcite kvety ostrihej, vysiluje to rostlinky. Nerozroste se tolik. Pazitku jsi mel dat spis na chaloupku do zeme. v kvetinaci bude slaboulinka. I v zemi bude prvni rok slaba a radsi bych ji ani vubec nestrihal, prece jenom vytvari v zemi cibulky. Zesili az druhy rok.
Pokud to mas ale jen pro radost z pestovani a jiny duvody jsou druhorady, tak dej na intuici.S radosti z pestovani nemuze nic souperit, to je nade vse.
frek
No. Já mám v mrazáku ještě asi půl kila papriček z minulého roku, takže abych jich měl zbytečně moc. To je raději někomu dám, komu to udělá radost. :)

S těma rajčatama Ti moc nerozumím. Už jsem je měl 2x na balkoně a bylo jich celkem dost. Stejně si tam nechám jen jedno.

A zbytek rajčat a samozřejmě i pažitka půjdou na chalupu na záhonek. To jsem zapomněl doplnit. :)

Každopádně stévii hned zítra zbavim květů, děkuji za radu. :)
frek
Zdarec!

Trošku mě mrzí, že jsem to tady nedokončil, ale měl jsem k tomu patřičný důvod, jelikož díky "užasnému" substrátu se holky zasekly asi na 13cm a dál nerostly.

Celkově jsem sklidil jednu jedinou papričku, která zapomněla pálit, takže prostě fail největší.

Nebudu to tady zbytečně rozepisovat, protože bych se akorát znovu naštval. Pokud Vás zajíma, jak papričky vypadaly....Podívejte se na příspěvek č.4, třetí fotka. Od tohoto okamžiku se za asi 5 měsíců téměř nezměnily, jen jim zkrabatěly listy a trochu víc se zazelenaly.

No, ale je tu sezona 2015 a samozřejmě budou reportíky.

frek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma