Pajas |
310g :-) ale přeju víc |
|
|
salamist& |
no....hodně sem to na začatku posr...je toho mnohem míň..nebudu napínat...u půlku... |
|
|
TommyGun |
hm, tak to je celkem provárek, ale třeba to bude stát za to.. Příští kolo bude lepší.. karmu posílám |
|
|
salamist& |
děkuji...jj...asi 5 veci...ktery vim co zmenit a na co se zamerit..melo by byt lepsi |
|
|
salamist& |
Ahoj Groweri, tak jsem po roce opět zde :)
holky mam vysazený od 18.4...v hlíně s perlitem, hnojím zn: Jungle Juice...
od matkáře sem si přinesl třásněnky nebo svilusky....měl jsem moc radost :)
dostali co proto: Vermitec 1,8 a zdají se být ok....
12.5. jsem přepl ... pri vyšce cca 35 cm...holkám se daří, jen u tří holek (pouze jeden list na každé) - se krouti na horu...na omak suchy (pouze špička)....vypadá to opět na teplotní šok? proč to pak nemají ostatní? večer dodám fotky...teď spinkají....
+ v tomhle váhám...
hnojim dle tabulky od Jungle...kazdou zalivku jsem o pul miliku přidal (na doporučení tady) a teď to důležité...když jsem přepl, tak je tam teď: při růstu bylo 3,96 ml na 10/l ... jak jsem přidával...jsem teď 6,1ml / 15l....teď po přepnutí by to mělo být: 3,9 ml / 10l....a mě jde o to....jestli mam rovnou z těch 6,1ml skočit na 3,9ml (10l) - jedu 15l) nebo taky postupně snižovat (6,1 -> 6,0 -> 5,9)
popř jak?....EC nemam...PH býva kolem 6,2...
moc díky... |
|
|
salamist& |
přidávám fotky...
a barvu toho listu - mají taky jen ty 3...odstřihnout?
|
|
|
salamist& |
kde ste klucíííííííííííí....pomooooc |
|
|
Hodor |
Pardon nie tu som chcel dat prispevok :confused: |
|
|
salamist& |
10 den květu :baby:
|
|
|
salamist& |
II.
<- tak jsem je oškubal :)
|
|
|
scars22 |
Sleduju , vypadají hezky, kolik cm máš tentokrát lampu?
Trošku se ti připalují na 39.den. Já mám někdy u vrchů hard teplotu 30 stupňů(už jsou i horka), ale solím na to 2 ofuky (Hurricane 30cm) tak to jde. Lampu mám cca 30-40cm nad vrchama.
Tak fandím, ať to bobtná:) |
|
|
salamist& |
ahoj, měřil jsem to a mělo to něco mezi 40-45cm od vršku k lampě...trochu jsem ještě zvedl....teď těch 50cm +/- |
|
|
scars22 |
citace: |
Původní příspěvek od salamist&
ahoj, měřil jsem to a mělo to něco mezi 40-45cm od vršku k lampě...trochu jsem ještě zvedl....teď těch 50cm +/- |
To je sice výš, ale šestikoule to prosvítí, lepší výš než to mít spálený :) Peace |
|
|
salamist& |
ahoj, dnes tomu je 60tý den... 12/12
naposledy prolito vodou...a počítám v neděli popř. v pondělí - šmitec
můžete tipovat,
můj tip je: 330g
oproti min. kolu (240g)
viz strana 1-7...jsou tyhle mnohem lepší,tvrdší, voňavější, prostě bomby... |
|
|
salamist& |
II. - 60 den 12/12 |
|
|
ten_hodnej |
zdar tipuju neco okolo 312g, skoda ze se ti nepovedlo vic vyplnit prostor, ale salamy mas pekny tak snad tomu bude odpovidat i vyslednej kour .) preju samozrejme co nejvic |
|
|
senssistar |
Tipuju 333gee :) ale preju vic ;) |
|
|
Fanatik |
299 ;) ať se daří |
|
|
salamist& |
tak hotovo - finalní score je : 181g :(
tipovačku vyhrál SUBARU
díky za komenty... |
|
|
ten_hodnej |
toje skoda ze z toho bylo tak malo, mozna jsi to sklidil trochu driv nez bys mel, ale aspon ponauceni pro priste, rozhodne porid vetsi kvetinace (minimalne 11l) a kazdou holku v jednom kvetinaci, porid jich aspon 16 at zaplnis prostor a uvidis ze to bude pristi kolo o dost lepsi... tak preju at se dari |
|
|
|