Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První Hydro 600W - Klikni zde pro originální téma
Risman
Zdravim, všechny growery uvitám vaší kritiku i pochvali, včetně dobrých rad a tipů.. Přibližně každé tři dny sem budu vkládat foto+ detailní popis mého pěstu.. A nakonec, když se podaří, co se dařit má i nějaký výsledek..
Risman
12x critical mass
600W sodík
odtah 400M3/h
system hydro drip
cirkulacní klipsnový větrák
hnojky: AH hydro komplet+enzimy+PH-


foto:
4. den
ph 5,8-6,0
EC zatim nevim dávkuju polovinu doporučeného podle tabulek AH
teplota 25°C

koment: zatim kořínky neprorostly přes kostky takže čekám potom je usadim do rohoží až už to pojede.. všechno komplet připravené, kytičkám se zatim daří dobře a vypadají zdravě
Positivevibes
Zdarec, vypadá to zatím k světu ale PH bych snížil kolem 5,0 - 5,2 :) možná bych dal klidně i trošku méně než polovinu koncentrace, AH sem používal přes rok a na takovy prcky bych nejel více jak 1,1 :cox: budu sledovat ... btw zajimavá konstrukce :goldcup: jo a je škoda pálit na ně 6OOw jestli muzes dej je prokořenit pod něco slabšího :crazy:
Risman
zatím jedu polovinu z tabulek, abych to nespalil, jen korenak dávám přesně a nemám jiné predradniky takže musím ještě zainvestovat jinak konstrukce plně funkční a jsem na ní hrdej.. přesně podle požadavků :) jinak ph bych chtěl udržovat mezi 5,5-5-8 protože nemám moc zkušenosti s nizsima cislama.. jinak díky za reakci a rady
Positivevibes
na začátku jeď nižší, protože i když si dobře napufruješ rohože, tak ti to budou zvyšovat ;) a při tom ph okolo 5,3-5,5 víc žerou... teda aspon ty hnoje JIDB
Risman
Ok díky za radu.. vyzkouším
rysak
nas zakaznik nas pan!jinak dik za pochvalu konstrukce.
Risman
Tak a je to tu.. nová aktualizace. Trošku později než jsem očekával, ale bohužel dřív jsem nemohl, protože jsem tu o vikendu nebyl..

PH: trošku mi stouplo na 5,9
EC: zatím dávám stejně jako na začátku, aby měli dobrý rozjezd
TEPLOTA: 19,5 NOC 26,5 DEN
VLHKOST: 80%

DETAILY:
kytičky prokořenily jsou už na rohožích na svých místech a zatím to vypadá, že se jim daří fajn, zítra budu přepínat na 12/12 a začneme kvést.. Protože už mají cca. 35cm a jsou celkem divoký :D jinak krásně se rozvětvují bez mojí pomoci což je fajn.. Přikládám foto a pěstu zdar ;)
Risman
Tak dnes je to první den na 12/12 a od předešlích hnojek udělanej dvakrát průplach a namícháno 2/3 koncentrace hnojek podle tabulek AH.. Akorád jsem dnes narazil na menší problémek s PH, ikdyž mi to v kalvasu přes vikend stouplo na 5,8 tak pruplach měl 6,5... Tak jsem ted dal PH 5,0 a uvidim do dalšího průplachu, jak to bude vypadat..
Tak uvidim co to udělá, nechám to tak 5 dní a pak to tu zaktualizuju včetně fotek, aby byl vidět rozdíl :)
Risman
7 dní na 12/12

PH:5,6
EC: dávám 3/4 z tabulek AH
TEPLOTA: DEN 26-27,9°C NOC 19-20°C
VLHKOST: 60-70%

DETAILY: Heh, zatím se mi to moc líbí a jsem spokojen, jen doufám, že takhle budu spokojen i po úrodě.. Jinak musim říct jedno a doufám, že se to nikoho nedotkne.. Jen můj názor a to je at se jde hlína zahrabat, protože co se děje v tom hydru to je neskutečný :D to roste před očima a za 7 dní takovej rozdíl!!!!!!! Jinak co se týče kytiček tak mi příjdou až moc zdraví, krásně zelený a ani spodní starý listy, co měli jako malý řízečky ještě nejdou odtrhnout :) prostě zatim to vypadá na báječný grow.. tak zatím zdar a kdyby jste měli nějakou připomínku, nebo radu tak pište.. přece jen je to moje první ;)
Risman
16 dní na 12/12

Všechno dělám stejně jako při poslední aktualizaci včetně naměřených hodnot.. Kytičky dost vyrostly, ale začaly se objevovat první problémy a to problémy s listama.. Nahoře jsou normální jak mají být krásně tmavé asi ve čtvrtce začínají od špiček listů pomalu blednout asi v polovině kytiček jsou už celé nažloutlé a dole jsou už žluté až hnědé- mrtvé listy.. Dokládám pár fotek jak celých kytiček, tak detaily listů asi tak z poloviny rostliny.. Vůbec nevím, čím by to mohlo být, koukal jsem a žádné škůdce (hmyz) jsem nenašel.. Prosím pomoc, vůbec nevím co s tím a všem děkuju za rady a odpovědi
Risman
detaily listů
Risman
Podle toho co jsem našel na netu a na groweru tak to vypadá, že mají málo Dusíku, což by mohlo odpovídat a mohlo by to být i způsobené tím, že jsem dával 3/4 z tabulek hnojek AH.. Takže jsem udělal 2x průplach a dal jsem jim plnou palbu z tabulek tak uvidim jak to bude vypadat :) zatím to není tak strašné teprve to začíná tak snad se to zase zlepší :)
shefin
Jj prihnoj jim ,postupne zvedej.pak proplachnout
Risman
četl jsem, že tohle může být spojene s několika vlivy

1) málo dusíku
2) málo fosforu kvůli fialovým řapíkům
3)přehnojeno (pochybuju, když jsem jel 3/4 z tabulek AH a jsou to už dospělé kytiny)
4) velký výkyv teplot DEN a NOC ( což nevim, když přes den mam max.27 a v noci 19 to mi příjde jako normal, ale mohlo by to taky být)

takže vsázim na málo hnojek takže chtějí žrát a nemají co tak si žerou dusík z listů fosfor z řapíků atd... a nebo výkyvy teplot DEN a NOC.. Tedka počkám co to udělá po plný palbě žrádla a potom zkusim teplotu, když to nepomůže..

jinak shefin: díky za reakci
Samulele
tak,tak, daj im plnú dávku, prípadne rastovej zložky,tuším 1 u AH, môžes dat viac.Neviem síce aký pomer tam máš, ale chce to dusík takže doporučujem pomer na rastovú fázu. A tú plnú dávku by som už držal furt,teraz je práve nárok na živiny najväčší.
Ale nezasolit rohože podla mozností :D
Risman
27 dní na 12/12- jestli dobře počítám :)

PH mi trochu vylítlo nahodu 6,2
EC dávám přesně to co je na tabulkách
teplotu přes den jsem snížíl cca. na 21-22 °C a přes noc je tam cca. 18-19°C
vlhkost neměřim ale myslim, že tak kolem 50-60%

Jinak kytičky už krásně nakvétají a vypadají celkem k světu, vypadají celkem dobře a zdravě až na ty listy co jsou pořád stejné, ale jak se zdá tak to kytkám nevadí a jedou směle dál.. Tak uvidíme co z toho bude a nebude.. Přemýšlím, že by jsem jim dal ještě trochu víc než je na tabulkách, ale nerad bych to spálil a navíc EC metrem při normálních hodnotách z tabulek naměři EC 0,1 takže tím to taky měřit nemůžu.. možná, že to zkusím zítra až budu po týdnu zase míchat hnoje a udělám průplach.. více méně není co zkazit když tam toho dám třeba jen o pětinu víc..

Přikládám nějaké foto a pěstu zdar :)
Positivevibes
takovyhle kytičky by s přehledem prosvítila i čtyřstovka, škoda pálit 6OOw..... víceméně tam nic není, měl si nechat více vyplnit box nebo si pořešit gen co se více vytáhne.... btw teplota přes den 21°C je dle mě málo jo a co máš za ec metr ??
Risman
EC metr mam od Essentials asi za 1899Kč dnes už stojí asi 1500Kč a na Plagron měřil dobře jenomžew to byla nejspíš jen sůl :D
Positivevibes
tak to ho nemáš nakalibrovanej nebo je nejakej vadnej nebo já nevim, musí normálně fungovat to neni hnojivem, btw od koho mas ten gen ?
MEDICINEMAN
citace:
Původní příspěvek od Positivevibes
tak to ho nemáš nakalibrovanej nebo je nejakej vadnej nebo já nevim, musí normálně fungovat to neni hnojivem, btw od koho mas ten gen ?


Co mas porad s tim genem. Je to moje. Vic se tahne uz asi jenom fazole a jinejm lidem to roste pekne. Jel poprvy, neumel to a vypada ze blbe hnojil na zacatku/rozhozeny pH, proste jasne nezraly nic. Tipuju na prehnanou peci skrz ty meraky/kyselinu. V jinejch pripadech kde to vypadalo podobne to bylo spatnou vymenou vzduchu. Kazdopadne bez zakladniho vztahu k tem kytkam niceho nedosahne, tam mam podezreni taky.
Positivevibes
citace:
Původní příspěvek od MEDICINEMAN


Co mas porad s tim genem. Je to moje. Vic se tahne uz asi jenom fazole a jinejm lidem to roste pekne. Jel poprvy, neumel to a vypada ze blbe hnojil na zacatku/rozhozeny pH, proste jasne nezraly nic. Tipuju na prehnanou peci skrz ty meraky/kyselinu. V jinejch pripadech kde to vypadalo podobne to bylo spatnou vymenou vzduchu. Kazdopadne bez zakladniho vztahu k tem kytkam niceho nedosahne, tam mam podezreni taky.

Jo takhle, tak to bude ono.....
kokodc
Taky si myslim ze to je problem s krmeni, listy jsou zlutobile a to je v teto fazi este dost brzo. A EC je naprosta silenost, bud mu nefunguje merak, nebo je tam nekde nejakej fatal error.
Risman
Je možné že zkapal EC merak.. jinak větrák mám pořád zapnutý a je tam nádherný čerství vzdousek o pokojové teplotě takže tím to nebude.. možná tím, že jsem ze začátku dával min hnojem, ale i teď když dávám víc tak je to stejne tak nevím čím to je možná ph.. ale tak člověk se každým kolem učí :)
Risman
Tak mě napadá.. nemohlo by to být třeba teplotou vody? mám totiž namichany kalfas na týden ale nemám ho v boxu takže ta voda je v pokoji kde je tak 18 stupňů tak jestli to třeba pro ne není studený?.. Vodu v kalfasu nedohrivam a co je asi blbě tak, že zalevam když jede lampa, tak jestli to mám vliv?.. na nic jiného jsem nepřišel
kybork
Zdar jak to dopadlo? :) Jedu zrovna critical kush a mám to něco podobnýho :)
oak
citace:
Původní příspěvek od Risman
že zalevam když jede lampa, tak jestli to mám vliv?

kdyz jede lampa tak nezalevej...zalejvej to pred rozsvicenim,anebo kdyz lampa zhasne,primo kdyz lampa sviti je to na hovno


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma