Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ventilace v zime-poradte - Klikni zde pro originální téma
Skypp
Zdravim,teďkom mám za sebou prvni pokus v boxe. Odtah jsem měl pověšený u otevřené ventilačky,ale až bude zima,tak si nemohu dovolit mit stále otevřené okno,zmrzl bych i s kytkama..Do zdi si otvor vybourat nemohu a do komína už tuplem ne. Napadlo mě,že bych tu ventilačku nechal otevřenou,protáhl hadici ven a škvíry kolem bych vyplnil izolačni vatou.. Jenomže nejsem si jistý,zda by to fungovalo..Nemoh by mi tu někdo poradit? Diky.
Balon
jako fungovat to bude, ale záleží hlavně na tom kdo na to bude z druhý strany koukat a kdo k tomu bude čuchat... neni to totiž moc nenápadný
Skypp
No tak mě ještě napadlo koupit pár sádrokartonových desek a ze vnitř postavit před okno přičku,okno nechat otevřené a do sádrošu vyřezat jen otvor na hadici. Ale jako lajk si nejsem jist,co bude dělat teplý vzduch se studenym v okoli toho okna :/
Vemach
ja jsem to tak taky mel. Okno zabite deskou a okno otevrene na ventilacku. Ale zatahni si zaluzie nebo dej zaclonku at nemas zabite okno bo to je dost napadne. Jo a taky pridej do desky nejake revizni dvirka.
http://grower.cz/forum/showthread.p...288#post1080288
Skypp
O vikendu mrknu na kutila Tima a pustim se dotoho..:) Máš to odzkoušené v zimě? Právě někdo mě děsí tím,že by to mohlo chytnout plíseň.. Nejraději bych to neřešil vůbec. Box mám v samostatném pokoji,odtah mám primaklima pk-160,přitah pasivní,světlo 600w a nějaký ten ofuk. Nebo mohl bych to mit puštěné jen do místnosti?Nechat otevřené dveře do místnosti?dikec
Vemach
Odzkousene to mam no ale musel jsem to zaizolovat polystyrenem, jinak ano z venku bude -10 a v mistnosti 20C takze ti tam bude kondenzovat voda a ta zvysuje riziko plisne. Ale ten tvuj vent ma 800m3/hod ja chladim 660W s 530m3. V zime si v pokojiku 2x denně vyvetrej na 5minut a bude to v pohode. Nepredelavej kvuli tomu byt. Kdyztak muzes nechat okno na mikroventilaci a nezavirej jej uplne. A jeste usetris za topeni.
Benzer
Souhlasim s tou deskou jenom bych doplnil o to ze ti to potahne vzduch,kterej bude mít klidně -15 a to pustit do skříně tak si to spálíš mrazem.
Udělěj chladící okruh na žárovku a cirkulaci do místnosti.
Ale jestli mas 600w tak bohatě stači větrat místnost.
PEACE
Vemach
nechtěl mít z venku pritah ale odtah ven.
hardiron
foukej to normalne do pokoje, pokud bude v pokoji teplota do 24 stupnu , tak to uchladis
Skypp
No o chlazeni jsem strach nemel,spis o to dusno. Kazdy den doma byt nemuzu abych sem tam denne vetral. Ale tak uvidime jak tedkom dopadnu,diky za rady ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma