Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
skusenosti s plachtou ORCA grow film - Klikni zde pro originální téma
UnnamenD
Zdravim všechny potřeboval bych zjistit jaké máte skušenosti s plachtou Orca grow film nevim mam na ni kasu ale jestli to nebudou vyhozené peníze diky za rady
Dellies
Rozhodně bych řekl, že to vyhozené peníze nejsou. Kámoš ji v boxu má a ten odraz jde opravdu vidět. Předtím tam měl klasickou bílou fóli a ten rozdíl je opravdu znatelný. A to i na výnosu...
Koumak
Jestli na ní máš tak bych do toho šel.
Diamantovka se díky svému nehladkému povrchu hůř udržuje čistá, odraz má ORCA jednoznačně lepší a hlavně rovnoměrnější. Co mě při práci s ní potěšilo nejvíc je, že absolutně neprosvítá (z druhé strany je černá) a je z celkem houževnatého materálu který nemá tendenci se trhat.

Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že folie nedělá takový zázraky...Chce to mít nejdřív vychytanej zbytek a tímhle to jentak došperkovat.. :c)
UnnamenD
Tak koupil jsem ds 120/120/180 a celý jsem ho vylepil a musim rict ze je to rozdil jako prase doporucuju vsem nejsou to vyhozene penize kvete to jak z vody :-D diky za info
Zedy
Zdar, jenom pro zajímavost - youtube kanál přímo od výrobce s nějakým infem o této odrazové fólii ;)
Anuvin
Zdarek, nechci nak prudit - orca folii jsem nikdy nevidel ani nevim kolik stoji, ale podle mě levná obyčejná bílá fólie tak 90% a tahle super fólie 95 % nebo tak nějak (typuju). Takže na výsledku to (moc) nepřidá. Taky si nemyslim že by se dalo okem poznat lepší odraz.
Černá mamba
hele jako koukal jsem na ni na canafestu a fakt na oko vypada ze je tam vic svetla jenze to muze bejt jen subjektivni dojem oko neni lux metr.... jo 5 % rozdil neco tykovyho tam asi bude ale z kyla mas 5% 50G a kde to najdes?? pri cene na ct to mas usetrenejch cca 10 000Kč (jako ze nemusi utracet za susinu) takze sice 5 procent ale..... osobni zkusenosti s tim nemam.
DOCtom
Anuvin, ty jsi folii nikdy neviděl, nic o ní nevíš ale procenta tady plácáš. Než něco napíšeš, tak si pohledej. Na netu je toho dost včetně měřeních. Potom hodnoť.
ten_hodnej
at tady lidi neplacaj nesmyslny cisla tak tady si to kluci vzali trochu dopodrobna a s luxmetrama se zavreli do stanu:) http://www.magazin-legalizace.cz/cs...ne-svetlo-7-dil
spachal
Pri tech cenovych nakladech jsem pri stavbe DYI boxu take nevahal a ORCA poridil. Neco jsem si nastudoval uz z jinych (zahranicnich) zdroju, uvedeny clanek to vcelku shodne shrnuje.

ORCA folie je mimoradne pevna, protrzeni pri bezne manipulaci nehrozi. Da se i sesivat (nasival jsem zip, zcela v pohode). Ke drevene kostrukci se da prichytit bez problemu pomoci nastrelovacich sponek a tim padem kvalitne napnout. Hure odvadi teplo z boxu. Omyti a desinfekce zcela bez problemu.
A ta odrazivost opravdu nema chybu :]

Dle meho nema smysl zrovna na tomhle setrit, pri cene elektriny se to vrati mimoradne brzy.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma