Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
KIT 1000W Waveflector XXL do 1+1 ? - Klikni zde pro originální téma
Stary
Zdravím není moc 1000w do 1+1? a co by jste po případě doporučovali ?
Machoman
Není.
hardiron
kvalitni pachac s dobrou ventilaci, pocitej tak 1w cca 1m3/hod. Takovy ventas bude potreba odhlucnit, na to tu je samostatny vlakno.
koogi1
A neni to trochu zbytecne 1kw ;)
Vemach
Jojo. v tomhle je větší problém udhlucnit ten výkonný vent. v 1+1 je problém že buď to bude v kuchyňi která bývá blízko dveří vstupních takže když na chodbě bude 24/7 slyšet hučení tak to bude napadne a pokud to bude v pokoji tak neusnes.
SaMoLeBKa
Člověk usne kdykoliv pokud je to monotóní zvuk bez pískání vlivem rychlosti větru, jen si dej bacha na plísně v samotném pokoji kde to bude frčet-----často a efektivně větrat, těd se dojebáváme s kolegou 2kola jela vklidu,větralo se hafo, těměř nonstop a vždy okna byla orosená zevnitř.....
Nyní při 3. kole když venku klesly teploty se všude,ale vážně všude v pokoji objevila plíšeň všeho druhu,samo že i na kytkách :-( a 1+1 to fakt není, jedna se o pokoj 7x3m.
Kytky ti budou pod kylowatem pěkně funět tak na to mysli,žádná prdel.....
Pěstu zdar
Anuvin
Zdravím, řekl bych, že se to dá, ale... doporučuju:
1)pevný nervy pokud to je 1+1 v osobním vlastnictví. Jinak nervy ze železa.
2)ten byt nato musí bejt vhodnej - dobre tesnici dveře, žádný spojení světlíkem s chodbou a nesmí tam nikdo chodit na kontroly atp.
3)Jestli nemáš odtah mimo byt tak už začni pomalu nakupovat zásoby sava
- ono nechat si v bytě odpařit 20+l vody...
4) dobre by bylo sjednat si primotop tarif na topení elektrikou...
5)Porid vetrák http://www.elektrodesign.cz/web/cs/...ichy-ventilator
auroraindika
já osobně si myslim že je to taková trochu sebevražda hodně nervů pic ...
Vemach
Nechapu proc... jde jen o to jestli se hodla uskromnit co do místa...
Anuvin
Vemach: 2 situace
Mas pronajate 3+1 a nekde uplně vzadu za skříní v ložnici máš velkej box.
-Prijde majitel neco s tebou zkonzultovat, tak ho pozveš až do obyvaku a nic nevi - box je za dvouma dverma a chodbou.

Nebo mas pronajate 1+1 a většinou to musis mit prave v obyvaku. Nejaka skrinka 250w se možná schová ještě dobře, ale co box na 1000w ?
-Prijde majitel a co nato asi rekne kdyz ho pustis dovnitr ?(Kvuli cemukoli) Kdyz ho nepustis co si asi rekne ?

chapes ?
netvrdim ze to nejde, ale rozhodne je to vetsi risk
Vemach
No ja sem predpokladal ze majitel jsi ty. Nebo to mas pronajate od nejaky spolecnosti a ne od Franty z hospody co ti tam bude kazdej tejden courat :X. V tom pripade se omlouvam z spam...
auroraindika
vono je i podezřelá spotřeba na byt 1+1...
Vemach
podezřelé možná ano ale tak myslíš že ti sousedi kontrolujou spotřebu ? nebo čez ? ti jsou rádi že máj kšeft. krom toho spotřeba se nerovná automaticky pěst. kamarád těží bitcooiny 800W 24/7. to je 1600w 12h denně. pokud není odběr takový že to 2x denně vyhodí jistic v celým domě tak to je každýmu ukradeny.
auroraindika
ale jo ok...a nebudeš to dávat na pojezd..je to na ten litr lepší efekt i s teplotou to je lepší a o gramáži ani nemluvje....
MICHAL88
Viděl jsem 800w ve 2+kk pronájem, majitel každý měsíc chodí osobně pro nájem, vývod vzduchu je veden do místnosti a naprosto žádný problém.

Tady pár postřehů

- musíš být nejslušnější nájemník v domě
- při návštěvě měj připravenou inteligentní výmluvu proč nemáš dneska čas a začni sklízet stan a všechny komponenty apod. vyplatí se mít komoru.
-pronajmi si dodávku a do ní odnes nejlépe v kartonových krabicích rostliny, dodávku nech zaparkovanou na místě s nejmenší pravděpodobností vykradení, klidně na placeným parkovišti.
-vyvětrej ten smrad a seš v cajku.

Risk to je vždycky, když vám to vzplane z důvodu zkratu způsobeného kapající vodou z vytopenýho bytu sousedky tak vám ani osobní vlastnictví nepomůže, pokud v tu dobu jste v práci. A to samí v případě vloupačky do bytu. Většinou složky integrovaného záchraného systému nečekají než dojedete a schováte box.

Jo a ohledně toho, že vzduch není vyveden přímo ven je třeba intenzivně nejlépe celý cyklus svícení větrat v letě je super klimatizace a pozor na plíseň na podlaze pod boxem pokud je dřevěná.
TommyGun
Michal88
Delas si srandu ze jo? sice jsem vypalenej jak paprika ale pobavil jsi me maximalnim zpusobem..
Kiddnaped
celkem to neřeším... jako každopádně box jde zakrýt čímkoli.. mám 3+1 jelikož nemáme s přítelkyní hotovou ložnici spíme v obýváku a ve 3tí místnosti mám 2x2 sádroš box a naproti na stěne 150ds stan .. vždy když někdo příjde na odečty bo tak / jelikož jsem zedník / tak si vemu ze sklepa pár desek sádroše naházáím do pokoje bordel a přes sádroš box hodím ramínka a na to pověsím špinavý věci z práce a dám bedny s nářadím před vstup do boxu.. a na Dsko150 hodím hadry a něaký deky ne přes celý to je nápadný.. a kolem dokola udělám vzhledově / jakože to je můj další sklep.. / nikdo neví níc odečty proběhnou v pohodě co se jen / topení týče / říkám každý si musí poradit.. vypneš světlo vypneš vent vyvětráš a ,,dekorací zamaskuješ stan jak kráva,, je to na vás každopádně bych si dal do 1+1 max 400w-600w do stanu 1x1 bo 1.20x1.20 to jde soupnout do rohu k obývací stěne před počítač nebo něco a ventilace by byla navedená za obývací stěnou a končila by na konci stěny u okna.. kdyby měl někdo přijít tak si koupím něaké 2 desky / na vršek stanu strop a na přední stranu dvířka ze dřeva udělaný na míru mezi obývací stěnou a stěnou od pokoje když by někdo přišel jen to Lko nasadíš přes stan a máš vymalováno další skřínka.. :p


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma