Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Sem "jiny" ? - Klikni zde pro originální téma
Blondacek
Help me pleazz ...
kdyz si zahulim tak premyslim strasne dopredu a v silenych souvislostech a nikdo nechape moje kecy a akorat vsechny matu.
Prosim pomozte mi .... stava se vam to?
fasmos
asi hulíš fakt moc tohle se mi stává taky tak po 10pivech a 2jointech:D
Blondacek
Ja nehulim casto, jenom vecer na usnuti a pres den jen 2x do tydne asi ale kdyz uz tak brutalni brcka.
A proste mam pocit ze ja sem v poho a snazim se bavit akorat me nikdo nechape tak fakt nevim.
TIME : ty vish vo co go? preslo to casem ?
Jo ja mam takovou slozitou povahu proste silene komplikovany jsem a nikdo me moc nechape az za dlouhou dlouhou dobu. My jedny kamosce to trvalo rok, nenavidela me a ted me ma docela rada. Ale proste po huleni sem uplne jakoby eh.. mimo a NIKDO mi nerozumi tak fuckt nevim.
Po chlastu ne. To je do pohody.

PS: Ja nosim zvonace ;)

PPS: Mam halucinace nebo ma fasmos nekdy negativni a nekdy pozitivni karmu ????
Aspoň je s
tebou prrrča ne?Znám tyhle stavy, mívám to i bez hul.
Ladunkaaa
Víš co? tak nemluv, dělej že fšemu rozumíš a za pár měsíců to přejde, a jestli ne, tak se snaž to řešit tím že nebudeš mluvit ale vnímat, jo já sem to taky moc nepochopila, ale moc ráda bych ti poradila.
deno
jojo.. to se mi děje taky, ale už to nevnímám a mám na tom spíš jen záseky...
Možná hulíš s nesprávnejma lidma když tě nechápou... :beer:
Walhalla2000
jezis... uz to zacina byt prehnany. nejdriv eurotele si stezuje, ze to na nej nepusobi, na tebe to pusobi moc... co chcete slyset? vytrvejte, prejde to? NE, muzu doporucit jen jedno, prestante... :-)
borifield
kourit se spravnejma lidma !!!!! ve spolecnosti ktreou neznam nebo se v ni necejtim dobre je to fakt des.
Turret
No tyhle stavy se mi obcas taky dostavujou, ale vsichni to spis berou jako prcu. Mivam to vzdycky tak na hodku, pak jakoby se to utlo a jsem v pohode...ale porad jsem v nalade a pusobi to na me pozitivne :)
hovnajs
Jo asi tusim co mas na mysli. Ale bral bych to spis jako subjektivni pocit, nez objektivni " premysleni strasne dopredu a v silenych souvislostech". Treba kdyby jsi si toi nekdy nahral, resp. kdyby te nekdo bez tveho vedomi nahral, tak pak mozna zjistis, ze to jsou picoviny. Clovek se napalenej nadchne pro nejakou vec, podchyti si z ni nejakej detail a ten mu pripada uzasnej, ale sdelit to ostatnim je nemozne, protoze pri nastinovani te veci se ani zdaleka nedostanes k jadru. Nebo mozna ty jo, ale ti ostani nemaji sanci presne podchytit to, co mas prave na mylsi. A pak to cele tve povidani muze prave jako reseni picovin vyznit, presto ze jsi v te chvily mel v hlave naprosto konrketni nadhernou vec, jenze az moc specifickou, nez aby se dala slovne ventilovat.

... mozna ...
Blondacek
2 hovnajs : Jo tak nejak , rek bych ze's to vystih!
2 dalsi : Hulit se spravnejma lidma - ja at hulim s kazdym tak se mi to stava a ze to sou moji kamosi / kamosky a sou v poho, rozumime si a tak.
Jediny clovek s kterym se mi to nestava je muj best kamos uz ze zakladky ale je jenom jeden. Jo je to divny.
No,snad to prejde ;)
Kazdopadne - THX all za helpik !
drinker hulič
hahahaha, tak kvuli tomu to hulim :D ty kecy a vsecko uplne chaoticky... ne ten zavedenej denni nalinkovanej rad a bezny kecy...
ja taky nosim zvonace batiku a haro mam skoro po prdel. bez prdele :) to jsou nejlepsi hadry. resp. v lete o prazdninach batikuju jak blazen
hovnajs
Podle mě se to nedá řešit tím, že to přejde. Prdlajs přejde. Člověk si musí dávat bacha na to, co povídá. Nějak formnulovat to co se mu honí v hlavě tak, aby to bylo pochopitelné pro ty druhé a ne každý nápad hned sypat a pak se v tom zamotat a případně se pak utopit v některých detailech a zapomenout co vlastně chtěl říct. Být objektivní a počítat s tím, že to řikáš někomu a ne sobě. Zohlednit v tom nastínění osobnost toho druhého(případně celé party). Například se svojí slečnou zažiju spoustu věcí, které si nemusíme vysvětlovat(tím nemám na mysli zážitky sexuálního rázu) a jsou založená na tom, že oba výme to "nevyřčené", to co bych někomu jinému musel sáhodlouze vysvětlovat a stejně by byl efekt tak 1/10. Ale tento předpoklad nemůžu dělat na všechny kámoše a s každým mám to "nevyřčené" o něčem jiném. A to musím chtě nechtě zohlednit. Občas se mi stane, že mi něco napadne a přesně vím komu to musím říct a třeba za celej veřer potkám kupu kamarádíčků, ale neotravuju je s tim. Podržim to(hodně často pak zapomenu) a pak si o tom promluvim s tim pravým. Nebo se to nevydržim a začnu to povídat někomu jinému a pak se to občas povede vylíčit, tak jam bych si to představoval(vylíčit - vyvolat představu v mysli toho druhého). Nebo se to taky nepovede, ale pak jsem za blbce já, ale ne ten komu to povídám. A to je sakra důležité si uvědomit.

zajímavé téma
Blondacek
2 hovnajs : Ty jo, ty ses teda sakra dobrej literat. Umis to fakt dobre vystihnou! Zkusim to,ikdyz to asi bude tezky. Je pravda ze nehulim moc a ne moc dlouho takze svy stavy nemam tak uplne pod kontrolou ale budu se snazit a doufam ze se casem vybarvim v neco jak rikash ty ;)
Kazdopadne ti dam karmu,ne tady,tady to nejde,ale za nejaky jiny prispevek,tak moc ti ji chci dat :)
BTW : Neni huleni (ne weekendove,ale to pravidelne) o tom aby dny nebyly vsedni a nudne,abychom prichazeli na nove myslenky,nove uhly pohledu kdyz to tak reknu?Akorat to chce naucit se ovladat svy stavy a pak svy zazitky zdelovat nejak srozumitelne. Takhle sto myslel ne ? Aspon tak sem to pochopil.
No a co vy ostatni, co hulite uz dele, jaxte natom se zvladanim svych stavu? Fuckt by me zajimalo jak vypadate navenek VS jak se citite uvnitr.
Nuclear
Jestli myslíš dopředu, tak by to neměl být problém, takový jasnovidec má dneska jistej job:D Ne, teď vážně. Tohle se mi dřív taky stávalo. Ted už ne, stalo se to běžnou součástí mého života. Hodně často to leze na nervy, ale má to svoje výhody.Takže,když si myslíš, že jsi freak, tak se za to nemusíš stydět, spíš si to vychutnej...Nejlíp se dá ujíždět na tom, jak normální lidi nechápou, dokud nezačnou uvažovat, takhle nejlíp poznáš lidi kolem
Blondacek
2 hovnajs : Ted sem se dostal tam kde's byl predtim ty,vcetne te slecny a je to fakt nejvic do pohody..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma