Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Čauteeeeeeee - Klikni zde pro originální téma
zhulovan.siska
Konečne som sem zavítal, dlho som sem chodil, každý deň si niečo čítal, a už sa chystal ako sa zaregistrujem, a prišlo to čo prišlo, ale dúfam, že už nebudete nútený grower znova vypnúť. Tento rok mám v pláne zasiať. Užiť trávu som si skúsil pár krát a to mi stačilo aby som si bol istý že do toho pestovania idem. Som príležitostný uživateľ, doteraz to bolo tak raz do mesiaca, ale teraz už mám skúseností dosť, a počkám si na vlastné rastlinky. Nielen tie psychoaktívne ma zaujímajú. Zaujímam sa aj o liečivé a technické. Dúfam, že už sa konečne aspoň trochu zmení legislatíva, lebo už ma ten strach nebaví, aj keď som bol úplne mimo civilizácie, kde nikto nieje, aj tak som mal paranoje z našej blbej legislatívy. Už aj idem písať do fóra , nejaké veci čo som mal na srdci celí ten čas čo to tu bolo odstavené .
doxenon
Tak tady vítej chlape a vzhůru do toho.
mimacka
Zdravím všechny členy a moderátory grower teamu.
Tak jak píše člen "zhulovan.siska" tak i já a možná mnoho dalších tady zaregistrovaných členů mnohokrát zadávali adresu stránky Grower.cz a bohužel nic nebo lépe řečeno vyskakovali různé stránky ,jenom ne ta pravá ,dokonce i teď občas naskočí nejaká grower stránka ale je to v angličtině a je to přesměrované někam jinam.
Doufám že se to trochu ustálí,bude to tak nějak fungovat jako ještě v minulém roce samozřejmě za nemalého přispění moderátorů.
Možná by se hodilo trochu objasnit co se stalo,jak bude asi vypadat Grower.cz do budoucna a jestli to bude nějak bezpečné z hlediska dohledání členů třeba přes IP adresy.Bylo by možná dobré,aby některý mod tady v úvodu dal jako nové téma s informacema,protože si myslím,že pokud bude grower.cz mít fungovat jako před výpadkem,je dobré hned na počátku alespoň podat info co se vlastně stalo,protože co se píše všeobecně na internetu,tak to jsou informace pořád jenom z druhé ruky a můžou být zavádějící.
Já osobně jsem rád že stránky začínají znovu fungovat a určitě se na toto fórum budu vracet,protože jsem se tady za pomoci ostatních členů o konopí naučil a moje osobní léčba konopnou mastí a konopnými kapkami u mích zdravotních potíží doznala značného úspěchu.
Držím growu palce a všem ostatním přání AŤ TO ROSTE ku prospěchu.

:busted:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma