Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Děkan farmacie: Na léčebné konopí by měly přispívat pojišťovny - Klikni zde pro originální téma
carlos
Alexandr Hrabálek nikdy marihuanu nekouřil. Když ale přijde na léčivé rostliny, coby děkan Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové ví, o čem mluví. A v souvislosti s legalizací konopí pro léčebné účely má jasno: jeho fakulta se bude ucházet o jednu z licencí pro jeho pěstování.

http://www.ceskapozice.cz/video/dek...ivat-pojistovny



Je vidět, že to není adiktolog ale profesor farmacie.
kammo
Aspon vidno aka je cenotvorba farmamafie...odhadnite na kolko vas vide vlastny maly grow a prepocitajte cenu gramu...ak by islo len o pacienta a nie o peniaze tak niet co riesit.
guerilla
Bububu, vi o te problematice hovno, praxe je jina nez teorie. Snazi se uvarit kvalitni vyvar jen z vody. Jeden priklad jeho "odbornych" plku : Lsd je mozna spoustec latentni schyzofrenie, ale dost mi vadi, ze se nezajima proc onech 30% ji ma. Duvodem jest lidske spolecenstvi, podvedomi lidske mysli je silnejsi nez si spoustu lidi mysli a takove negativni vlivy vyryvaji hluboke rany, ktere se nasledne mohou projevit jako shyzofrenie. Duvodem jest fakt, ze schyzofrenie je jisty zpusob obrany lidske mysli proti vnejsim vjemum a podnetum. Drogy jsou spoustec, protoze clovek navaze jisty dialog se svym podvedomim a po pozbyti ucinku drogy zustane ve vedomi informace z toho dialogu, kterym se podvedomi dokaze prosadit. Ja to vidim jako vyhodu, clovek alespon sam sebe pozna jakym doopravdy je a popr co ho szira zevnitř.

Navic aniz by mel praktickou zkusenost s tzv "cernym trhem", plka jako by tomu rozuměl. Cerny trh naopak spatny neni, vezme te si, jak to funguje, kamarad kamaradovi a vsichni jsou happy, zadne korporatni sracky a organizovany zlocin. Neni potreba vedet presna cisla kolik ma dany vzorek procentualne te a te latky, dle meho staci udelat jen jeden rozbor a pak podle subjektivniho citeni uzivate uzpusobit davku/odrudu jeho potrebam. Ostatne tak to snad i chodi v Izraeli, Colloradu atp.

Proste strasi aby nenajel na fakt, ze by toto meli mit v ruce sami lide, da se to kultivovat velmi snadno, kultiva stoji pakatel a konecny uzitek i pres nevedomost o mnozstvi ucinnych latek je nezmerny. O negativech z nynejsiho systemu fungovani jsem nic neslysel a tudiz se jen snazi sirit strach a obavy, aby mohly zajmove skupiny prevzit oteze a poradne s obycejnymi - rozumej neparazitujicimi na jinych - lidmi pekne vyjebat a poradne je oskubat a vice perzekuovat. Mrdat tyhle korporatni sracky s nalepkou "chceme pro vas to nejlepsi".


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma