Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Co s nimi ? Nejspíš brzo hnojené - Klikni zde pro originální téma
ChuQ
Zdarec, v pondělí sem poprvé hnojil kytky. Na některých sou trochu hnědé fleky a jinak sou v pohodě, dvě sou ale seschlý. Hnojil sem Plagronem v doporučených dávkách, ale myslím si, že asi moc brzo a kytky to nedaly :(
Mám to zatím za oknem a když je pěkně, tak to dávám na dvůr na slunko, zasazeno v hlíně/perlitu/kokosu.
Přidávám fotky těch dvou kytek. Je nějaká šance, že je ještě zachránim ?
Tomsio
Na takový prcky bych nehnojil plnou dávkou.. vždy poloviční nebo minimální.. co máš za hlínu? zda je předhnojená tak nebyl důvod hnojit.. určitě si je spálil.. kytky bych přesadil.. zalejvej každej druhej den.. dej si bacha na přelití.. koukam že u první máš celkem bahínko.. uvidíš jestli se chytnou..

čus :)
ChuQ
Dám jim ještě čas a pohnojim je až za dva týdny poloviční dávkou, jediný co teďka v pondělí přiliju bude roots přípravek a to jen zlehka.
Předhnojená tuším trochu je, hlavní problém bylo, že se v ní hrozně držela voda, proto sem kytky vnydal z květináčů a tuto hlínu z nich opatrně sundal, abych nepoškodil kořeny a zasadil je do hlíny s větším podílem perlitu, aby líp prosychala..

BTW: začalo mi kvést AK :D
Takže se ptám, co použít, aby se to dalo použít jako přisvěcování zatím, dokud se den ještě nenatáhne :)
Tomsio
Použí úsporku s modrým(bílím) spektrem.. budeš jí mít i na budoucí roky.. všechny bych přesadil do o něco větších kyblíků nebo květníků.. ty průhledný kelímky nejsou ideál.. světlo nemá přjít na kořeny.. a jak to tam máš přelitý tak se ti kořeny i dusí.. proto možná uvadají.. máš tam i drenážní(odtokový) dirky? můžou ti kořeny i uhnívat.. jak zalíváš? zalívej až substrát bude suchý.. kytkám to sucho vůbec neuškodí.. začlo ti to kvést protože si je vysadil moc brzo ven.. takle brzo já dával předpěst pod úsporkou.. kdyby si dával klíčit koncem dubna tak by nezačali nakvétat.. projeď si outdoor galérku a inspiruje se co nejvíc..

Čus.. :)
ChuQ
Zdravím, mám další otázku..

Není to na prvním obrázku padlí ?

A ten bílý lísteček na druhém obrázku může být co za problém ?

Jinak, to co je na tom AK, napadá mě, jesi to není jen kořenící stimulát, který sem trochu dal i do postřikovače, kterým sem to předtím zalíval a občas i kropil, tak jesi to není na tom jen zaschlý, ale mám trochu strach i z toho padlí..
ChuQ
Koukněte někdo prosím :)
Negative Creep
hoši je to v prdeli co stím je? přehnojený nebo naopak?
Zajac
S hnojením nespěchej, já svoje no name v růstu pohnojil asi jen jednou npk granulema z hoštic :-D viz. Galerka, nech je proschnout, v suchším substrátu se líp vyvíjej kořeny, zkus dva centimetry do substrátu rejpnout, když to bude vlhký tak je to ok, první centimetr může bejt suchej ale při tom druhým zlehka přilij :-) good luck :-)
ChuQ
Teď už to vysychá krásně, ale mám trochu z padlí strach a dneska sem tomu vocas zapomněl vypnout přisvěcování :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma