Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600W, hlina, 12x NYCD - Klikni zde pro originální téma
ZkourenejPes
Zdravim, pěst sem dávám, hlavně proto, že od tý doby co sem se přestěhoval, se mi kytky v květu tak nějak sraly. Takže budu rád, pokud by se to mělo opakovat, kdyby mi tady někdo sem tam poradil.

Stan 120x120

12x NYCD +1 takovej mrzáček, co sotva roste. Měl sem 14 kytek, ale při převozu mi na ně spadl reprák, takže jedna odešla, jedna sotva roste, a zbytek byl jenom trochu ohlej, takže se dva dny trochu snažily dostat do formy, ale pak už jeli v pohodě.

Hnojim plagron bloom, grow , enzymy a kořeňák. Hlina plagron LIGHT MIX.

Kytky byli prvních 6 dní pod 250W v menším stanu , v 6,5L květináčích.
Pak jsem jich 8 přesadil do 11L, zbytek zůstal v menších a šly pod 400W do většího stanu.
Po 13 dnech růstu jsem přepl. NEchal eště asi 7 dní 400w růstovku, tu sem pak vyměnil za 600w.
Teďka jsou 11 dní na květu a včera začaly dělat paličky.
Zatim jsem hnojil :
První zálivka kořeňák a před pěti dny jsem jim dal 1.5 ml/grow+ 0.5ml/l bloom. Jinak jenom čistá voda s upraveným PH + do každý zálivky enzymy. PH cca 6.6.

Teploty V pořádku , vlhkost cca 60%.

Jinak v růstu to moc nepilo , tak sem zalíval tak po pěti dnech, asi tak necelej litr na ty 11L květináče. Teďka tak po 4 dnech.
Eště to kropim VErtimecem a mospilanem , protože tam mam nějaký breberky.
ZkourenejPes
Jinak eště přepínal jsem, když měli cca 28cm. Teď 11 den květu maj cca 65 cm a už asi moc neporostou. TAdy nějaký nic moc foto z mobilu. Nejdřív něco co sem fotil , už nvm přesně kdy, ale někdy kolem doby přepnutí.
ZkourenejPes
Tady nějaký foto z dnešního rána , když jsem je zalil a postříkal chemkama proti hmyzu. Chystali se už spát a jsou smočený, tak podle toho vypadaj. Jinak zatim rostou a vypadaj fajn.
No a teď mam v plánu hnojit jednou cca 2ml blom a další zálivku bez hnojiv a takle to střídat cca do 25 dne květu a postupně přidávat dávku. A hlavně květináče, tak za 10 dní pořádně prolejt vodou, kvůli odsolení, což mi bylo porazeno , jako možná příčina mejch problémů.
ZkourenejPes
Tdy ten mrzáček co přežil, ale moc k světu nevypadá. Ale mam ve stanu místo , tak ho tam nechm a uvidim, jestli přežije co na něm vyroste. Jinak, protože mam místa pro kytky dost, tak nebudu ani moc střihat spodky, jenom tak za tejden spodní dvě větvičky.
ZkourenejPes
No a eště tady foto, toho ce se mi dělo, v minulech dvou kolech. Předtimjsem jel esště 3 a ty byli v pohodě. Pěstovuju pořád skoro stejně, ale pak z ničeho nic to přestalo fungovat. TY poslední dvě kola se mi to začalo kazit, tak kolem 25 dne od přepnutí. Hnojil, jsem víc, než mam teďka v plánu. A to , tak 4ml/l Bloom , už od tak 20 dne květu. A neprolejval jsem květináče vodu, kvůli odstranění solí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma