Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Duma ebb 400w rw rohoze drip (Shark Shock) - Klikni zde pro originální téma
prashiwa
opet zdravim vsecky priznivce hydroponie

od minuleho kolecka nastalo par zmnen :

jako medium pouzito namisto nft textilie. rw rohoze grotop ktere jsou hodne skelne a skvele protykaji jako cultilene x fibre.. vhodne na castou zalivku aniz by drzely tuny vody v sobje.
oproti nft se rostliny v tomto mediu tolik netahnou do vysky coz mne i tesi.
co stoji za zminku je redukovani ph rohozi,, zatim co grodan master ma ph 8 a je nutne ho
nekolikrat prolit ph 4 pro dosazeni optima ph 5,2 - 5,5 ..... tak grotopy stacilo prolit jednou ph 5,5 a byly ihned pripravene...takze bez prace...takze 4 rohoze zvladnete pripravit jednim kyblem vody .. super

kapilarova zavlaha.. na 20 jehel

nova vybojka znacky Lumatek. kvet se specialne upravenym spektrem... dopral sem si k predradniku lumatek i vybojku stejne znacky ... rozdil okamzite poznat na fotkach ktere jsou oproti sunmaster daleko vic presvicene ...

jinak vse zustalo zatim bezezmneny

osazenstvo:: 20 x Shark Shock

prepnuto po 15 dnech rust na 270 w
od 30 .dne rustu 400 w

fotky s dne 45 kvetu. vcetne 10 dnu nez naskocil kvet. takze 35 dnu tvrde kvetove faze..
uz se tam lije jen Ghe Rippen. ec 1,2. ph 5,7 s enzymy Atazime. 3 ml/ l + co2 tablety gib
dnes kvety striknuty postrikem Metrop callgreen. Ec 2,7
.

je jasne ze vic palic u sebe neumozni cele listy coz ma za nasledek vice mensich palic slusne konzistence a zadne spodky..
mene rostlin by mozna vic maximalizovalo kvetenstvi. ale uz by to nebylo sea of green. a jiste by bylo nutnych 600w na hloubkovy prostvit.
zmijak
mas to fakt luxusni ale se divim ze ty zrovna davas tak velke ec je to jen zkouska nebo uz jsi nekdy takove daval diky za odpoved
prashiwa
diky, ted to pred koncem strasne chlasta i diky enzymum
pak se stane ze se ti ec samo navysi s 1,0 az na 1,4 a listy odspoda zacnou schnout a opadavat.
vzdy s novou zalivkou nechavam kolovat cistou vodu , a po vyplachnuti rohozi zustane v kadi ec 0,7. a ja jen zlehka dohnojim do 1,0 krasne to pije a koreny jsou zdrave bile.. i diky biohoubje a nizkemu ec..
nebyt atazimu tak to pije o pulku mene.. to je klasika.
je pravda ze rw snese nejvysi ec se vsech mediji avsak nemam odrudy ktere by to vyzadovaly. vysoka ec podle mne patri hlavne hejzum a hybrydum, co nejsou zaroven outdoor,
rozhodne je to i o vykonu , cim vetsi vataz tim rychlejsi spalovani rostlinou a rychlejsi zenit .
pod 1000 w bude vse hotove o dva tydny drive proto je slozite nadelat realne palice a proto pod vysi vykony doporucuju genetiky s delsimi zenity okolo 80 dni
pri nizkych vatazich jako je 400 w neni nutne tolik hnojit ..
samozrejmne ze ec sem opet snizil s 1,2 na 1,0. take prechod s biomineralu na ripen je vlastne prechod na sul...a pocitam ze se s rohozi jeste nejake hnojivo vyplavi takze dolevam jen cistou vodu a enzymy ,, stejne se uz blizi konec a kdby bylo v rohozich ec 2,2 tak to nestihnu vyplachnout v terminu.
NORM
tak pod litrem zrají o 14 dní rychleji?:D tak to musím svojim kytkám pěkně nadat, protože mě dojíždí ve stejných podmínkách stejný model, pokaždé stejně jak pod 1000W(1150W gavita) tak i 600W a i 400W, vše odzkoušeno najednou ve stejnou dobu...
No tak buďme trochu reální:) intenzita světla má na rychlost dozrávání minimální vliv..
Dobu květu zkrátíš maximálně o týden a to v perfektně vyladěných podmínkách s CO2 a několika tisícovkamy kde je pěkný overlap...
prashiwa
je fakt ze jsem ten jev videl pod dvouma litrama . s jednim litrem je diskutabilni jak vysoko ho mas a kolik lumenu se straci v nekvalitnim stinitku . a nechci rozebirat kompletni bioprocesy v rostlinach ..jako rychlost rustu verzus dychani ph a ec v kombinaci s vymnenou vzduchu . a pouzita hnojiva . aspektu je tolik ze malo kdo muze skutecne rict ze prave diky co2,,ktere samozrejmne mam ..
, napriklad u usporek Cfl se pise uplne vsude ze diky presne vyladeným spektrum je o tyden driv hotovo,,, coz se rovnez osvedcilo v praxi,,,
u silnych hps je to zase kvuli zrychlenemu metabolizmu v bioprocesech rostliny. kazdy vi ze pod 600 w je to sklizeny driv nez pod 400 w. coz pises i ty sam ,, a prave kvuli rychlejsimu metabolizmu rostliny ,,ktery je nevyvratitelny... tam pak staci napriklad pokropit listy v nespravnou hodinu kdy jsou zavrene dychaci pory v listech a vsecko o co se snazite je razem spatne..
finalni verdikt je ze jeden tejden hrave usetrite vykonem a druhy vhodnou dna a peci...
s celkove faze se da usetrit jeste tyden na zacatku v rustu a dalsi tyden v kvetu kdy v prestupni fazi nasadite rovnou kvetove hnojivo namisto mixovani obou slozek.
take vcasnou pripravou na konec ho muzete privodit drive
taky jsou pripady kdy si rychly konec privodite prehnojovanim kdy se kytky zblazni a dojedou driv nez ste planovali aniz by na nich neco bylo...


ps: co ze to mas za model co nereaguje na zmnenu mnozstvi lumenu ,? mas tim padem zazracny model na venek kterej dodelas ad je je pocasi jaky chce ..... to chci kolego:))))

opravim tvou vetu ze intenzita svetla ma na dozravani ...
jelikoz se jedna o foto syntezu coz laicky receno znamena ze tak jak moc kytky ve dne nasvitis o tolik pres noc poporostou je tvuj mytus automaticky zboren.

kazdopadne prehnana pece muze byt taky kontraproduktivni stejne jako pristup k pleveli..oblibeny prevazne v SK..)))

NORM
dvě GAVITA Pro 1000 DE, nemají nekvalitní stínítko.. s nimi ve stejné místnosti jeli ještě dvě 600W a v koutku jedna 400W, model byl všude SSH pheno 65 dní, všechny v kokosu s JIDB, se stálou teplotou.. všechny dojeli stejně, rozdíl byl jen v hustotě květu a množství pryskyřice..

Ty tady děláš z 70 dňových modelů 56ti.. prosimtě..
Já už to mám dávno vyzkoušeno, genetice neporučíš.. maximálně jí v perfektních podmínkách pomůžeš o týden a to jen když jede vše stoprocentně, žádne stresy..
prashiwa
vpohode kazdopadne bych ti tu netvrdil co sem nevidel , nebo kdyby vetsina lidi nemnela hodne podobne reference.. prave u ssh si borec stezoval ze to je furt bily , i kdyz to uz mnelo bejt hnedy a hotovy..
Kiddnaped
2norm: můžu jen potvrdit zenit kolem 55dnu... na růstu jsem je měl déle protože jsem potřeboval zaplnit plochu.. určitě na tom něco pravdy bude.. pochybuji že pod 400w by to bylo za stejnou dobu..
NORM
Jenž e ja si to nemusím "jen" myslet, mám to dávno od zkoušené.. Shark shock jsem uz taky jel a vim, ze je to klasicka osmi tydeni genetika, ale to nema se svetlem nic moc společného..
prashiwa
update den 47,, ostrihany listy .
akorat sem zjistil ze sou fotky opacne. uz to tu nemuzu napravit.. takze kdo chce ad si otoci monitor nebo vykrouti krk.. nebo fotky ulozi a otoci :))
koogi1
Hoj pěkné kytičky:)
Mohl bys k těm palkam něco přiložit ať se to dá
poměřit s něčím třeba zapalovač,a nebo jestli
jsou větší tak násadu od krompáče :D :D
Dík.
prashiwa
dik. kvetenstvi je zatim male, vse se utvari az v techto dnech pred koncem a kazdy den navic je zde rozdil.
oproti nezastrizene verzi kde jsou palky je tohle spis slozeno s vice mensich kvetu nez s jednoho hlavniho topu.
napriste skusim prilozit nejaky mneritko i kdyz toto kolo neni ani tak do velikosti jako konzistence jednotlivych kvetu..
tento model sem jeste neskousel v rw rohozich,
sam sem zvedavy jak to dopadne :)
koogi1
Jj nemaš zač.
No konzistence vypadá velmi tvrdě což je good.
Budu tedy sledovat jak ti to pokračuje.
Tak ať se jen daří.
koogi1
Nejaka akualizace bude:-) ??
zmijak
taky bych mrknul jak to probiha dale
prashiwa
dopadlo to dobre, klasicky.. uz mne to nebavilo ani komentovat.
pristi threed se bude testovat novy model Lemon ice od Ripper seeds.
plus nejake nove vyzivove doplnky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma