Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
blurayman můj druhý indoor 400W - Klikni zde pro originální téma
blurayman
ahoj lidičky,

tohle je můj druhej grow a chci se poučit z chyb minulých což byly různě staré a pochybné no name řízky nahovno zastřižené....vzešly ztoho male lizatka ale poměrně slušné přes 100g.

pěstírna je malá šatní skříň na chodbě kde se často otvírá a jde tam chladno zvenku takže to brzo asi přemístím do zadní místnosti kde bude mnohem větší prostor...předpokadam že než to vyroste ty dva tydny bude druha mistnost snad ready.

co se ale mi líbilo byly samozalivaci květináče,růst 400w MH, květ lampa 400w gib a kokos/perlit

do kokosu jsem zamíchal trochu granulovaného hnoje a cereritu

budu zalévat vodou s tekutym hnojivem stejně jako při prvnim

táááákže naklíčeno na druhý grow:

sensi seeds banka
2x AK-48
2x WW

gift z shayanah.com
2x mazar
2x haze

naklíčené dva dny na kapesníčku na topení v obalu na dvd filmy...skvělé...pomazal sem kapesníčky trochou koř.stimulatoru a všechny nakličily ikdyž jedem mazar je jakejsi pomalej a teprve praskl...snad dojde v truhlíku protože ostatni kličky už byly gut tak sem to zasadil...

kokos sem předtím prolil a po zasazení sem nechal truhlíky pekně v teple na stole u topení a přetáhl jsem přes ně igelit s mikrodirkama...tim vznikl mikro foliač :)

trochu pokropeny kropitkem...a čekám ;)

p.s. popravdě sem uvažoval nad tím, že bych udělal grow v kyblikach bubblery ale zatim nějak nemam energii na to se tomu věnovat a celou takovou věc postavit takže si budto udělam jenom jeden jenom tak pro legraci jako experiment nebo až další grow (to spíš) líbí se mi to ale chce to práci a náklady (hydro směsi, kyble, hadice, ventilky, vzduchovače) udělam to až bude konečně svítit mé ultramegasuper led světylko ktery dosviti až na mars :D...momentálně čekám na zdroje už skoro měsíc... tak tam už dam pod to ty kyble...a to pak uvidite :D...ale to až příště keep tuned :)

stim bublerem sem si to rozmyslel a nakonec ho beru...investice myslím si dobrá...vzhledem k tomu že světlo bude už brzo kompletní tak to bude dobré, hrozně se těším až sestavim tu zrudu :) snad se vam bude libit


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma