Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
16x White Rhino (400w/600w) - Klikni zde pro originální téma
Čau lidi, tak jsem se nakonec rozhodl, že si dám ještě jedno mezikolo než rozjedu Dr.Grinspoona a to model White Rhino.. Řezy jsem sehnal tady na bazaru od místního člena a se vším velká spokojenost.. systém zůstává stejný až na změnu substrátu, vracím se opět ke kokosu který mi sedí víc.. Jinak řezy jsem držel cca 14 dni pod bludičkou a dnes jsou 2 den pod 400w.. Mám ze všeho dobrý pocit tak doufám že to bude bezstarostná jízda..
Kiddnaped
Tak jako tvůj minulý počin byl dobrý tak budu sledovat tento budeš zastřihávat nebo ohýbat ? :-)
Kiddnaped:
Dík, taky sleduji tvoje dílo, zastřihávat nebudu určitě, maximálně dám na nějaké vrchy kolínka jinak tomu nechám volný průběh, nechci tam mít zase prales.. večer bude foto..
Up.. 10 den 18/6

Zdar, tak zítra normálně na férovku přepínám na květ a naházím tam nějaký kolínka abych je držel ve stejný výšce a zas mi to nepřerostlo .. Udělal jsem změnu v zálivce, systém atami Wilma využiji trochu jinak, vany nechám na odpad a zalívat budu 3x týdně-pondělí(hnoje),středa(hnoje),sobota(voda+enzymy)..
Časlove
citace:
Původní příspěvek od ALCAPONE
Up.. 10 den 18/6

Zdar lidi, tak zítra normálně na férovku přepínám na květ a naházím tam nějaký kolínka abych je držel ve stejný výšce a zas mi to nepřerostlo .. Udělal jsem změnu v zálivce, systém atami Wilma využiji trochu jinak, vany nechám na odpad a zalívat budu 3x týdně-pondělí(hnoje),středa(hnoje),sobota(voda+enzymy)..


Taže máš z wilmi najednou drip v květináčích jo? :)
Hele 3x tejdne je žalostně málo, i na kytkách je vidět, že za 10 dnů žádná velká změna.
V tuhle chvíli bych jel cca jednu zálivku denně a až se to zaplní, tak klidně 2. Kolik maj litrů ty květináče?
Časlove:

Asi tak nějak, namíchám hnoje do belíku prdnu do něj čerpadlo zavlažím kyti a ty nádrže jsou jenom na odpad.. třeba to změním ještě nevím... No hele jinak s tebou moc nesouhlasím za 8 dní ty kyti jsou 2x takový.. 10 dní jsou celkově na růstu pod 400w.. asi máš pravdu v ty zálivce tak že budu zalévat denně.. dík za rady.. jo a květináče jsou 11l
up.. těsně před 3dnem 12/12

jediná změna, zálivka probíhá každý den.. Jinak zatial spokojenost..
VFR
zdar. mas to pekny.
Prales mit nebudes, WR dava vse do hlavni vetve a skoro vůbec se nevetvi.
Az se rozjedou radne vrcholace, tak je zespod ohol. A jak pises urcite nezastrihavat, WR rada jen hlavni stonek, a ani ohýbat nebude třeba..

Po prepnuti vyjede max. o 100% coz ve tvem pripade bude parada.
Vydrzi docela dost hnojeni, ale da o sobe včas vedet tmavnutim listu.

Drzim mamu 3/4 roku a nechybi v zadnem kole :)
ikdyz vynos zadna slava, tak ta mnamka za to stoji, ale pozor kamos tvrdi ze delší uzivani skodi mysleni :D :D

At se dari
V.
hostitel333
VFR sorry, ale mluvíš z cesty :), asi máš jinou banku než tenhle matkář, nemůžeš soudit podle toho co máš doma :), třeba že nemá ohýbat? no já ohýbám každou slečnu a daří se :D

ALCAPONE začátek se mi hodně líbil, ale myslím si, že jsi zbytečně přepnul brzo a tím se okradl o výnos, radši bych je ohnul, zaplnil komplet stan a pak až přepnul, budu sledovat...GL :)

Ps: já se už blížím ke konci, tak pak porovnáme :)
hostitel333:
Čau, co jsem se bavil s matkářem tak mi říkal, že po přepnutí se táhnou celkem dost na horu a po minulém kole kde jsem to měl jen tak tak výškově a i tak některé vrchy byli přesvícené(asi dva) tak jsem rozhodl přepnout dřív.. Vím že to není ideální, ale stejně jsem musel nejdéle do konce října přepnout pze v polovině ledna mi přijdou opisovat co jsem propálil za topení a to už nesmí být ani známka že jsem něco pěstoval, heh.. Jináč kurňa hostitel333 máš to fakt pěkný, doufám, že ti budu aspoň důstojným soupeřem ve srovnání i když o vítězi už je rozhodnuto..
hostitel333
zdaj, no jak vidíš z mých fotek, klidně se to dalo seknout v 55. den, takže jsi to mohl nechat déle na růstu, tím že bys to ohýbal, tak by ses nemusel bát, jestli ti to výjde na výšku a to i po přepnutí, kdy holky ještě rostou do cca 20. dne, tak bys je mohl stále ohýbat...jinak co se týče vytáhnutí po přepnutí, tak je to celkem klasika a neřekl bych, že to je extrém :), to koukni na ICE, vypadají jak rakety a chtějí mi snad uletět ze skříně :D, tak ať se daří, budu sledovat a nech si to potom promazat od těch mých keců :)
VFR
hostitel:
GHS?
- zkousel jsi neohybat?
WR mam 6tym kolem a experimentu bylo dost..
hostitel333
Ano GHS, ale můžeš mít jiný pheno :), jinak jsem zkoušel i neohýbat a určitě doporučuju ohýbat, kdyby ještě něco tak PM, ať mu to tady nezasíráme :)
up.. 6den 12/12

všechno šlape jako po másle a zatial to vypadá na pohodovou a bezstarostnou jízdu.. zálivka probíhá 6x týdně pondělí až pátek hnoje sobota bez zálivky a neděle voda plus enzymy..
Tak to tady taky musím ukončit když už nám jde zase fórum.. gramáž 9/10.. vůně 8/10.. účinek 6/10.. chuť 6/10.. Celkově slušnej pěst, ale bohužel mě zklamala chuť i účinek.. a tady nějaké foto:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma