Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
marihuana- inverzni "droga"? - Klikni zde pro originální téma
Ne. pokud hulíš v kuse, tak množství,
který by tě na začátku odpálilo,
tak po takovaj 14 dnech sotva vnímáš.
Samozřejmě , když si dáš pauzu
několik mnoho desítek dní, tak potom tě malé množství zase dostane.
A to je krása, stojí za to , dávat si pauzy.
Nebo tak :)
acidrop
ja to vidim i tak ze treba 2 prasky ze stejnyho modelu pred dvoma rokma...mne ted zhuli vice.
Mazz
Jo je tomu tak i u mě, pokud nehulím celej týden vkuse...
Mr.Proper
Je to tak, clovek uz zrejme vi co ocekavat a receptory THC uz jsou dostatecne vycviceny.
johnykrnda
Ano ano, ja hulim svuj model od loňskýho října (samozřejmě), a řekl bych, že působí jakoby byl čím dál víc silnější . Poslední dobou už to není tak markantní, největší nárůst jsem pozoroval tak po 5 měsících (kdy jsem hulil tak 3x tejdně, teď 5x)
Tutti Frutti
Moja skusenost - gres co prestym slapal silnejsie, teraz uz tak moc necitim, teda ucinky su rovnako silne, ale som na ne akoby navyknutejsi (to vsetko plati pre niekolky den hulenia viackrat denne). Zase po niekolkodnovej drobnej ocistnej pauze, model zacina slapat tak ako ma - naplno :frog:
HeRB
..akoze umna sa ta inverzia preiavuie ked som zacinal tak som musel davat viac praskov a teraz dam tak 5 a uz som mimo..ostatny kamosi co nehulili tak casto ako ia este zhulia dalsi kotol ale ia som uz po tom prvom nasracky..
Sinuhet
Kdyz jsem zacinal nechapal jsem jak nekdo si da praska a za minutu mi rika, jo dobry model. Ja jsem neco citil az po kdovi kolikatem prdu. Dnes uz si taky dam jednoho sluka a po chvili uz citim.
iNVADER
jo jo......ja hulim uz roky jednou max. 2x tejdne (proste weekend:-)) a rozhodne to muzu potvrdit. Staci nehulit "furt". Kdyz davas stridme, jsou to vetsi pecky, je to vysmatejsi a hlavne potrebne mnozstvi OPRAVDU klesa. To mam overeno u spousty lidicek. Pokud ovsem smazis kazdej den, nebot podle mne i treba obden, tak o tomto efektu pochybuju (i kdyz nevylucuju). Znam typky, kteri takhle hulej, ale ze by potrebovali stale mene u nich nepozoruju (narozdil odemne). Je to docela zajimava zkusenost, protoze nekde na akci kazdej vytahne OBROVSKYHO jointa a ja si s kamosem dam treba JEDNU sklenenku.....opravdu tu malickou ctyr - peti prdovou sklenenku, dame kadzej s kamosem jednu a .......................:-))))))))))))......a to hulim roky. Nejhosi je to fakt poprvy a podruhy..to citi neco malokdo......ale zajimave je, ze kdyz to jednou zacne...tak uz se..jakoby "zmrazi" to potrebne mnozstvi. Nedavna zkusenost: byl jsem na carech ve stromovce s kamosem a jeho holkou. On kdysi pred dvema roky ten kamos sem tam hulil a ona nehulila nikdy. Tam jsme teda odpalili..ja samozrejme vysmatej ze jsem mel hlavu vejpul jak southparku:-), kamos uplne mimo a jeho holka...............nic :-)...tak ............asi tak...
Ono to je tak, (tedy aspon co vnimam ja) Ve skutecnosti opravdu staci si pak dat min a min, klidne i jen toho jednoho prdíka, protože to jakoby "vytáhnete" z krve ale to je pouze pro pocit zhuleni, pro uplne zhuleni je tomu naopak, vic a vic... clovek uz ma tu hlavu tak vypalenou ze si musi dat vic aby bl pořádně v kaši, ale pro mírný zhulení mu stačí si dát opravdu jen jednoho :-) Tedy pro ty co hulí ob jeden den atd :-))))
PiosOne
je to tak, marihuana má na rozdíl od ostatních drog opačnou toleranci -. tzn. že postupem času konzumentu stačí menší "dávka".
shameful
jake zkusenosti na tohle tema mate tedkom ... po trech letech ?
dejaVuCV
Staci, abych den nekouril a cejtim v hlave i prd hulice ;)
Popravde, kdyz jsem zacinal, "vubec" jsem nebyl zkourenej, jen me tlacila hlava, mel sem hlad jak svina, pak se mi chtelo spat :D -> nepoznal jsem ucinek.
Ted uz po prdu poznam, ze je to konopi ;)
djV.
inverzi...som ešte nepozoroval , nakolko zvyknem huliť denne od rána a potrebujem toho dosť , teraz nehulim 2 dni a ešte zopár dní ani nechcem a potom uvidíme ...je jasné , že ked som sa vrátil domov po 2-3 týždnoch z miesta kde som nezohnal trávu tak som sa doma z 2 kýblov dosť zhúlil celkom slušne...prijal by som to a bolo by aj lepšie nekašlať ako divý po 40 cigaretách a po 6-12 a viac kýbloch denne ...
hmm, něco na tom bude...líp řečeno, když si dam první potah z bongu, tak to cejtim, ale je to vždycky první bong toho dne

vždycky si říkam "jo, a je to tu zas...dva potahy a jsem na mrť...co s tim kotlem zas budu dělat, takhle na kaši" - ne že bych to nezvlád, ale ten první potah většinou vyvolá děsný šlehy do hlavy
Pa6i
Ja osobne si myslim ze se u ganji musi zvysovat "davka" stejne jako u kazde jine drogy. A kdyz se kouri porad stejnej model tim je to horsi. Letosni sklizen byla opravdu velika a uz svy hulo ani nekourim protoze uz mi ani nechut ai nedava.
dokktor
no popravdě je to tak, že thc zůstává v těle kuuuuuurevsky dlouho, takže když hulíte dlouhou dobu v mocných dávkách, tak je pravda, že stačí málo, aby se v mozku iniciovali patřičné reakce ... ALE, ty stavy už nejsou co bývaly, protože množství thc v těle se pořád zvyšuje, receptory se zasírají, hlavně když delší dobu kouříte jeden model - prostě pernamentní zhulenost jejíž sinusoida je čím dál plošší. já třeba už měsíc nehulím, ale pořád si připadám zhulený, thc se uvolňuje z tuků a jiných tkání a pernamentně působí na receptory, sice v malých a konstatních dávkách, ale dokonale střízlivý nejsu.

takže odpověď na otázku je pravdivá v obouch případech: jednak je to záležitost psychiky, takže když si dáš prdíka tak tě to nakopne, stejně jak když jich dáš deset - už víš co čekáš a taky tam zafárá to co už máš v sobě
druhak ty stavy už nejsou plnohodnotné, protože si defacto pernamentě zhulený a jedná se tak už enom o nepatrný výkyv z "normálu"
citace:
Původní příspěvek od dokktor
já třeba už měsíc nehulím, ale pořád si připadám zhulený, thc se uvolňuje z tuků a jiných tkání a pernamentně působí na receptory, sice v malých a konstatních dávkách, ale dokonale střízlivý nejsu.



špekoune:-)
dokktor
wtf??? 180 cm a 63 kg, kde mám ty špeky? tuky sou součástí nejrůznějších vnitřních orgánů, nehledě na to, že se thc neusazuje jenom v tucích
tak to je asi fakt nemas,sory :-)

ja mesic nehulit......asi mi to dobre spaluje :-)
Sinuhet
Pokud vim, uvolnovani THC z tuku a zpusobovani zhulenosti je jen neznicitelny mytus.
Budeh
Zajímavé postřehy všech přispívajících. Souhlasím dávky se snižují. ale taky se už nekouří žádné modely chudé na thc ale pořádný skunky.
Slavka
U mna to bolo tak, že keď som v jednom období mala strašne vela hašišu a kurila som ho asi mesiac v kuse, tak na začiatku mi stačili tak 2 šluky, postupne mi to ale nejak prestalo fungovat a po par tyzdnoch som sa skoro vobec nezhulila ani z 5 šlukov. Treba dávať pauzy, aj ked to je strasne tažké ked mám stály zdroj THC. Keď sa ale zdroj minie a neni čo huliť, tak to sa potom lahko dáva pauza..ako napríklad teraz:)
citace:
Původní příspěvek od KinkyRasta
Mariuhana je perverzní droga?Cože!Moment!Asi jsem četl špatně :mutant: :p:


tohle mi nedělej....jsem spad ze židle :D smíchy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma