Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jack Herrer - fair seeds - Klikni zde pro originální téma
dr. sklenenka
Ahoj groweři,

poprosil bych o radu. Mám Jack Herrer od Fair Seeds v 5-ti květnících na balkóně (původ: feminizované semínka), kytky nádherný (velmi husté a asi 1,20m vysoké). První chloupky se mi začali objevovat od 1.8., naposled jsem kytky viděl 3.9. a ještě žádné paličky, jen více chloupků, ale paličky ještě nikde.

Máte někdo zkušenosti s tímto modelem, jak dlouho to zraje?

P.S. Používám hnojivo na květ od Plagronu. Používal jsem i vitarace (phytamin), ten mi ale došel asi před 10-ti dny (musím dokoupit).

Děkuji za info
Budulín
Fair seeds píšou, že jim JH dozrává na konci září, ale u ostatních seedbank je to o měsíc déle, tedy na konci října a těm bych věřil víc :) Při květu JH 50-70 dní by ti měly kytky v téhle době najíždět jako mě. Pěstim JH od Sensi a teprve teď začínají kvést.
dr. sklenenka
Díky moc, to jsem potřeboval vědět. Myslíš že to stihne dozrát?
Budulín
To záleží na počasí. Snad bude dobrý. Ať se daří
dr. sklenenka
Díky, tobě taky
BlueRhino
mě ještě ani nezačal kvést..
MedvedBrtnik
Kluci, pokud nemáte vyloženě otestované outdoor modely, o kterých je obecně známo, že v Česku dojíždí zhruba k určitému datu, většinou si k datu sklizně uváděnému seedbankou přičtěte minimálně 2, ale ve většině případů spíše 3 - 4 týdny. Toho Jacka bych tipoval na půlku listopadu.
Highskór
Možná trochu nesmělá otázka, ale je to vůbec Jack Herrer ? Třeba to bude souhlasit, protože to má jiné rodiče.

Ptám se na to protože na další kolo chci jet JH, ale zase se mi nechtějí dávat 3000 od sensi seeds.

Kdyby jste někdo věděl o nějaké zaručené kvalitě za cenu přijatelnou minimalistovi z mikropěstování tak napište. Díky :)
Maxeaux
Si myslim ze puvodny JH ma uz len Sensi, ale kto vi.. Ostatne seedbanky proste skrizia Shivu s nejakou Haze a vydaju to pod menom JH. Ked uz pestovat outdoor takuto kytku, tak by som skusal asi segru Jacka - SuperSilverHaze, ta sa viac priklana na indikovu stranu (NL5). Ale aj tak, v nasich zemepisnych sirkach, ako pise Medved, radsej pestit overene outdoor modely.
MedvedBrtnik
to Highskór: A musíš vyloženě pěstovat Jacka Herrera? R-man, co ho tady dřív kutil, přešel na jiný modely a psal, že jsou kvalitou lepší, než Jack. Za posledních pár let jsem jel opravdu dost modelů a můžu s klidem říct, že většina těch "značkových" mě celkem zklamala kvalitou, která byla řekněme standardní, ničím výjimečná, proto bych tisíce za semena nedával. Když jedeš indoor, přepnutí na květ řídíš sám, takže bych klidně ty Fair Seeds vyzkoušel, do mikra to stejně nemá cenu moc hrotit a pochybuju, že rozeznáš pravýho a nepravýho Jacka, když jsi ho třeba nikdy nekouřil, podle mě ty stavy se model od modelu až tak extrémně neliší (jasně, je rozdíl v sativoidním nebo indikovém konopí.) Proč to tedy nějak moc hrotit? Pak budeš akorát naštvanej, že jsi dal tři litry za semena, ze kterých je normál brko jako ze semen za pětikilo. Jestli mohu doporučit za sebe, vyzkoušej OG Kush 18, na outdoor nepoužitelné, ale v indooru to mělo jeden z nejpříjemnějších stavů, jaké jsem zažil, silné, přitom žádné stíhy a držel mě pěkně dlouho nahoře. To je třeba u mě k nezaplacení. :)

A jak píše Maxeaux, někteří zde v bazaru nabízeli SSH s dokvětem za 60 dnů, měl jsem tohle pheno možnost vidět u dvou různých pěstitelů venku, dojíždělo to druhá až třetí týden v říjnu naprosto bez plísně s enormním výnosem, kvalita velice nadprůměrná. S klidem doporučuji, ale spíš bych opatřil klony toho rychlého fenotypu.
Highskór
MedvedBrtnik: No původně jsem si myslel že bych si vypěstoval prostě tu starou klasiku, některé Jacky jsem už kouřil ale rozhodně bych to nebyl schopný poznat, a proto právě jsem se chtěl pídit po tom pravém, ale jak říkáš je to asi blbost, vůbec pro moje účely.Ten OG Kush 18 je pro mé účely taktéž drahé, ale až nebudu mít co s penězi tak to rád vyzkouším.
Takže to teda vypadá na to že si pořídim Jacka od fairu, a aby to nebylo úplně OT, tak pokud si na to vzpomenu tak podám ifno o té délce květu.

Každopádně dík za rady a ušetřené chechtáky :)
dr. sklenenka
Tak bráchovi vybrali celý byt a s tím i 2 kytky. Zbývající 3 kytky rozlámali, takže máme po jackovi...ještě ani nebyly zralé, teď nevím co s tím... zmrdi shnijte v pekle


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma