Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Poštovné od Seensiseeds - Klikni zde pro originální téma
Novas11
Zdravím chlapáci ;)
Jsem tu nový, tak nejprve něco o mě. Grower sleduji dobré 3roky a defakto veškeré skušenosti o pěstování jsem nabral zde, takže Vám moc díky! :-))

Je mi 20, letos jedu 4 outdoor, musím říct, že 3 předchozí byly povedené. Vždy jsem bral semínka z českých G-shopů a byl jsem spokojen. (Dinafem, Dutch Passion, Budha seeds)

Letos bych chtěl skusit objednat z Holandu, skusit něco "nového" jenže nemám nikoho mezi přátely kdo s tím má skušenosti.
Mám zálusk objednat přímo od sensiseeds.com a to Super Skunk, Shiva Skunk + něco přihodím.

1) Máte někdo z Vás skušenosti kolik je POŠTOVÉ, DOBA
DORUČENÍ?
2) posílají dárkové semena (předměty).

- ptám se z důvodu jestli se nevyplatí objednat tyto semena z českých G-shopů

Díky moc! :-))
Maxeaux
cau, ja objednavam odtialto: https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/
kazdy mesic maju promo akciu, takze o free seeds postarane. doba doruceni cca tyden, postovne +- 300 CZK (v prepocte). spokojnost.
Mr.MEN
Taky rád objednávám ze zahraničí přímo od zdroje. Nějak nemám důvěru když je to přes ruku už. Teď nevím kolik je poštovní ale celá EU by měla mít stejné poštovné myslím tak cca 6eur, ale teď si nejsem jistý.
No podle mě je to takhle lepší nebo mám z toho vždycky lepší pocit. A vždycky dostaneš něco navíc samolepky magnet atd.
Já v nejblíších dnech budu zase objednávat z royalqueenseeds.cz a tam poštovné není žádné pokud to nechceš mít zítra doma. :)
Novas11
Na tudle stránku už jsem také zabrousil.
Můžu se zeptat co konkrétně jsi objednával a jaké bonusové semínka si dostal? :) Určitě jde o částku za kterou se objedná ne? díky
Blackfild
Vsechno je podrobne napsany na tech strankach a kdyz si udelas nanecisto nakup toho co bys chtel, tak se ti vsechny bonusy zobrazi v kosiku. U nekterych si muzes vybrat i variantu bonusu. Treba reg . nebo fem. atd... :) https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/
Novas11
Dik za radu, nákup jsem skusil ale i tak se mi to zdá nevýhodné :) Skus mi třeba oponovat proč je lepší vzít právě od této stránky. Když vemu České stránky např. 5semen.cz kde je při nákupu nad 6000kc sleva 30%, tak se to vyplatí více. Podobně na tom je zasadto.cz kde mají akci 3+1 a pošta zdarma. Chci investovat cca 8000 včetně 20 samonakvetacek.

Díky za nazor:)
Whiskey_777
citace:
Původní příspěvek od Novas11
Dik za radu, nákup jsem skusil ale i tak se mi to zdá nevýhodné :) Skus mi třeba oponovat proč je lepší vzít právě od této stránky. Když vemu České stránky např. 5semen.cz kde je při nákupu nad 6000kc sleva 30%, tak se to vyplatí více. Podobně na tom je zasadto.cz kde mají akci 3+1 a pošta zdarma. Chci investovat cca 8000 včetně 20 samonakvetacek.

Díky za nazor:)


Ahoj,
pokud budeš chtít investovat i příští rok, zajeď si do Prahy na Cannafest.
Jsou tam zajímavější ceny a kupuješ přímod od Seedbank.
Já osobně bych to též bral z té anglie je to známý web, hodně se to tam točí.
A pamatuj že co je laciné to je 2x placené :D
Novas11
Letos i loni jsem na Cannafestu byl :D Ale zrovna to bylo období, že jsem byl ve finanční tísni. Z té Anglie mi výjdou semínka cca na 200 (ty o které mám zájem), kdežto z CZ shopů za 135 a při cca 50 ks to dělá docela rozdíl :)
Takže stále váhám a na konci týdne už někde objednám.
Blackfild
No jestli ti jde pouze o Sensi a na out, tak bych sel do ceskych. Treba u ganjaseeds dostanes k sensi tricko a magnetku :) (letos jsem u nich bral Califor. Indiku a klicivost 9 z 10 takze to asi nebudou skladovat v kotelne :D ) Kdyz nakombinujes akce vice obchodu, tak to podle me bude asi nejvyhodnejsi moznost.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma