Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Bobíkova indoorárna - Klikni zde pro originální téma
silenybob
Zdravím Vás groweři a growerky, po dlouhém váhání jsem se rozhodl, že svůj postup pěstu dám i mezi Vás a snad mě upozorníte na mé chyby, kterých je určitě hodně :D
Setup:
DS 120-II
Odtah :Prima klima 430m3/h jednorychlostní , po prvním týdnu přidána regulace otáček dle teploty
Přítah : Hurricane boxfan (úzký dá se lehce zavěsit, navíc otáčivý ofuk, takže skvělá věc!!)
Ofuk: Carrefour 2. Rychlostní klipsna 15w
Zvhlčovačka : 1.membránová ultrazvuková + 30l kbelík (vydrží cca 3 dny)
Stínidlo : Adjust a wing original Medium
Světlo: růst - 400w superplant superblue - světelný tok 85 000 lm ,teplota chromatičnosti 14 000°K
Květ - 600w superplant superred - světelný tok 98000 lm , teplota chromatičnosti 2000°K
Předřadník: přepínatelný NTS 600w (250,400,600,660)
16x5,7l květináč + podtácky
Substrát : 1:1 kokos:perlit, k tomu do každého květníku hrst hydrogelu (skvěle zadržuje vodu) a symbivitu(obalí kořeny a zmenšuje riziko jakékoliv nákazy plísní apod.)
Genetika : Nebula (paradise seeds) , Mazar (dutch passion) obojí genetika Vídeň – HanfHanf-(spokojenost, objednání dopředu jakéhokoliv množství není problém,parkování přímo u vchodu, dobrá komunikace)
Hnojiva: Jungle alchemy pack s EC a pH metrem (překvapení u EC metru je podsvícení, tudíž odpadá koumání displeje jaká je tam vlastně hodnota  )+ Jungle booster + Plagron vita race pro postřik, jednou týdne až cca co 10 den enzym z kalifornských žížal fa Pecl ,taková 2l flaška nakoupená v growshopu, údajně na stejném principu jako Bio worm od GHE, ale při porovnání je GHE čajíček už vzhledově)
Takže hned jak se řezy dovezly, tak se šouply do 1,2 litrových květináčů, substrát jsem zvolil takový mix, jelikož chci dopřát kořenům vzdušnost, proto také zalívám do podtácků aby z kokosu nevznikla pomalu hlína .Zezačátku bude zálivka každý den v menší množství, později co druhý den. (na zkoušku jsem zkusil jeden dát přímo do 5,7l květináčů bez přesazování, no a nevidím v tom rozdíl, spíš je to zase zbytečné zbrždění růstu, takže příště řez přímo do 5,7l)
Zálivku si míchám do 30 litrového kanďáku na EC 1.7 a pH 5.9. Postřik plagron vita race 1ml/l, postřik jednou týdně. Postřik, který budu aplikovat při každé zálivce je namíchaný jungle v 5 litrovém postřikovači naladěný na EC 1 a pH 5.9 .
Z 18/6 na 12/12 přejdu po půl hodině každý den a postupnými úpravami záliky z poměru 3-2-1 na 1-1-1 a do květu na 1-2-3. To vše kvůli rychlejšímu přechodu na květ.

Vedu si deníček, takže bych ho tady chtěl spíš opisovat, takže doufám že to nebude nudné  Dnes jsem v 3. týdnu. Cca druhý týden jsem v pěstu měl vlhkost 80-99%, což byl nápor na nedaleké skříně, tak tedy zvhlčovačka odebrána s výměnou MH za HPS (cca při 15/9). Denní teplota je kolem 26° noční padá na 21°. Toť prozatím vše, nemám tu deníček tak proto to cca :-)

1.foto po přesazení do 5,7
2.foto při přehození z MH na HPS (15/9)
silenybob
up. mé domění že přecházet na květ z poměru 3-2-1 na 1-1-1 na 1-2-3 je údajně špatné, že se v květu ocitne deficit dusíku, takže tedy v druhém týdnu květu nasadit květové hnojivo a šmitec :-) také s pH v růstu jsem se mýlil a údajně je nejlepší ho vyhnat až na 6,4 , jak je vidno z diagramu , ale to až u příštího pěstu, teď už to nechám tak :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma