Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Pomozte s Hnědýmy lístky - Klikni zde pro originální téma
Zamek
Prosím pomozte. Začali mi hnědnout okraje spodních listů a pomalu to postupuje nahoru. Myslel jsem si, že je to tím, že je přelitá, ale zalívání jsme docela omezil a listy hnědnou pořád. Vůbec nevím co s tím.

Mohloby tobýt pH půdy? Jak ho mám upravit?
Womitor
mam ten isty problem. Myslel som si ze to je prehnojenim, tak som s tym prestal no a teraz mi ostava len cakat a dufam ze to bude OK. Preliatim by to nemuselo byt ,no neviem..
Beowulf
Ja myslim, ze je to prirozenej proces-deje se mi to porad, ale nevadi mi to, protoze ty spodni listy jsou stejne uplne na prd (moc siroky) a navic - mozna pak kytka neplytva energii na jejich vyzivovani. Dokonce uz kdyz vidim, ze zloutnou, hned je ustipnu (teda pokud jeste zbyva spousta casu do sklizne a nejsou jeste potazeny mizou) . Mozna delam chybu, ale sklizen jsem mel vzdycky dobrou.
Hnojivem to urcite nebude - delo se mi to i asi 2 mesice po tom, co jsem to naposledy hnojil.
runner
Ja mam ten stejnej problem...ale listy hnednou od spodu nahoru tak rychle, ze mam obavy, abych zachvili nemel jen prazdnou tycku s par listkama nahore...Jinak ty listy kdyz uschnou odstrihuju...
Zamek
Je to tak, normalne je lepsi ty listy ustrihnout, nez aby kytka vyzivovala listy, ktery stajne chcipnou.V dobrejch podminkach by se to tak stavat nemelo, hlavne se to stava kdyz je nedostatek svetla.
Beowulf
... no a ted se mi tam objevily ty podelany svilusky... ...takze jestli to hnednuti listu odspoda nahodou neni predzvest jejich prichodu. Postrikal sem to - zlepsilo se to, ale sou tam furt. Musim ale rict, ze to zpomalilo to hnednuti!
... tak uvidim - dneska je napadnu Bioolem a uvidime, jestli listy budou hnednout dal...:jumper:
robos
zlte otrhat
djzero
Otrhat a nemazlit se snima
KHUBAR
Svilušky sou svině taky mě jebaly ale zajímalo by mě jak se ty mrchy dostanou do zatěsněnýho indooru -snad ventilací?-nebo jak, když je teda nedostaneš jako "dárek k řízkům".
po postřiku to chce zlikvidovat všecny víc napadený zesvětlalý listy!
Jinak konečky listů hnědnou normálně holt tim hydro.hnojivem protože i když na vstupu dáváš třeba 1,8 EC tak na výstupu to dává i třeba 4 nebo i 5 EC, je třeba pamatovat na to, že prvky zaručující výživu se v médiu samozřejmě ukládají a nezapomínat na proplachování Atazymem (2-3 10lkýbly-dle velikosti i víc),
Cannanzymem etc. nejlépe 1-2x tejdně.
JAH lives!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma