Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Cofee shopy ve ŠVÝCARSKU - Klikni zde pro originální téma
blockhead
Ahoj groweři, potřebuju pomoc!

Jelikož za 10 dní jedu do Itálie a Švýcarska, tak bych tam moc moc rád nakoupil nějaký ty....suvenýry.

Proto jestli jste někdo ve Švýcarech byl a kupoval nebo tam dokonce máte nějaký známý tak sem prosim něco hoďte, budu vám moc vděčnej.
Nejlíp v oblasti Locarno, Lugano

Díkes moc fšem
blockhead
Halóóóó nikdo o ničem nevíte??? MOC by mi to pomohlo.......
jestedman
moc ti nepomůžu, byl sem tam vloni a koupili sme čokoládu od nějakýho frantíka, co nás vez stopem, ale s tou legálností to není zas takový jako v Holandsku, nejlepší je sehnat nějakej squat. Zkus http://www.hanf-koordination.ch/doc/index.html nebo http://www.hanfarchiv.ch/faq.html, je to tam německy, ale podle všeho prodávaj jen švýcarským občanům nad osmnáct let. takže popros nějakýho domorodce.
blockhead
jooo díky, já mam teda za to že ve Švýcarsku je ten prodej (snad) ještě volnější než v Holandsku....ale to je fuk
ddevil
,
PsYcHo84
Kamoška tam loni byla a rikala, ze se da vpohode sehnat od negru. Nejlip nekde v parku. Rikala, ze se kvuli ni dokonce 2 negri zhadali, kdo ji proda. Tagze to zkus..
k.o.h.o.u.t.
No já byl ve šwajcu ted v letě a v luzernu začali zrovna policajti zavírat kofee-shops woe sehnal sem tak vod negra dobrý gramy a hlavně dost za levno ! cca 5g za za 20franků ! a mrtě vostrech věcí tam maj :)
Míra008
Do kofíku tě většinou ani nepustěj, a když jo tak ti to určitě neprodaj... Maj jinej model legalizace než Holandsko. To znamená, že nechtěj aby se jim tam stahovala lůza z celý Evropy, takže aby ti to prodali musíš mít jejich občanku nebo pas. Což asi nemáš...

Žádat lidi na ulici před kofíkem, aby ti to skočili dovnitř koupit je značně riskantní. Švýcarsko je země značně liberální, ale také spořádaná,slušňácká, alespoň co se týká mentality a výchovy občanů. To znamená: většina Švýcarů prostě zákony ctí a dodržuje. Tobě nic shánět nebude. Nebo i když sami hulí, upozorní na tebe personál uvnitř kofíku, policii. Zvláště tedy v Ňemecké části, což se tebe netýká.
Možná nějaký přistěhovalec nebo feťák. Je zde ale slušné riziko, že uteče s penězma (zvláště tedy u feťáka,že), protože z ruky do ruky to nepůjde.... Takže "doporučuju" normální dealery někde v parku......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma