Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Náš hrob - Klikni zde pro originální téma
Jeckob
Nazdra lidičky.Nebudu to nějak prodlužovat.Tak toto je naše políčko.Říkáme tomu HROB poněvadž, když jsme kopali jámu na základní zeminu, tak prostě vypadala jako hrob.Bla bla bla.Rozměry 210*teď nevim 120? cm a ještě jednou asi 50-60 cm do hloubky.Je to docela málo na 23 kytek, al to už je teď trošku pozdě.No kyťánky jsme vysadili 5.5.2003.JSME to zme my.Já a ještě tři karamádi.jo ještě tohle, tak základní půda se skládáz tohoto : vlastně jen hnůj a hlína z pole což máme hned po ruce.
S tím hnojem to byla docela fuška protože jsme to nosili v pytlech na zádech asi kilometr od místa činu.No a místo keců teď přihodím ňáký fotečky.Tak jedem.


No konečně,ale porad to není podle mich představ.To první jsou čtyři nonameky spletené v sobě, takže to vypada jako pěknej keříček.Zítra se jde zase měřit tak uvidíme.Minulý týden to bylo47cm.

PN2 tot je řízeček blueberry.Ten toho pamatuje dost.Fiknul jsem ho z jedný nakvetlý kytky, furt ho nějak udžoval při životě.Dokonce jsem z něj sklidil i pár minipaliček na pár supr sklíček.Přežila i mrazy narozdíl od passnu, jak jsem to tu někde....to je jedno.Nozatím má asi 40 cáku.

Wostatní fotky mi ňák nejdou poslat a některý bych musel tak zmenšit že je nepujde vidět.Ale ňák to už udělám.
Jeckob
ha
Jeckob
ha,takže momentík,musím zmenšit ty fotečky.Úplně jsem na to zapomněl.Uno monetno
koles
no, mš moc pěkný políčko... ale není tam toho hnoje trochu moc?!

:rejp:
Jeckob
Tak teď newim jak to koles myslel.Newa,tak snad teď ty fota.
Jeckob
Next?

1 pohled do jungle z boku.

2 takhle to nějak začínalo.Datum pořízení fotky něco kolem 26.4. možná pár dní pozdějc.Semínka jsem zasadil di Jiffek 23.4. Zajímavý že ty dvě řady pod lampičkou vyjely hned za pár dní úplně všechny, zato ty vedle jsem musel dlouho přemlouvat.

3 Na třetí fotce je jeden lístek , tuším z afganu a jak je snad vidět má 12 lístečků.Docela divně rostou.
Jeckob
co dál?

1 toto by měl být afgan

2 pěknýýýýýýýý

3 black top
Jeckob
a

Co se ale nestalo.Když jsem zase jednou jeli na hrob nafoti kyti(17.6.), co jsme nezjistili.Náš lesík se stal objetí motorových pil a ňákých zgurvených lidí.Kácí tam stromy a tahaj si ty klády asi 2 metry od našeho hrobu.kytky tam pořád jsou.myslíte že lesníci poznaj ganju?Vypadá tak přirozeně:)

Taky nám tám řádí krtek.
Tak to je tak zatím vše.Doufám že vás fotečky potěšili aspoň tak, jako mě těší pohled na živou zeleň.
Jeckob
Byl jsem asi hodně najivní, když jsem myslel , že to nikdo nesklidí dřív než já.A za to mě stihl ten největší trest.Smůla.Příště to bude lepší.
lSlUlPl
Jo znam ten pocit je to na nasrani
Za posledních deset let nám bylo sklizeno minimálně 10 políček a tak se světe div že jedou všichni inddooooor :D:D
To lSlUlPl dal bych si pozor na to že ti mažou některé příspěvky (system nebo admin) a pak co se outdooru týče - doporučil bych raději 30 - 40 km od měst a stačí navšívit párkrát .. a máš to jistý ..
stalo se nám ale, že jsem vybrali takový políčko, že sme ho málem nenašli jak bylo neprostupně schovaný a stejně bylo pak uklizený .. :(
A na druhou stranu máme letos jediný políčko outdoor se třema klonama co asi nedozrajou .. nicméně je to políčko, který je vidět z 300 m dálky odevšad a 5x to tam proběhlo OK .. a proč?
Protože tam do téhle oblasti prostě nikdo nechodí, je to daleko od lidí a nebo máme prostě jen štěstí .. :D:D:D
ddt
2 all:
polovnici ju urcite poznaju.
Ako mna minule ked vychytil na policku jeden,bol som par metrov od monstra zvaneho Northern light#5 ktore sa skryvalo za trsmy travy aj ked malo 1.7 metra. Povedal som mu ze som tam bol na jablkach ktore tam raSTU. On nenapadne poodisiel akoze odchadza a zamieril isto ku rastlinke,popozeral si ju a zavolal ma. "Ja viem preco si tu!"
Zamrazilo ma a podisiel som k nemu. Toto je tvoje ze?
Nie. Odpovedal som neistym hlasom v rozmyslani co bude nasledovat.
On: Ja viem co to je to mate ako fajcivo(so sedlackym prizvukom),no chlapci nerobite dobre ja vam len to poviem a zaroven mi povedal kde su policka inych ked sa snazil poukazat na to kolko je nas pekelnikov asi si neuvedomuje aky je dopyt po tychto veciach. Potom odysiel a stale opakoval ako nerobime dobre.
Ja: Tak co s tym spravite?
On: Mne je to jedno a zasa zopakoval jeho oblubenu formulku.

-Asi az tak jedno mu to nebolo, lebo hned dalsie dni na to my v stvorfazovo niekto vybielil policka v tej oblasti. Mozno to nebol on(rastlinky mizli postupne ako prichadzali do kvetu iba ak by hulil, no podla cervenej tvare holduje skor inym drogam),mozno len ak este niekoho nachytel tiez vykecal info o mojom policku a bolo a mozno si len kdesi doma otvoril usta na plny vykon. MOzno. Na spekulacie je uz neskoro.
Kapitola menom Outdoor 2003 uzavrena(bohuzial).
Len kcem upozornit tych co si mozno myslia ,ze viem o ich policku - Nemajte strach ja vam to urcite nevyplienim( nie som svina ).

T Ak c a u ko
plexis
Sadit nějde na frekventovaném místě je na prd. Před dvěma roky jsem měl tři políčka a zbylo mi jen jedno. První mi ukradli už v červenci, úplně nezralé a to další týden před sklizní. No nenas***o by to!!!
Od té doby už sadim jenom na zahradě a i tam musim zastřihávat co to de. Někteří lidi jsou fak svině.
Jeckob
Já bych řek, že všichni lidi jsou svině.Totiž, každý kdo někde uvidí pár kytek, tak je prostě zkosí.Každý,krom lidí co fakt ví, jaká je to práce a nervy se o ně starat a hlídat jim zadky.
Nadruhou starnu by mě zajímalo todle.PŘ:pěstuju 10 let a z toho mě 8 krát vykradou.Osmkrát po sobě.Jsem nasranej jak pes a ztrácím naději.A najednou někde vidím pár rozkvetlejch kytiček.A co teď?Mám nebo ne?

Mně osobně se to stalo jen jednou, teda že mi vykradli pole, takže vím, že bych to neudělal.
Co vy?
smokerson
V životě sem nikomu nesklidil pole a ani to neudelam i kdyby prede mnou staly trimetrovy kytky s palicema jaxvine:angel:...a ty co sklizej bych zasadil hodne hluboko pod zem...:death:

K+ pro Jackoba a vsechny co nesklizi cizi pole!:beer:
ddt
to all:
Samo,ze nie ja som tiez teraz po tom co mi vsetko skosili nasiel policko ked som isiel na kukuricu a odolal som pokuseniu.No vlastne to pokusenie ani nebolo bo som vedel aka je s tym makacka.Videl som mu tam samca s pelnikmi tak tie som ustrihol aby mu neopelili palicky a nechal som mu ich na pokoji. Takto by to mali robit vsetci.
Bohuzial...
Jeckob
smokerson thanks for your karma
G@nja M@n
jj mel si to moc pekny


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma