Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
AF rada - Klikni zde pro originální téma
bastabasta
Ahoj , rád bych získal pár rad od zkušenějších.

Zahradničim již několik let, vše klasika venek. Letos jsem se rozhodl pro AF.

Mám je doma , svítim 150w uspornou s růstovým spektrem.
Vím , že mi plno z Vás bude říkat , že AF leda ven doma zbytečný...ale byl jsem nedočkavej, rostlinkam se daří velmi dobře, mají cca 40cm a začínají kvést, jsou silné rozvětvené a zdravé..snad. Každopádně k dotazu. Rád bych je dal ven aby dokvetly venku , nicméně nevím jestli je na to vhodné počasí a nevím , zda.li jim změním prostředí abych nelitoval... doma pod lampou bych chtel rozjet dalsi varku si předpěstovat a v květnu je dát ven ... proto potřebuju místo a uvažuji , že ty co mi již kvetou dát ven , nebo čekat až na květen , nebo nedělat nic a nechat je dokvést pod lampou.

Za jakékoli rady a typy děkuji, Basta :)
koles
Pokud je hodíš ven už teď, pravděpodobně je trochu zabrzdíš, protože teploty v noci klesají ještě celkem nízko. Co se týče přesazování, v tom by problém být neměl, pokud je hodíš do kvalitní zeminy a nebudeš je nijak stresovat. Rozdíl venku bude akorát v tom, že dostanou mnohem víc světla. Takže já bych ještě počkal aspoň dva tři týdny a hodil je ven, až bude v noci tepleji. Pak si rozjeď další várku pod lampou nebo už rovnou venku.
bastabasta
Díky koles , potvrdil si mi to co si myslím i já. Takže já je necham dokvést normálně pod lampou a v květnu dam novou varku rovnou ven.
vousac
pokud je dáš ven už na květ nebo dokvést tak už nepřesazuj nech je v květináčích jinak se připravíš o čás urody(palic) pro naše podnebí je automatka vhodná od dubna tudíž teplota hlavně přes den(přes noc nepodstatné) je může trochu přibrzdit ,jinak lepší polostín než přímé slunko .....
bastabasta
diky za info, takže když je dám od května ven dokvést , aniž bych je přesadil... měly by dokvést stejně tak jako doma pod lampou. Nenatáhne se mi pak doba květu třeba o dva tydny víc atd ? Přesazovat je nebudu , nechám je v květináčích samosebou.
vousac
V květnu už bych se toho nebál ono většinou je tam vždy nějaké +- , když prodejce napíše od semene po květ 60 dní (např) tak to beru s rezervou protože realita i za optimálních podmínek může být i + týden.(i tak raději preferuji sluníčko ,to nemá konkurenci :-) )
bastabasta
já radši počítám 80 dnů . na 38.dni mi začali kvést , ted jsou již dva tydny v květu. .. takže je v květnu šoupnu ven řádně dokvést :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma