Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
musi to být ve skříni? - Klikni zde pro originální téma
JungleMan
Cus vespolek
Davam uz peknou radku mesicu dohromady pestirnu problem po problemu. Vsechno ostatni uz mam tak nak vyreseny, nakonec to bude u kamose na pude v podkrovi. Ma tam takovej malej kumbal asi 3x2m a me napadlo jestli je nutny stavet tam nakou skrin kdyz ta mistnost je skoro takova cimra:sun: . Napiste mi nekdo prosim ktomu neco-jstli to nebude problem kdyz to nechame takhle otevreny. Je tam jedno maly okynko ktery se da vpohode zakryt takze tma bude dokonala. diky JungleMan
viridis
Zdar - bezpodminecne to ve skrini byt nemusi - ale v uzavrenem prostoru:
1) lepe udrzujes dostatecnou vlhkost.
2) od bilych (ci jakkoli odraznych) sten skrine pobliz kytek i lampy se odrazi dobre svetlo a nema kudy kytkam uniknout. Tohle se da ovsem nahradit treba bilym (natrenym, polepenym) papundeklem.
3) skrin se da zavrit a zamknout.
mesr
Ja bych to urcite nedavak do skrine kdyz to muzes mit v kumbalu
JungleMan
-ja bych totaky neuzaviral do naky skrine. Je to ale prece jenom puda.. znate to takovy ty typicky podkrovni pudy..celkem prach semtam naka povucina a tak,aby to nebylo raj pro buchvijaky parazity z toho mam nejvetsi strach.
-ten odtah budu resit dvema megavetrkama 2x180m3 takze by mely 400w vpohode uchladit,dam tam jeste zvlhcovac ten teplotu snad taky o nakej stupen zkrouhne tak myslim ze to leto nak preziju.
JungleMan
ju mas recht nejak tak to udelam ale newim jakej vliv ma cistota prostredi na kytky jestli tam musi bejt jak v laborce zas na druhou stranu kytky kdyz jsou venku kde se prasi taky a jsou v pohode ale mam ten dojem ze lidi tady dost dbaj na cistotu prostredi. napiste mi prosim nekdo naky info diky JungleMan
viridis
Doporucuji laboratorni prostredi - opak je primou zadosti o rozvoj plisni a podobne, ktere byva vetsinou promptne vyhoveno.
Tyka se to i oschlych nebo jinak poskozenych listku - pokud mozno odstranovat jakekoli substraty, vhodne pro rozvoj plisni...
jiroos
no ja bych vydel jako nejevetsi problem TEPLOTU sam mam podkroví a vletnich mesicich to dost pece!!!
JungleMan
Diky moc za Vase prispevky,ale mam neslo by to vyresit poradnym vetranim a po prepnuti na kvet PORADNE vetrat a drzet vlhkost na co nejmensi hladine a plisne by mohly bejt bez sance.... nebo ne? poradte prosim. JM
JungleMan
Jo a mam jeste jeden dotaz,kterej s timhle moc nesouvisi ale newite nekdo kde se daji sehnat veskerz\y pestebni informace o druhu kytky (velikost, Ph,EC,vlhkost,teplota,zastrihavani a tak..)
rajce
to 2. dotaz: projdi si sedbanky (lepsi anglicky). Tam bejvaj info jak o habitu (vzhledu), tak o podminkach (zastrihovani,apod.) , jinak plati vseobecny pravidla dostupny na groweru pro vetsinu druhupriblizne stejne.
1.d.:teoreticky jo, ale prakticky zkusenosti nemam. Ja plisne nepestuju:).
Sindiiii
Zas tak moc bych to neřešila..když sou dobrý podmínky,tak to prostě přežije..
Sindiiii
Tak tohle je fakt luxus..,ale dá se vystačit i daleko skromnějc..11000,-to už je fakt,,trošku"moc!!!!!!
kubakubykula
v bauhausu sem tedka vydel i za 7000,-
Milouch
2x3 metry by ses taky frajere nemusel doplatit na elektrice a je to moc velky, 400W osviti 1x1m. das tam 6-10 kytek. Co ty na to?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma