Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
2014 Éda Jack Sperou Hever crossáci a jiní budižkničemové hokusy pokusy - Klikni zde pro originální téma
kubanecjam
a zasejc zasejt ;)


Nojo,,je to doba co sem tu něco psal ;), bude to běh na dloohou trať, něco namatkařím, něco hodím rovnou ven, něco dovnitř, něco tam a onem a tutam a chámon ... v mojim podání zase bordel..


Minulej rok jsem si zkusil nějaký krosíky nadělat, měl jsem vlastní pyl z jacka herérka, nějaký semínka..no to rozepíšu dole ( jenže znáte to, semen bylo on známejch ten tam a další známej takže čert ví estli je to fakt tak :D ) takže pracovní název modýlku pylu = eda jack sperou hever ...

nebudu to prodlužovat tudíž :


- klíčení vatový kulatý odličovcí ty věci oný, v plastovej krabici s víkem zapařený, PH 5,8-6,2 tak ňák, pár kapek peroxidu 30% = 2-3 dni naklíčeno ( teda aspon čučej klíčenky)

- předpěst 2 x 36 W TLD 965 a 840 zářivky jako kdysi ;) 18/6

- zemina pro výsev a množení

- hnojení zatím nič plán - až povyrostou kopřiváky slepičáky a uvidime ...

- k semínkám ( kusy doplním páč teď fakt nevím ) :

1) MJ = "out" eda jack pyl X "in" magma ( CBD seeds ) = magda jack

2) AFE1 = "out" eda jack pyl X "out " autonevim 1 ( tuzemský pěstitel seeds ) - netušim co udělá auto odrůda z klasikou pylem ?..asi demetíky ale hokus pokus ;) něco málo sem o tom čet, takže vím že to není ono poprvý tak mě nekamenujte...

3) AFE2 = "out" eda jack pyl X "out" autonevim 2 ( tuzemák seeds )

4) EJ = "out" eda jack pyl X "in" eda jack ( eda seeds ) = eda jack

5) FJ = "out" ferda pyl X "out" eda jack ( eda seeds ) = ferda jack

6) NE = "out" neznámý pyl X "out" eda jack ( eda seeds ) = neda eda

-asi chápete mojí strategii označování pán jménem Eda ( prostý pobíječ much ..) dal semínka a říkal " to jé určitě herer hle "... pak přišel pán ferda atd..

takže přišla paní Ála = hromada semínek " helé dej to někam je to náhlá smrt a něco je žralok ( GWS ?? ) " :D takže něco málo vim že nic nevím ...

7) Ála 1 = ??gws??

8) Ála 2 = ??náhlá smrt??
/ vubec netuším co to bude hehe..už jen ten název mi příjde jak z nějakýho filmu /



Tákže, na rychlo sem to tu sesmolil, večír to poupravím, dám tomu trošku fázonu , hodím snad nějakou fotku ač není moc čeho ( vyčouhlí klíčky nejsou moc ke koukání ), no a.. no a držte palce :) třebas se z toho něco vyklube .)



smíchu v bříchu zdárec držte palec ;)
kubanecjam
Jak jsem psal, něco málo jsem profotil..

Sice není na co koukat zatím ale je to tu ...

Přemejšlím co bych napsal ale teď toho ke psaní zatím moc není.

Maximálně no, čím je svíceno je řečeno hůre, řízkovnice je už starší paní tak jí nenadávejte :D..

Dneska jsem si konečně sepsal co vlastně že to mám a kolik čeho, ale asi to z tej fotky stejně pujde prdlajs viďet..

Teploty se drží kolem 25-27 °C vlkost vyšší 70-80 % RH... dneska mám v plánu dát ještě klíčit ty malíčký rajčátka, květák, ředkvičky a já nevim co všechno jsem si zase nakoupil :D

Koukám... je to nuda co .. :D

Snad se mi za pár let podaří vykrousit něco pořádnýho :)

Tak zatím bájo báj koumáci
kubanecjam
Ták, a máme tu další prosluněný den jak malovanej ;)

Sem nelenin.. a dal jsem klíčit na zkoušku ňákou tu zeleninu.
Všichni řikaj že sem magor že dávám květák, brokolici a rajčata klíčit do těch onejch vatovejch odličováků ale proč ne :) sice sraní ..tojo jako :D s mini semínkama, ae lepší než s tabákem ;).. ale zase mám přehled heh..

no nič..

1) Rajčata keříčková - BAJAJA ( Moravo Seed ) = 43 ks

2) Květák letní ( Nohel Garden ) = 96 ks

3) Brokolice ( Nohel Garden ) = 64 ks

4) Lobelka ( vim já ? ) = taky nevim ks ( dost ) jináč to není zelenina :D trvalka nějaká pekná sadíno na přáni mátinky ..


Tohle všechno pak pujde ven až to troška povyleze na zahradu páč co já s tim taky tady v těch šuplikách žejo ..

Snad to výjde.. Joooooo a abych nezapoměl ..už tu máme nějaký počty co sem před tím nepsal .

Počty jsou zatím vyklíčených semínek šouplých do zeminy oká ? Takže se budou průběžně měnit.


1) MJ - 4 ks - klíčivost 4/4

2) AFE1 - 4 ks - klíčivost 4/9

3) AFE2 - 9 ks - klíčivost 9/9

4) EJ - 6 ks - klíčivost 6/9

5) FJ - 0 ks - klíčivost 0/3 - vypadá to že poputuje do ptačího zobu !

6) NE - 1 ks - klíčivost 1/1

7) ÁLA1 - 2 ks - klíčivost 2/18

8) ÁLA2 - 10 ks - klíčivost 10/18

Když to tak čtu - v tom aby se starej kozel vyznal pf.. no nic..snad se v tom přelouskáte..bo to nelouskejte, stejně je to zbytečný :D..



Pěstíkum pestíky ;) aloha
kubanecjam
Heh..no to je prdel..jsem na to upě zabudnul..

Minulej indoor sem měl trošku víc starostí se smutnicema, se sviluškama a možná aj z jinejma potvorama ( bojoval sem odvarama z cibulí, tabáku, česneku - vždycky tak tejden dva klid ale asi sem nevyvraždil všeci vajca.. )

Takže sem letos sáhnul po sterilizaci v troubě.. Dvakrát klídek minulej tejden , 200 stupínků cca pul hodky na pekáči, a dneska ? :D Hodim to do trouby viď, jdu se nasnídat po ránu. Nastavim si 250 °C po pul hoďce možná dýl jdu dolu k troubě páč sem snidal v patře..no to je fuk :), no a mračna kouřmo otevřu troubu a normálka uhel ta hlína všude žhavíky :D už se Vám tohle někdy stalo ? :D :D fíha.. asi sem fakt poplematenej..

Tak dneska uklidnováčik děděk 12° březňáček to jistí..No šak sem moh upě vyhořet néasi ..

Klídek v uších a slunce v buši...
techem
je vidět, že tě zahradničení hodně baví ;-) , máš to docela pestré, tak přeju hodně zdaru a ať se sezóna vydaří ;-)
kubanecjam
díku dík techeme, k maximální spokojenosti bych potřeboval ae skleník .. je plánovanej - tak 10 let :D a zatím nestojí , páč když už skleník táák pořádnej ..jako ten klystýr ne :D
kubanecjam
Máte někdo zkušenost z netopejříma bobkama ? :).. Rozum mi povidá ( jenže na něj se nechci moc spolíhat :D ) že to bude nemlich to samý co slepičáci..

Hodim do kýble nevim ..třebas pul kýble hoven spíš míň, doleju vodou a nechám na sluníčku kvasit, občas promíchám a za pár dnů.resp. tak dva tejdny šupa dupa hnojivo ..

Jde mi jen o to jak moc je tohle guano pejří výživný..prostě zkušenosti máte či nie ? Dejte vědět .. Ono se to tu podle mě někde aj rozebírá jen se mi to nechce hledat asi ..je moc hezky na to dneska abych tu seděl :)

hezkej den marmelády ;)
kubanecjam
Zdravíme a pozdravujem spolu s mojí předpěstitelskou komunitkou

Dneska jsem šoup do hlíny poslední zbytky naklíčených rajčat, brokolice aj květáku ;).

Pak sem probral zbytky semínek kuli kterejm vlastně je založen tenhle servr ..
A čověče div se.. třebas Ferda Jack se vyklubalo jedno semínko po cca 24 dnech na svět :D už sem to chtěl vyhodit jen mě to bylo páni ( dámy ) něak líto.

Něco jsem zase nafotil, tak to jsem házím. Jinak větčejší kusy jsem musel z důvodu nedostatku místa šoupnout pod MH čko 250 do mojho stařičkýho šatniku, uvidime zda-li je to moc nevyplaší :D, ae zas maj k dispozici zvlhčovačku nějaký větroně a tak všelijak--myslim že se jim tam bude líbit chvílu ;) ( viz. fotky )

Nijak mě víc nenapadá, pozdějš sem zas hodím nějaký počty čeho kolik přežívá atak podobně. Páč to bude zase na delší dobu než to sesmoljakuju. ( a jdu na sever.... a na jih :D, dost mimo co ? :D já jen že sem po dlouhý době včera koukal v bedně na Cimrmana )



Zas blábolim

Majte se fajné aj s hlínou za nehtama ;)


edit:
-- já sem fakt debil :D zapoměl jsem na ty fotky -- přidávám teda hehe -- joa první fotka je sterilizační trouba model MORA 278 :D
kubanecjam
Teď tak koukám :D zatím se to moc fotogalerii pod sluncem moc nepodobá co ? ..

Áe zase -- kdo si počká, ten se dočká viď ;)
kubanecjam
Šulíní a šulínky .)

Dneska mi trošek jebe v gebuli ale jen fajně ;)
Tak..

Jen kdyby někoho zajímalo co si tam vlastně píše ten blbec k večeři za ptákoviny na tejch papírech tak tady dnešní maglajs.
Ale je fakt, že mi to dost pomáhá v orientaci hele no fakt :)



Pá šulín špulín
kubanecjam
Zdravíčko dámy, páni, přihlížející

Čas letí, ae je fakt že není vubec ale vubec kam pospíchat ;) dneska sem koukal tak je stejně venku něco málo kolem 13 hodin světla nepletu.li se ? no snad umim trošku počitat ještě :D..

Teď tak nějak přemejšlim proč já sem to začal tak brzo ? S tím už nic nenadělám hehe.. sem se nějak zbrknul čověče heh.. No neva

Pomalu začínám něco přesazovat do o něco máličko větčejších květniků jen aby se neřeklo. Hoky a kucí asi dostali trošku nafrak pod 250dinkou a někam se mě (mně mi my? z diktátů sem měl vždycky dostatečný tak to přejděte s úsměvem )... no.. a nějak se prostě zaseklí a ztrácej pomalu barvu ..pfí ? no toto ..neva..věřim tomu že se proberou a jak už jsem psal..neni ale vubec kam spěchat ;)..

Jo jinak já já se porád seru s tou sterilizací zeminy v troubě jo.. teď sem zase někde čet že když tam nějaká breberčí vajíčka budou tak je to stejně nesejme tak já už nevim vám.. Budu to dělat dál, už jen pro ten pocit že alespoň něco to vyhubí či co ;)


tákže milá pozorovatelská komůňo

přesadil jsem zatim :

obrázek 1
Magdu Jacka - ten už jede komplet 4 ze 4, a víte co je dost divný ? na fotce jsou sezařený podle stáří od levá ku pravej..tak co je na tom divný ? .. kdo na to příjde pošlu mu balík gumídků ;)

obrázek 2
Eda Jack - tam to vypadá obdobně ae s tím rozdílem že je to ještě zabrzděnější :D

pak tu máme ještě nepřesazený hokusy pokusy AutoEdy - jo..a konečně sem si něco pročet o auťákách a asi dělám všechno špatně ( prý : přesazováním = stresem se připravuju o drahocený čas a že by se měli hodit do véélikejch květináčů a šup s nima ven a blabla..všechno tohle beru na vědomí a respektuju to aj tomu věřím, jenže já sem takovej pomatenec že si to uděám stejně po svym i kdybych měl mít z jednej kytky gram = a to je mi vážení vážně fuk hehe )
Za další vlastně vubec netušim estli z toho auta kříženim z edou něco bude či to všechno nepujde do masti či na kompost ;)... Nepbudu předbíhat..rád se nechávám překvapovat ..

Nu..

Dál..jooo nějaká informace ohledně počtů dnů by to chtělo asi ne? nebo zajímá to někoho takhle ?

12.03. - KLÍČENÍ první várka tudíž k dnešku je něco 29 dní ? no asi jo

21.03. - KLÍČENÍ druhá várka tudíž k dnešku je další něco asi 20 dní

je to pomalý že jo ? nebo se mi to zdá ? asi to moc neřeším ;)..


Až budu vědět asi jak na tom jsou šampioni tak se o nich rozepíšu..teď by to bylo zbytečný nejspíš psát kerej kousek je ze kdy atd.. kdyžtak to je na tejch fotce s papírama před tím tam..no .. nahoře ..vejš.. :)

Poslední fotečka semínek co čeká na další klíčenie ae to až později a možná aj na nový majitele páč co já s tím :D toho je už moc na mě .)


sem se vejde fotek.. 5 že..hmm.. no tak ještě prdnu jeden přispěvěk se zeleninou a nějakejma novinkama co nám přibulo ;)

Zatím bájo báj bajájové
kubanecjam
Hola hej kouzelníci zahradníci
Táákže, v prvej řadě sem naházim něco k tej mojej zelenince předpěstěný. Jak zase slibujou že budou mrazíky večer tak je stále mám pod žáří zářivek ale už by pomalu chtěli prdnout ven.

Doufám teda, že se co nejdřív uděá zase pěkně a budu moc konečně na tej zahradě něco pokutit ;)..

Sem chtěl sekat v tejdnu, vyndám sekačku - s pojezdem že, no a co se od ní nedozvim... pojezd nepojezdí ! řemenička kaput hadr takže to chvíli nechám zarůst než se pro ni někam dostanu páč když je pojezd co bych se s tím trmácel do kopce viď ;).. Ae to je mimoň zase heh.. zahrada na zeleň je zrytá od podzimu a už připravený záhonky ;)..


- Brokoličák






- Květoň











- Rajčecí











- Ředkvičačky











- a japonec na konec - Mizuna


jen něco k tej Mizůně :

"Lahůdková japonská zelenina. Mizuna tvoří mnoho výhonků velmi jemné chuti vhodných do salátů nebo použitelných jako špenát. V kuchyni se využívají buď jednotlivé listy, které se odlamováním oddělují od růžice, nebo se sklízí celé růžice najednou. Listy i mladá květenství se v kuchyni využívají jako čerstvý syrový salát nebo jako přílohy k pokrmům. Listy jsou hodnotné především pro vysoký obsah vitaminu C, draslíku a vápníku. Nízký obsah cukrů předurčuje tuto zeleninu jako vítané zpestření pokrmů pro diabetickou i redukční dietu. ""
kubanecjam
A zase něco k tomu konopí jo ? :)

Semínka co jsem klíčil později tož 21.03. je stále vesměs pod zářivkama zbytek klíčenej 12.03. už se vyhřejvá pod metlou nějakej čásek..

Nic mimořádnýho se neděje - ničím nehnojeno, nic nezastříháno, něco přesazeno atak ... Jinak internody mezi patry či jak se tomu nadává jsou pěkně hustý = dávám za vinu metle = pro mě jedině dobře. Něco se vytáhlo, něco zakrňuje, stále času dost na nějakou tu sélekci.

- Eda Jack 1,2








- Eda Jack 3,4










- Eda Jack 5,7 - eda 6 to nedal a šel do kytek :)










- Magda Jack 1,2










- Magda Jack 3,4



tů bí kontinjuéd :) bo spíš za chviličku hehe
kubanecjam
napadlo mě ještě v čem to vlastně mám teďka přesazený kdyby někoho zajímalo = normální zahradnickej substrát + hlína ze zahrady + v něčom perlit přimíchlej + v něčom keramzit přimíchlej + všade keramzit na dně jako taká drenážka ;)


pokračování ...

- Neda Eda + Ála 23 - ála 23 se tam připletla páč jako jedinou jsem jí zatím přesadil, zbytek jsou ještě nedochůdčata ...









- Auto Eda1 1,2











- Auto Eda2 1,2










- Auto Eda2 3,4









- Auto Eda2 5,7 - 6 ka v lovištích věčných stejně jak 6 ka edy.... no ..co to znamená neví někdo ? 6 ky chřadnou a chřadnou až... až uchřadnou :///
kubanecjam
á je tu poslední dnešní pokračování aby to bylo komplet pro dněšek




- Auto Eda2 8,9










- Auto Eda2 10,11










- povětšinou Ály ještě nepřesazený a sem tam zatoulanej Auto zpozdilec Eda a jeden výdrž mající Ferda Jack kterej klíčil snad sto roků v šachtě žil :)....









- no jooo.. a poslední kamarádka Lobelka přeci


Tak s pánem honem sígři a sígerky
kubanecjam
Ahojko dvojko

Čas letí a tu jsou nějaké fotky, dnes sem naházím jen ňáké krosíky autoflavíků s edou ;)

Nějak mi to uniká všechno, takže bych měl pár otázeček ae ty až po fotkách.. Včera jsem to zkropil všechno ..resp. zalil a ne zkropil :) biogrowem od biobizzu takže když je tam toliko bio v těch názvech, tak mám zato že to bude bíío asi což myslíte..

- Auto Eda 2 1,2,3








- Auto Eda 2 4,5,7










- Auto Eda 2 8,9,10











- Auto Eda 2 11 a mrňata











a
- Auto Eda 1 1,2 a mrňata


Takže k tomu co mě zajímá..

Nevím jak to je pořádně, áé - tyhle krosíky jsem si dělal sám s tím že jsem měl cosi kdosi kdysi růdelajs - to chápu jako AF ky správně ?
Myslím že jo.

Tyto jsem pokropil pilem z Edy Jacka = celkem přijatelný kytí z toho bylo indurku a samec pěknej v izolaci naházel hromadu pilu.
Tím pádem jsem měl semínka --- později kytičky žejo nazvaný tu Auto Edové..

A teď konečně co sám nevím.. - jak dlouho roste šlechtěnej AF modýlek ( roste rozuměj prostě roste -- než se začnou zjevovat pohlavní oudy atd.. ) ??

Já si porád myslel že je to něco k měsícu cca 4 tejdny od semínka ?

Ale moje krosíky rostou už 47 dní což je bezmála 7 tejdnů a náznak pohlaví nikde.

Takže ai je možná že většinu genu si sémě vzalo od Edy a AF ko zanechalo mizivou stopu tím pádem maximálně způsobí co ? Kratší dobu květu ? To je asi blbost ne ? Nebo to zkrátí o něco růst ? páč růstu to má už dost bych řekl..

No ..ono mi jde hlavně o to ( páč jsem echt zastřihávač ) estli to mám střihnout či ne a začít řízkovat ( zjištovat pohlaví a jen z nějakýho pěknýho krosíku si uděat Matičku a i semínka mám v plánu kdžy se zadaří hezkej sameček ) páč se mi zatím některý ty krosíky jevěj dost pěkňounký ..Pořád se bojím..tak je alespon naohejbám kolínkama a bude ? :)

Mám z toho zamotanou hlavu :D :D

Byl bych moc vděčnej za nějakou připomínku atak podobně páč si nevím teď rady :D Jsem šel do nečeho čemu nerozumím a to mi nedělá dobře a teď nevím co s tím :D A škoda neexperimentovat..

Moc dík eslti se někdo ozve s něčím reálně logicky promyšlenym nebo prostě s nějakou teoríí co já vím :) Pročítám to tu kolem a kolem a hlavu mám tak nějak stejně poplematenou ...


lechem lechem do továrny s plechem pěstíci
koles
No je vidět, že z toho AFka moc nezbylo, ale není se moc čemu divit - to bys musel křížit dva AF modely.

Jak se bude ten tvůj cross chovat nelze dopředu říct, protože je to mix genů a není jasné, které vlastnosti jsou po otci a které po matce, že. Vzhledem k tomu, že už jsi skoro na 50. dnu růstu a furt nic, je vidět, že to AF skoro určitě není. Jestli se to míň potáhne nebo bude nakonec kvést kratší dobu, to musíš prostě vyzkoušet. Nech je ještě chvíli růst a pak přepni na květ. Podle mě máš normální regular kytky, u kterých je pravděpodobné, že budou mít například o něco kratší dobu květu než Jack.

Btw ruderalis se nerovná autoflowering... mrkni třeba tady http://en.wikipedia.org/wiki/Autoflowering_cannabis
kubanecjam
hOj.. takže třebas klasiku opýlím ruderalis = AF když se zadaří ? asi tak nějak zjednodušeně.. a super auto a amazonský auta co to je :D no sakra..zaspávám konopnou dobu jak tak koukám hehe.. Ale to je fuk.. stejně neumim moc anglicky takže sem to translátoval strýčkem guglem :D

Každopádně dík za přispění. Teď už vím že mojich 7 tejdnu dává dost na jevo že to prostě nebude pravý ořechový AFko.. Ae to vubec nevadí..

V tom případě bych se neměl bát tedy začít řízkovat a selektit co myslíš ? bo myslíte... Asi se na to vrhnu páč některý tyhle moje kříženci se mi fakt líběj.. ( zatím - stále nevím samo sebou co bude dál viď ) A ten Jack byl taky príma chuťovka - a za další jsou to moje jedni z prvních pokusů něco křížit trošku na nějaký úrovni ( aspoň mě se to tak jeví :D ) takže asi proč ne :)
MORZIK
Zdarec zkouším letos také af křížené s regular!
Sazeno 12,3 dnes je to 47 dni rustu a prvni kytka nasazuje blizny!
Ještě nevím jestli to nejsou jen preflowers takže uvidime za par dní!

Každopadně nehaž flintu do žita!
Zítra dodám fota! Ať to kvete !
weeder
Já mám za to, že musí být AF pyl, aby mohl být výsledek AF.
Takže taťka musí být autoflower, ne mamka.

Snad se nemýlím, to já nerad :D
kubanecjam
Díku dík hoši..

no Morziku - určitě neházím flintu do žita hehe.. možná budu aj radši viď když to nebudou echt autíky páč jako zase toliko je nemusím a hlavně s nima nemám ani zkušenosti, jen to byl pokus páč se naskytlo min. rok je mít tak proč to nezkusit zkrosnouti .A jak jsem psal ty Edíci bylo fajn pokouření žádnej vrahoun a pěkný šišule ani vyčouhlí moc nebyli... No a jeslti máš "preflowers " to znamená že kytka je už dospělá ne, tím padem připravená plodit bych řek ? neni to tak ? A příjde mi že spoustu modýlků hází preflowers hromadu času před tím než se začne něco dít..asi je to kus od kusu :D... Mě to ale nehází nič ještě takže na to prdím a budu se k ním chovat jako ke klasikám tudíž žačnem řézkovati ... A snad mi tu nevyleze hromada hermijón jak jsem někde čet že se to při křížení AF modlů s klasikama stává :/...

jo A klidně nějaký fotečky hoď ať se mrknu jak ti to vypadá páč to máš asi dost podobný jak já ;)...

A k weedrovi.. jsem taky někde myslím včera tady na foru četl příspěvek mám posit že od Hlavy snad či už nevim že vlastně začátek je taký že na klasiku samičku prsknu pyl z rumišťáka = po nějaký době nevim eslti hned by to mělo bejt AFko..moc tomu nerozumim..jak jsem psal..pomalu se v tom ztrácím ..Ale asi je spustu jinéch aspektů kerý ovlivněj to zda-li výslednej krosík bude kvést nezávysle na periodě = AFko... čert ví.. A jak to je pak dál jeslti když už mám plnohodnotný AFko musím použít pyl z tohoto na klasiku či obráceně to už netuším... Zkusím Ti věřit :)


A pak mám ještě jednu otázku rejpavou.. Jelikož nějakej rok ohejbám pomocí kolínek kytí, ae nikdy mě nenapadlo vlastně tohle..

Když ohnu stonek kytky kolínkem, listy se mi otočí spodní stranou ke světlu a tim pádem vlastně asi nefunguje pořádně fotosyntéza což? je to tak ne? proto je stvořená druhá strana listů .. je to sice jen na chvíli..odhaduju pár hodin než se srovnaj samy ale myslíte že to vadí nějak ? Sledoval někdo nějaký změny? Je fakt že se asi ptám zbytečně páč ohejbám už nějakek rok a nikdy nič.. ale jen zvědavost :) a aby řeč nestála ...


Tákže asi brzo začnu patlatát Stimulax a jedeme bombý..
kubanecjam
Hola hoj a na MMM jasně že ahoj :)

Až dneska jsem svou lenost přelstil ( čert ví jak :) ) a konečně něco nařízkoval. Už to začínalo bejt moc vyčouhlý takže už sem musel..

Už jsem zavrh, že krosy z Afkama vubec někdy budou Afka, takže sem je všechny říznul, šup do stimulaxu a do RW kostiček pod zářivky tadááá.. Počkáme až se rozjedou a hurá na zjištovačku pinďiků a pipinek ;).
To samý se zbylejma krosíkama..

Dneska jsem chtěl něco profotit z venku co jsem už vyházel ven tu zeleninku ae chčije a chčije takže ani psa bys nevyhnal a já to teda prdim..tak indý ..

Zatím jsem vyhodil mám dojem že 3 samce od modélku Álá čoudíku.. Zbytek nevěm zatím ničeho nič,,


No..píšu jen aby to tu nezasmrádlo pustotou ))

Tak sílu, energii a počasí na MMM panáčci a páničky ? no tak ňák ...
kubanecjam
No holahola

Upě sem tu na to v tom mejm nesmyslu zapoměl :D Tudíž prominou ..

Pokusím se to tu do pár dní dohnat ..snad.. šak já jsem prostě lemra líná no.

Zbylo toho celkem málo, hodně jsem toho rozdal páč jsem zjistil že na to vubec při moji sezoní práci nezbul čas, ale něco ke koukání bude. Selektovat něco o čem nemám pořádně ani páru je fakt dřina :D..

No konec keců.. Nechal jsem si pár samců a pár tejdnů zpět jsem opyloval pár větví na každej květině již kvetoucí.

Takže dneska sem hodím jen pár foteček samců a pylu a snad se večer, zítra či snad někdy prostě zase rozepíšu jak to probíhalo a jak probíhá..

Samcé jsou ňáký AFEdy, Magdy, Edy ... ;)
kubanecjam
Pylu mám celkem spousty, že nevím co s ním - všechen je v krabičkách od TIK-TAKUŮ :) v mrazáku. Udělal jsem ještě pokus s pylem z min. roku tak uvidíme jak dlouho přetrvá takový pyl ( estli bude použitelenej ) . A až mě tu u nás někdo naséře tak to pustim ven a bude po ftákách... hehe..ale to ne.. to se přece nedělá ;)-- Jen doufám že se to povede zase a bude na příští rok zase něco vlastního k sázení .. držte palec
kubanecjam
jo.. ještě mě napadlo moudro :)..

Jelikož jsem netušil co bude samec a co ne ( sice jsem postupně sepisoval moje doměnky a nevim.. tak na 80 % sem se trefil ) tak jsem přesadil všechny květiny do větších květináčů.

Jakmile se ukázalo pohlaví, samce jsem na férovku přesadil - a ted to asi bude znít divně - do menších. Uřezal jsem tak 50 % kořenů a voia la, přežilo to vše v klídku a nahodilo lepší barvičku, prostě takový oživení utrpením bych to nazval :)..

no

Taky bych se asi měl zmínit o mejch problémech se sviluškama, slimákama, molicema atd.. :D ale boj byl úspešný a zdá se bejt čisto.. Zkoušel jsem pořád dokola výluhy z tabáku, česneku, cibule, heřmánku ale nakonec jsem to svoje " bio " zavrhnul páč nebylo už výběru a musel jsem navštívit obchod a napráskal jsem je pěkně pár sprškama OMITE. Ale je fakt, že je klid..

Slimáky už mě taky nebavilo sypat solí a vymejšlet pasti takže vše obstaral VANISH či jak se to jmenuje.

No .. Takže tím pádem moje myšlenka BIO trošku upadá.. :( což je mi trošku líto ale už jsem prostě nevěděl a hlavně nebylo moc času se s tím babrat. Snad to už nebudu muset toliko používat..

A ještě jedna poznámka .) Zelenina !! tak tu už jsem skoro všechnu sežral :D možná se o tom rozepíšu příště ;) páč to jsou taky zajímavý příběhy .. ( hlavně skrze květáky a brokolice ) ale to až jindy ..

tak zatím bájo báj pěstíku a pěstičko :afro:
kubanecjam
Zase jsem se k něčemu dobelhal ...


AFE23

Dneska začnu s představením krosíku a to AFE23 = "out" eda jack pyl X "out" autonevim 2 ( tuzemák seeds )

Tohle je jedna z nejrychlejších kytek co se mi letos podařila vypěstnout. Asi ze všech dostala nejvíc Afka...

Vznikl ze semínka z minulého roku kdy jsem jakousi samonakvejtačku opyloval vlastním pylem z Jacka Herera ( semínka jsem dostal od známého "Edy" takže proto konečný název Eda Jack.. ) a upě komplít název vymyšlenej po pár panácích jak se patří " Eda Jack Sperou Hever " :)

Projedu si deníček :D a zkusím ještě něco sesmolit..

Semínko AFE23 bylo klíčený ve vatovejch kulatejch odličovacích tamponkách či jak se tomu nadává, někdy kolem 12.03.2014 v uzavřenej krabičce kuli vlhku při PH kolmo 5,5 + 3 ml/l H2O2 30% .

Kolem 18.03 byl klíček venku tak šel do hlíny na výsev a množení a šup pod zářivky 2x36w TLD .... na 18/6 .

Pro začátek to byla celkem v pohůdce květinka. 18.04 přesazená do většího ( objem nevim..odhadem tak 2-3 litry ? :) ) hlína zahradnickej substrát + perlit.. - pak jsem přešel na zeminu na pelargonie + perlit..

Občas pokropenej byl FishMixem a prolitej BioGrowem od BioBizz a sem tam proplach vodou s peroxidem.


A pak začlo řízkování :D - řízky pod zářivkama, Afko už pod 250 kou metlou. Řízkoval jsem povětšinou v Clonexu a Stimulaxu, kerej sem střídal jak práškovej tak gelovej. Výsledky v celku podobný. Musim podotknout že jsem nijak nikam nespěchal..čož je mi podobný :)...

Řízky nakvetlý = rozdaný ( nebylo moc prostoru si to všechno porád nechávat. )

Tákže pohlaví se vědělo a po probuzení toho puchejře na obloze šel náš krosík AFE23 pod ohnivou kouli, ještě něco z něj zastříhnuto trošku poohejbanej a kytička do metru si valila dál už jen občas na slepičáku a něco od biobizzu asi ten grow a fish mix mám za to.. A samo že přesazeno do většího ae ne zas moc :) nechcu obludy ..držím se raděj při zemy ..


Zatím krásně voní, pěkně se nám osypala.. při deštích začlo se vně paliček tvořit svinstvo - rozuměj plíseň - ostřihaná, zbytek co šel = ochutnáno = paráda spokojenost.. A od tej doby po plísni ani stopy..


Poslední akce s tímhle krosíkem bylo regulovaný opýlení v zavřený místnosti tak se nám snad ten pyl moc nerozlítal :)..

Opýleno pylem AFE28, MJ2, EJ1 všechen pyl letošní 2014..

Opylil jsem někdy před Uprisingem :) kolem 19.08 , pak vejlet do Bratislavy na super reggae festiválek 6-7 dní a po návratu už se klubou semínka :) ...

Dozrajou semínka a pujde pod kosu..

Už jen pár fotek pro potěchu kvalita nič moc ale aj tak alespon něco..

Na některý fotce jde docela dobře vidět jak se tvořej pomaličku semínka ;)

Čorkám snad letos nevýjde den otevřených dveří a tímhle už teď mlčím ..


Zatím hola hop ahoj ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma